- Tento druh zboží pouze v tomto obchodě.
- -
Nákup bez problému.Zboží dobře zabalené.Velký sortiment skladem.Doporučuji.
- na Heurece zboží Coleman Sundome skladem, při přechodu do obchodu zboží na dotaz.
Ztráta času.
- měli nejlepší cenu
- nevim
velmi vstricne jednani
- Skvělou komunikaci se zákazníky
- Sympatická prodavačka.
- Žádných si nejsem vědom.
Stojí za vyzkoušení.
- Obchod měl na skladě poslední pár bot HAlly Hansen, které mám z dřívějška vyzkoušené jako velmi valitní teplé lehké pružné elegantní a krásné
- O
kvalitní zboží rychlé jednání dobrá komunikace ochota vstřícnost
- Neseriozní
- Neseriozní
Neprofesionální neseriozní jednání prodavačky. Objednané zboží potvrzené mailem jsem nedostala, protože jej prodali jinému zákaznikovi na kamenné prodejně.
- - rychlost
- -komunikacia
- -starostlivost o zakaznika
- -cena
- -zaujem o zakaznika
- - ziadne
s obchodom som velmi spokojny. Vazim si pristup aky maju zamestnanci sport2000. Hned po prijati objednavky ma kontaktovali ohladom nastavenia lyzi. V priebehu tyzdna ma este raz kontaktovali a zaujimali sa o to, ako lyzujem, ci som si naozaj vybral spravne. Mam z toho naozaj vyborny pocit. Myslim si, ze by si tuzemske obchody mohli brat zo sportu2000 Jihlava priklad.
- není co vytknout
ok
- Dobré produkty
- Připsal bych k velikostem např. obvody jednotlivých partií nebo u bot délku vložky.
Nakupujte bez váhání
- rychla komunikace a ochota poslat zbozi co nejrychleji
Dobra komunikace obchodu.Bezva cena.
- Komunikace - výborná, poradili s výběrem lyží, nabídli i seřízení vázaní, lyže jsem objednala v pátek v poledne a v pondělí v poledne byly seřízené doručeny přepravní službou, čili rychlost odeslání na 1*....
- nevím
Doporučuji, prodavač v tomto obchodě mi věnoval čas a tak se mi po telefonické poradě a internetu podařilo koupit velmi pěkné lyže za dobrou cenu (sice loňský model, ale to pro mne nebylo rozhodující), navíc rychlost odeslání hodnotím velmi kladně.
Jsem s nákupem spokojena.
Lyže i přes to, že mi je seřizovali ponechali (samozřejmě mimo vázaní :-D) v původní fólii, což jsem též ocenila...
Tento obchod doporučuji.. -
- Kvalitní produkty za rozumné ceny, velmi oceňuji rychlost dodání a komunikaci obchodu
- RYCHLÉ DODÁNÍ,PERFEKTNÍ KOMUNIKACE.
- ŽÁDNÉ
blesková reakce, rychlé poslání
- Super komunikace, bezproblemove dodani v dohodnutem terminu
Spokojenost.
- Vynikající výběr zboží za super ceny.
- Ochotný personál.
- Bezproblémová komunikace.
Mohu jenom doporučit.
- Zaměření na profi značky daných sportů, parádní poradenství a pěkné jednání během nákupu a výběru na prodejně.
- Ještě trochu rozšířit sortiment :)
P.S.: zcela spokojen
- Výborné ceny, které sem jinde neviděl a že jsem těch obchodů prošel! :)
- podle mého názorů tenhle e-shop nemá žádné slabiny
!ROZHODNĚ DOPORUČUJU!