• rychlost a ochota

• Moznost vyzkouseni zbozi v kamenne prodejne a hrazeni az pote

Rychlé jednání a dodání.

• Parkování

bezva webky a jednoduche vyzvednuti zbozi, prijemni lide

• příjemné ceny
    • rychlé dodání
    • bezproblémové vrácení zboží

• rychlost odbavení zboží
    • cena zboží
    • přehlednost e-shopu

• Posílají zboží které je vystaveno v obchodě a tím pádem vám přijde osahané, umouněné jak si to lidé zkouší ale tuto věc se nikde nedovíte. Upozornění na toto však nikde nenajdete.

Zboží naprosto přesně odpovídalo velikosti , dle velikostní tabulky obchodu

Jak bylo domluveno, vše splněno !

Nechápu proč jste trvali na informaci o doručení pouze emailem a ne na telefon, který jste DPD vůbec neuvedli !!!! Rovněž nechápu proč jste trvali na platbě v hotovosti, když DPD trvá na platbě kartou!!! Strávil jsem telefonováním s DPD 2 dny!!! Podle jejich jediné emailové informace měla být zásilka doručena 17.2. od 8 do 18. hod. Na základě mého telefonu jsem zjistil, že došlo ke změně termínu na 18.2., o čemž mně nikdo neinformoval!!! Pro zásilku jsem si dojel do depa DPD v Hradci Králové odpoledne 17.2. ,čímž jsem ujel zbytečně 130 km. S lyžemi jsem maximálně spokojen, neboť jsem je otestoval na vašem předvádění dne 12.2. v Říčkách v O.H. Závěrem chci moc poděkovat za krásné a výborné lyže, kterém mám jako dárek od manželky k 80. narozeninám.

Reakce obchodu sport-store.cz

Je nám líto, že jste zažil tuto nepříjemnost s dopravcem DPD. Fungování DPD nemůžeme ovlivnit. Není pravda, že bychom nepředali Vaše tel. číslo přepravci. Bez tohoto údaje vůbec není možno zásilku do systému DPD zadat. Také netrváme na způsobu úhrady dobírky DPD. Pokud je nám známo DPD standardně akceptuje platby hotově i kartou.
    Evidentně došlo k selhání při doručování zásilky ze strany DPD. Následující pracovní den Vás budeme kontaktovat telefonicky, abychom zjistili ještě další detaily tohoto pochybení a celou věc předáme k prošetření našemu smluvnímu přepravci (DPD).
    Závěrem bychom Vám rádi poblahopřáli k Vašim krásným 80. narozeninám a věříme, že si užijete krásné pocity na nových lyžích od Vaší paní.

Rychlost, perfektní komunikace.

Děkujeme za recenzi!

• cena
    • rychlé dodání
    • nic

Obchod doporučuji, objednal jsem si lyže a do 1 hodiny jsem si je vyzvedával v kamenném obchodě.

Reakce obchodu sport-store.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení.

Sice jsem obdržel jiný model, než byl uveden na přiložených fotografiích, ale i ten mě zaujal :-)

Obchod sám bez vysvětlení zrušil objednávku. Nechápu, každopádně už se tam nebudu pokoušet nakupovat.

Reakce obchodu sport-store.cz

jednalo se o lidské selhání. Namísto potvrzení osobního odběru v systému jsem objednávku stornoval. Paní jsem teď volal, omluvil se a nabídl obnovení objednávky. Omluvu přijala, nicméně už pro ní nebyla objednávka relevantní.
    Omlouvám se, této chyby už se dála vyvaruji.
    Sebastian Perkaus

• Otevřeno i v sobotu

• Hodne zbozi skadem..
    • Moznost vyskouset
    • Skutecne slevy

Skvělý obchod, jsou příjemní a profesionální. Nakupuji zde opakovaně. Jak v kamenné prodejně v Myslikove v Praze, tak e-shop.

Reakce obchodu sport-store.cz

Děkujeme za milé hodnocení!