- nemusím nikam do obchodu
- věci se mi líbily a potřebovala jsem kojící oblečení
- líbí se mi název SpoKojenec - originální
- věci mi přijdou až domů
- Jen se mi stalo, že mnou objednané šaty ve velikosti "L" dorazily ve velikosti "M", vejdu se do nich, tak jsem nic nevracela.
- Tak si říkám, že při objednávce 2 ks by se tohle nemuselo stát.
viz výhody
již jsem doporučila, opět komentář viz výhody -
- Příjemný nákup, komunikace i skvělé věci.
Doporučuji dalším maminkám!
- Zboží vlastní výroby, nebo-li české výrobky.
- Malé fotografie produktů, některé nejdou zvětšit ani o kousek, u některých produktů to docela vadí a zkresluje to představu o výrobku. U některých produktů chybí fotografie barevných variant, takže si nejsem jistá, zda daný odstín či barva vypadá tak, jak si je představuji. A jak jsem se přesvědčila na vlastní oči, není růžová jako růžová.
- Trochu mě zarazilo, že při nákupu zboží nad určitou částku je zdarma jen dopravné, nikoli dobírečné (při zaslání zboží na dobírku). Slabina to není, spíš mi to přijde nelogické, ale možná to má nějaký důvod, který neznám :-)
Dobrá komunikace s obchodem, bezproblémové vrácení či výměna (při předchozím nákupu, kdy to po mě nechtělo hodnocení) kousků, které mi při vyzkoušení "nepadly". Obchod mohu doporučit všem nastávajícím i stávajícím kojícím maminkám, kromě zboží své značky nabízejí i výrobky od jiných firem a jejich ceny jsou při srovnání s ostatními e- i ne-e-shopy velmi příznivé. I když to nemění nic na mém názoru, že kojící trika jsou obecně velmi drahá :-(
spokojenost
- přehlednost
- široká nabídka
- kvalitní zboží
- vyjimečné zboží
příjemný a pohodový nákup
- skvělé doporučení k výběru správné velikosti na stránkách obchodu
zboží velmi kvalitní
rychlá dostupnost zboží
možnost osobního vyzvednutí na uložence -
- Široká nabídka zboží pro maminky a rychlost dodání a ceny
- Nemají vše ve vyhovujících velikostech a barvách - to nás zklamalo
Obchod nabízí širokou škálů oblečení jak pro těhulky, tak kojící maminky a má velice dobré ceny a rychlost dodání.
- Výborná komunikace, flexibilita obchodu, dostatek výběru zboží, hodně akcí
- nejasnost ve velikostech oblečení
Mohu jen doporučit
- originální české výrobky
- Krásné a jedinečné věci. Lepší kojicí trika se dle mého názoru nedají koupit.
- Obchod zabízí českou značku kojících triček.
- Uvítal bych další druhy sortimentu, abych mohl nakupovat na jednom místě.
Potěšilo mě rychlé vyřízení objednávky i vstřícná komunikace s paní Řehounkovou, když jsem potřeboval poradit s velikostí.