Zboží dorazilo rychle a v pořádku. Následná komunikace s obchodem ohledně vlastností trika byla příjemná a užitečná.
- Zásilka byla zaslána prostřednictvím PPL. Bohužel byl typ zásilky jako obchodní balik a nikoliv osobní balík. V případě obchodního balíku PPL nezasílá SMS o doručení a ani netelefonuje adresátovi o termínu doručování. S PPL nebylo možné jakkoliv se spojit.
Velice rychlá reakce na objednávku.
- rychlé dodání, zboží v akci
- komunikace
Zboží o které jsem měla zájem bylo v akci s velkou slevou.
Obě komunikace s paní, která má pravděpodobně na starost objednávky, byla řekněme "velmi nestandartní" :-((( a pokud bych se mimo jiné sama nezajímala o svou objednávku tak by mi přišla nekompletní:-((( -
- vstřícný řistup
- Skvělý přístup i servis
- Ochota
- Výborná cena
- Dobrá cena
Objednal jsem zboží, obchod ihned komunikoval. Bohužel nejprve bylo dodáno odlišné zboží. Obchodníci ihned po reklamaci zareagovali, správné zboží i s omluvou poslali obratem. Tudíž DOPORUČUJI zejména pro korektní a rychlé jednání. Jsem spokojený.
- normální bezproblémové fungování
Objednal jsem zboží označené "skladem" ale nebylo k dispozici a tedy nedodáno.
Reakce obchodu sport95.cz
Vámi objednané zboží bylo uvedeno jako "Na dotaz" dle našich obchodních podmínek takové zboží nemusí být skladem a to v tomto případě ani nebylo.
Zatím nemam žádnou informaci, kdy zboží dostanu. Platila jsem ho zhruba pred týdnem a pul.
Reakce obchodu sport95.cz
Dobrý den, bohužel nám do systému nepřišlo avízo o platbě. Za zdržení se omlouváme a ihned posíláme i s malým dárkem. Böhm Jiří
Zboží jsem si našel na internetu, jel jsme si to vyzkoušet a byl jsme překvapen celou, která se o dost lišila od internetu. Takže jsme sedl, objednal a ten stejný dres, který byl na prodejně dražší, mi dali, protože nakonec objednaná velikost byla malá.
- v pracovních hodinách má obchod okamžitou zákaznickou podporu na stránkách
- zboží bylo doručeno bez nejmenšího poškození
- Obchod nemá veškeré nabízené zboží na skladě a funguje víceméně jako zprostředkovatel, což způsobuje prodloužení dodací lhůty
perfektní komunikace
- Sortiment,cena
- o žádné nevím
doporučuji
- Mají skladem
- Žádné
Perfektní
- Je trochu problematické inzerovat zboží, které už zřejmě není na trhu.
- přehlednost
- kvalitní zboží
- zajímavé ceny
- rychlost dodání
- zatím žádné
doporučuji
Seriózní obchod. Mohu doporučit.
Objednávka byla vyřízena ještě ten den, kdy jsem zboží objednal.
- Výběr, prehlednost
- Nenašel jsem
Doporucuji
- zboží,které u nás není k zakoupení
- nemá
Dobrý nákup