Koupila jsem dvoje šaty podobného střihu. Šaty mi sedí, jsou z nemačkavého materiálu, je nutné podle cedulky prát v ruce. Materiály jsou příjemné. Šaty se mi líbí. Doporučuji
Spokojenost
- opravdu velký výběr modelů v pestré paletě barev a pro všechny společenské příležitosti
- vyberou si dámy i mladé dívky
- rychlá komunikace, rychlé odeslání
- Chtělo by to trochu doladit přehlednost web stránek, aby byly více user-friendly.
Rychlé jednání, pohotová a jasná komunikace.
Velmi rychlé a příjemné jednání, vřele doporučuji
- dobře mi poradili, přeměřili a ochotně našli mou velikost v novém ještě nenaskladněném zboží - vše rychle
Rychlá dodávka kvalitního zboží
- Šaty skvěle sedí, stačí se jen změřit
Šaty, které jsem si objednala, přesně odpovídají popisu, materiál i barva jsou krásné. Na dotaz mi paní majitelka odpověděla obratem a doručení bylo také velmi rychlé. Můžu doporučit!
- ochotné a rychlé jednání
Dodané krásné šaty, barva, střih - dokonalé. Bohužel jsem je musela vrátit, protože mám menší objem hrudníku a nesedly mi - velká lítost.
- Vše proběhlo na jedničku,se zbožím jsem velice spokojená
- zboží došlo v pořádku, řádně zabaleno, po telefonické domluvě vše co bylo domluveno, bylo dodržrno.
- Krásné šaty, skvělé ceny, výborné jednání
rychlé dodání
odpovídající velikost -
- pěkný, přehledný internetový obchod
- příjemné jednání
- rychlost
- Šaty doručeny rychle, nabídka obchodu splňuje moje požadavky (šaty na vysoké postavy).
- Šaty vypadají přesně jako na fotografii, materiál je kvalitní, zpracování skvělé. Nabídka obchodu je rozsáhlá, určitě se ještě vrátím! Doručení proběhlo obratem po úhradě zboží bez problémů.
- RYCHLOST, VSTŘÍCNOST, OCHOTA
MĚNILA JSEM ŠATY ZA MENŠÍ, PANÍ OKAMŽITĚ REAGOVALA, ŠATY MI SCHOVALA A VZÁPĚTÍ POSLALA DRUHÉ VÝMĚNOU A NAVÍC BEZ ZASILATELSKÝCH POPLATKŮ
- Vše ok.
- Rychlost . Šaty na obrázku odpovídají skutečnosti