• Lži

Nabízí něco co nemá, slibuje termín který nedodrží, ani žádná omluva. Pokud bych já nevolal tak se neozvou. Šunt.

Vysloveně příšerný až podvodný obchod. Objednal jsem si drobnost, ale hned jsem si všiml, že není "skladem", ale "skladem u dodavatele". Okamžitě jsem je požádal o zrušení objednávky. Nestalo se nic a najednou mi píše Zásilkovna, že přijali balíček. Ten jsem si nevyzvedl, ale peníze jsem už nikdy neviděl (čemuž se také říká krádež). Nejde o mnoho peněz, ale i tak. Vyhněte se obloukem.

Reakce obchodu Sportovní potřeby

Ano, je to tak, jedná se o 159 kč. Zákazník zatím nemá peníze zaslány zpět, protože na email, aby nám napsal číslo účtu, do dnešního dne neodpověděl. Proto to vedeme jako nedořešenou zakázku. Jakmile nám odpoví a napíše číslo účtu, ihned vracíme peníze.

Děkujeme za objednávku i za recenzi
    Sport-potreby.cz

• Obejdnávku jsem udělala v říjnu, teď je březen. Objednávka stále nedorazila. Když s nimi mluvím, vždy řeknou, že již příští týden dorazí...

Reakce obchodu Sportovní potřeby

ano, jedná se o velký gymnastický klín. Je pravda, že byl velký problém s molitanem, kdy chyběl celosvětově. My vycházíme pouze z informací od distributora pro ČR a SR. Proto jsem měl jen "nějaké" informace, které jsem poskytl dále ....
    Do dnešního dne nemáme od distributora žádný klín ještě, ale do 14 dní již budou. Cena sice dvojnásobná, ale paní Adél má aspoň jistotu, že to dostane ještě za původní cenu.

Děkujeme za objednávku i recenzi
    Sport-potreby.cz

• dobra cena
    • žadna komunikace,zboži vvubec nebylo dodano

Zboží nepřišlo a ani jsem nebyla upozorněna na nějaký problém nebo zda je zboží skladem ?

Zboží jsem ještě neobdržel

• Kolečka nevydrželi ani dva dny

Zboží jsem si objednala přišlo rozbité,po reklamaci přišlo též rozbité ,jen ve dvou krabicích.jak můžu hodnotit vaše zboží. S pozdravem M. Dražná

děkujeme Vám za hodnocení a těšíme se na Váš další nákup.

Ano, bohužel dopravce tady trovhu zklamal a 2x doručil poškozené zboží. Zboží jsme stáhli na naše náklady a peníze vrátili zákazníkovi.

www.sport-potreby.cz

• Obchod nereagoval na zprávu o poškození zboží a snahu o výměnu. Chci upozornit, že zboží poškodil dopravce za co obchod nemůže, ale odpověď na prosbu o výměnu žádná.

děkujeme Vám za hodnocení a těšíme se na Váš další nákup.

Ano, pán napsal odpověď na email robota, kde je psáno >Neodpovídejte<, proto nám tento email spadl do SPAMU.
    Po telefonické komunikaci se zákaníkem jsme vše vyřešili, stáhli zboží a vrátili peníze.

www.sport-potreby.cz

• Nedoporučuji, nabízí zboží, které nemají, poté vám nabídnou jiné a když ho nechcete, tak čekáte jak dlouho na vrácení peněz.

děkujeme Vám za hodnocení a těšíme se na Váš další nákup.

Ano, vyprodali jsme model, jiný model pán nechtěl. Peníze jsme vrátili do 10 dnů, jak všude avizujeme.

www.sport-potreby.cz

• Postupně mi dorazilamřada návěšťí, ale zboží dosud ne. Mělo by se mi ohlásit z výměnný.

Bylo mi zasláno jiné zboží, než jsem si objednala. Přestože na svých webových stránkách firma zdůrazňuje pečlivé balení zboží. Dodací lhůta byla 7 dní (firma sice uváděla, že zboží je skladem u dodavatele, přesto mi to v dnešní době, kdy firmy obratem odesílají své zboží, přijde opravdu hodně). Naopak výborná byla spolupráce s přepravní firmou Geis - výborná komunikace a dodání dle stanoveného času.

děkujeme Vám za hodnocení a těšíme se na Váš další nákup.

