- přesný popis jak bude kolo seřízené a zabalené. To také tak bylo. Naprostá spokojenost.
- jsem nezjistil
Mohu jen doporučit. Kolo jsem smontoval dle návodu. Žádná komplikace nebyla a ihned jsem vyrazil. Brzdy, přesmykač, přehazovačka a jiné komponenty byly seřízené na výbornou. Jsem mooooc spokojen.
Cena kola oproti konkurenci nízká a všem doporučuji se obrátit na tyto stránky, jelikož prodávají výborně seřízené kola za dobrou cenu. -
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- dobrá komunikace
doporučuji pro nákup
- Daný produkt byl nejlevnější na netu.
- Zabalení zboží.
- Inteligentní prodejce schopné rozhodnout za zákazníka.
Výborná komunikace, dobré ceny.
- Cena zboží byla nejpřijatelnější ze všech nabídek.
- Dobírka jsme nemusel platit.
- Na stránkách byli vypsány všechny potřebné údaje, které jsem k nákupu potřeboval.
- Obchod neuvedl (nebo jsem to přehlédl) v jakém stavu se zboží doručuje.
Sport-core.cz nabízí kvalitní zboží, za nižší ceny. Služby spojené s dodáním zboží mě velmi mile překvapili. Doporučuji ostatním.
- perfektní přístup obchodu, skvělá komunikace a zájem o zákazníka i při menší objednávce.
- žádné
doporučuji nákup
Obchod proběhl v pořádku, skvělá komunikace, dovezeno PPL až domů. Z mé strany jenom spokojenost a mohu vřele doporučit ostatním.
- Poradenství - ochota - spolehlivost
Doporučuji.
Bezproblémový obchod, o každém kroku jsem perfektně informován. Co napsali z obchodu, to platí.
- je prehledny a ma sirokou skalu vybery zbozi
- nebyla moznost nejake slabiny poznat mozna jen to ze zbozi bylo poskozene le nema cenu ho posilat na reklamaci za poskozeni mohl dodvaci spolecnost a navic tento obchodje rez celou republiku a vyrizovat reklamaci je na dlouho
pristup k zakznikovi se mi libil takze.bych asi nevahal
- zasílají jen českou poštou a ty mají mizerné služby
- Nižší cena proti konkurenci.
- rychlá dodávka zboží
- o žádných nevím
ano,určitě doporučuji
- Rychlá objednávka
- rychlé dodání
- objednání bez zbytečných otázek za ani ne pět minut
Kvalitní obchod pro každou drobnost
- Po podrobném šmejdění na netu,jsem zjistil,že kolo o které mám zájem fakt asi nikde levněji nekoupím.
- Obchod píše,že kolo příjde seřízene,stačí jen nasadit kola,sedlo,namontovat pedály a jet.Neni tomu tak zcela.Samozřejmě že si s brzdama,přehazovačkou a ostatnímy detaily budete ještě nějakou hodinku hrát, pokud máte potřebné nářadí.
Nejlevnější zboží na internetu.Obchodník dá avízo že zboží vyexpedoval.Ze strany obchodu vše v pořádku.
Katastrofa je však doprava a jednaní se zákaznikem ze stany PPL.Už nikdy více.Chce to silné nervy.Žádná domluva, arogantní řidič vám i přes několikerou domluvu termínů převzetí zboží,zase nic nedoveze,s tím, že to holt dneska zase navyšlo a snad možná zitra.Nakonec mi kolo dovezly po pěti dnech,když už jsem komunikaci s pracovníky PPL zcela vzdal.Dopravné 150,- Kč se vám tak rázem zvýší o několik desítek korun,za zbytečné telefony a dohadování se.
Obchod můžu doporučit,zvažte však způsob dopravy. -
- rozšířít sortiment, internet to unese.
komunikace byla dobrá a to je hlavní, také čas - rychlost je důležitá. Zatím to fungovalo ... :-)
- slušné ceny
- rychlé dodání
- ryclost, cena, předprodejní servis
- doprava PPL se vůbec nenamáhá informovat alespoň zhruba o čase dodání-znamená to sedět doma od 8 do 18 hodin, až se jim to hodí
výborný obchod s odborným zázemím, snaha poradit a vyhovět
- přehlednost stránek a jednoduchá navigace. Zboží nafocené ve všech variantách v mém případě barevné provedení kola.
První zkušenost, 100% spokojenost, a to nejen s internetovým obchodem, ale i se samotným zakoupeným výrobkem.