- objednané zboží dosud nedorazilo. Je to již 18 dní. Bohužel jsem platila předem. Nemám zboží ani peníze. Jednatel nekomunikuje!
Výběr zboží na jejich stránkách je v pořádku, bez problémů. Komunikace pokud vznikne problém, už v takové pohodě není. Jednatel společnosti moc nekomunikuje. Zaplatila jsem předem a zboží jsem do této doby neobdržela. Ani řádné vyjádření, co se děje ze strany e-shopu, ani vrácení peněz.
I přes počáteční komunikační a technické potíže nakonec vše proběhlo zcela v pořádku :) Děkuji za ochotu!
- Speciální zboží pro rodiny s miminky.
- Zboží je kvalitní a ot toho se odvíjí i vyšší cena.
Mohu jen doporučit.
- velmi příjemné osobní jednání
- super ceny
Příjemný osobní přístup.
Děkujeme za nákup. :)
- Ceska vyroba, kvalitni materialy
Děkujeme za nákup. :)
- krásné oblečení, ladí nám to s miminkem
- Proč nemáte stejný motiv na tričku i pro tatínky?? Např. čtyřlístek, slunce nebo lípu? Nelíbila se mi trička pro pány s dudlíkem a lahvičkou. Pánské tričko se stejným motivem bych bývala určitě objednala taky.
Krásné oblečení. Děkuji a vrátím se:)
- Byla jsem překvapena dárečkem:-)
- Kvalitni zbozi
- nedostatkový druh zboží, kvalita zboží, rychlost dodávky, překvapení navíc (vzorky koupelí)
- mohl by informovat mailem o výrazných slevách a plavek by mohl nabízet víc - ženy nechodí plavat jen v létě, ale i do bazénu v zimě (jak v těhotenství, tak s kojenci)...
- Ohledně zboží pro novorozence - nášivka na body škrabe dítě z vnitřní strany, mohl by to být problém obecně u nejmenších dětí...
Skvělá kvalita, služby, design. Jen sortiment zboží by mohl být větší :-).
- Veškeré zboží od těhotenství přes porod až po kojení a produkty pro děti.
- V balíčku mi přišlo o jedno zboží méně, než bylo z mé strany objednáno a zaplaceno, ale k reklamaci se e-shop postavil vstřícně a za několik dnů mi bylo doručeno i zbývající zboží, vč. malého dárku.
- V balíčku bych rovněž uvítala vytištěnou fakturu se seznamem objednaného zboží.
Spokojenost.
- dobry produkt
- neni moznost vyzkouseni velikosti
- Jedná se o dosti specifický obchod, nabízí trika na kojení. A protože kojím za chůze, jsou pro mě nezbytná.
- Co se fungování obchodu týče, žádné. Snad jen ty ceny...
Nakoupila jsem zde, protože výběr trik na kojení je velmi omezený, ale z toho také plynou dosti vysoké ceny.
Reakce obchodu SpoKojenec.cz
Dobrý den, děkujeme za Váš názor, zkusíme ještě vysvětlit - vyšší cena je dána kvalitním materiálem a výrobou v ČR. Je velmi snadné nakoupit z Číny zboží za 50 - 80 Kč / kus a po té je prodávat, tak jako mnoho eshopů, nebo kamenných řetězců. My jsme ale přímo výrobci a ručíme si za zdravotní nezávadnost látek, kvalitu šití a stálost výrobku. Ať Vám slouží a doufáme, že nás ještě navštívíte.
- Rychla komunikace a odeslani. Kvalita nabizenych tricek!!! Dekuji a doporucuji
Děkujeme !
- Zboží sice nebylo na skladu, ale i přes nutnost objednání u dodavatele dorazilo dříve než bylo původně udáváno.
- České výrobky, velká nabídka.
Splňuje očekávání.
Reakce obchodu SpoKojenec.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení !
- Široký výběr zboží pro těhotné a kojící
V obchodě měli vyprodanou jednu z objednaných položek, ostatni nebyly skladem. Upozornili, ze dodávka bude několik dnů trvat. Když jednu z objednaných věcí nakonec nesehnali, stejně neúčtovali poštovné, i když cena objednávky vycházela nízká. Velice fair přístup.
Reakce obchodu SpoKojenec.cz
Děkujeme za Vaše hodnocení !
- přehlednost a klidný nákup z domova
- nemá
velmi rychlé jednání a odeslání zboží k zákazníkovi. Všem velmi doporučuji !
Kvalitní materiál, funkčnía příjemné oblečení.
- Mohu si vybrat v klidu doma.
Jsem spokojena.