Ano, máte pravdu, neposlali jsme černé boty s šedým proužkem u kotníku, ale černé boty se žlutým proužkem, protože tyto lyžáky již v březnu byly poslední, které jsme měli a na expedici si nevšiml popisu na krabici, že je tam žlutý proužek.

A zdržení opravdu bylo, protože byly chřipky, které nás taky postihly, tak chyběli lidé, ale to není výmluva, příště to musíme lépe zabezpečit.....

• Nabízí co nemají!

děkujeme Vám za hodnocení a těšíme se na Váš další nákup.

Ano, bohužel jsme neměli skladem , což jsme psali >skladem u dodavatele< , objednávka byla uskutečněna o víkendu a dodavatel v pondělí to vyprodal do předcházejících objednávek jiným obchodníkům a na nás již nezbylo. Jakmile se v pondělí ráno aktualizovaly data, tak jsme již toto nenabízeli.

www.sport-potreby.cz

• Zboží mi bylo doručeno až po více jak 10 dnech, nekompletní, tudíž pro mě nefunkční. Chybí zátka na cvičící balón EGG ball. Psala jsem již několik mailu, stále žádný výsledek . Špatná komunikace.

děkujeme Vám za hodnocení a těšíme se na Váš další nákup.

Zátka je balena u každého míče, je malá, bohužel asi vypadla.

Email jsme opravdu nečetli, protože paní odpověděla několikrát na email poslaný našim robotem, takže jsme zaregistrovali email až který se poslal na správný email .... pak jsme ihned zaslali zátku na adresu .

www.sport-potreby.cz

Pani na kontaktni lince byla sice velmi prijemna, ale bohuzel na obchod neni spolehnuti...byl jsem ubezpecen, ze zbozi dorazi ve ctvrtek, nejpozdeji patek, kdy mela dcera narozeniny....v patek dopoledne mi pani zavolala, ze se omlouvaji, ale zapomneli zbozi odeslat...

děkujeme Vám za hodnocení a těšíme se na Váš další nákup.

Poslat jsme nezapomněli, což jsme zákazníkovi řekli, za normálních podmínek balíky chodí na druhý den, bohužel sněhová kalamita udělala svoje a všechny balíky měli skluz 2-3 dny ....

www.sport-potreby.cz

• Zboží došlo poškozené - zlomený plastový přední blatník na dětském kole

děkujeme Vám za hodnocení a těšíme se na Váš další nákup.

Někdy přepravní firma se nechová k balíkům, jak by měla, vše je o lidech.
    Dodali jsme nový blatník a vše bylo vyřešeno.

• Nekomunikuje

Zbozi neprislo,obchod mlci a nekomunikuje.

děkujeme Vám za hodnocení a těšíme se na Váš další nákup.

Paní zadala chybný email, proto naše dotazy k paní nedorazily.
    Po telefonické konzultaci jsme opravili email.adresu a zboží odeslali.

Paní byla nakonec spokojena.

• - velký výběr
    • - relativně dobré ceny
    • - možnost osobního odběru
    • - pro mě trochu méně přehledný eshop
    • - zavádějící popisky výrobků

Mno, koupil jsem dvě věci z tohoto obchodu a obě měli zavádějící popisek v eshopu. Díky kterým jsem právě tyto dvě věci vybral! Rozpěrná tyč má nosnost 100kg podle údaje na krabici, ale na eshopu uvedeno 120kg. Gymnastický míč má na eshopu uvedeno nosnost 300kg (né že bych zrovna tolik vážil... :) ), ale opět na krabici je uvedena nosnost 200kg, ale že výrobcem byl balon otestován na 300kg. Což je celkem rozdíl. Doporučené hodnoty jsou prostě doporučené hodnoty! Ten rozdíl popisků na eshopu a skutečnosti mě osobně celkem zklamal. Nerad bych tam kupoval třetí věc...

Kolo mělo jinou barvu než jsme objednali.

• Zbozi jsem objednal a dorazilo nepouzitelne....zbytecna cesta k vydejnimu mistu

Nekupovat