Původně jsem si objednala jiné zboží, za dva dny jsem byla kontaktována emailem s tím, že jeden druh zboží již není k dispozici a bylo mi nabídnuto jiné zboží, proto jsem objednávku upravila, OK to se stáva. Avšak 4.10. jsem byla překvapena, když jsem byla kontaktována, že ani nová objednávka není plně k dispozici, to už mě trochu zarazilo jelikož jsem s tím počítala a spěchala jsem na dodání, no a tak jsem objednávku opět musela upravit, ale to už mi nepřišlo zase tak OK. Každopádně musím ocenit alespoň přístup, přesto všechno byla snaha ze strany prodávajícího dát vše do pořádku a vše se vyřešilo.
- rychlé doručení zboží
- kvalita
- vstřícnost
- RYCHLOST VYŘÍZENÍ OBJ. A KVALITA ZBOŽÍ
VŘELE DOPORUČUJI
- cenově dostupná móda pro mladé
obchod doporučuji
- Vvynikajici komunikace se zakaznikem.
- Jediny problem byl s soatupnosti zbozi, na webu bylo uvedeno jak skladwm, nicmene akladem nebylo, takze doruceni probehlo pozdeji nez jsem ocekaval.
S obchodem jsem byl nadmiru spokojen
- velký výběr a rychlost vyřizení a dodaní
nakoupeni v pohodlí domova,pekné stránky,přehledne.Určitě doporučuji
- rychlé dodání, kvalita
- žádné
jsem spokojena, všem doporučuji
- Ceny, rychlost dodání, pěkné a značkové zboží
- žádné
- Dobré ceny, doufám, že zboží vydrží.
Omylem mi bylo v objednávce zasláno jiné zboží, ovšem obchod se problému postavil čelem a obratem (ještě ten den) jsem obdržela správné zboží. Nehradila jsem žádné poštovné. Toho si velice vážím.
- Rychlost dodání - v pondělí jsem objednala, zaplatila hned kartou on-line a na druhý den mi zboží došlo.
- Nenašla jsem žádné.
Zcela určitě doporučuji všem.
zboží došlo neporušeno a ještě byly přibaleny i bombony :)
- Pro nákup jsem se rozhodla kvůli ceně, která byla nižší, než za jakou nabízely stejné zboží jiné obchody.
- Velmi oceňuji možnost osobního odběru, a to až do večerních hodin.
- dobrá cena
obchod O.K.
- široký výběr, rychlost přípravy zboží, kvalita
- rychlé dodání
- nenašel jsem
- rychlost
- -
- dobrý výběr, co nemají to jsou schopni doobjednat
- rychlost a kvalita
- Xx
doporucuji
- mají to co jsem chtěla
- drahé poštovné, ale to nebude chyba obchdu
- Velice dobře a přehledně se mi nakupovalo, zboží bylo cenově přijatelné, doprava zdarma a rychle, velký výběr sportovního zboží.
- Pouze došlo k záměně barev u peněženek-Umro, objednala jsem si 2 stejné a přišly 2 úplně jiné. Ale v žádném případě nám to nevadilo, ba naopak mě mrzelo, že jedna, která omylem dorazila nebyla ve Vaší nabídce, určitě bych si jí objednala hned na poprvé.
Vřele doporučuji všem !!!!