Jsem spokojen.
Reakce obchodu Spojnovák
Děkujeme. Pracujeme na sobě a doufáme, že u příští objednávky nás již budete moci ohodnotit na 100% -:) Spojnovak.cz
- seriozní a rychlé jednéní
byl jsem velice spokojen a budu vás doporučovat i svým známým.
Reakce obchodu Spojnovák
Moc děkujeme za pochvalu. Takové doporučení uvítáme dvojnásobně. Vám i Vašim známým případně doporučujeme přihlásit se bezplatně do našeho newsletteru (zasílání novinek a akcí emailem). Tak Vám již neunikne nic podstatného co se u nás děje. Děkujeme. Spojnovak.cz
- Spolehlivost a cena
- nevím
obchod doporučuji
Reakce obchodu Spojnovák
Děkujeme za hodnocení. Spolehlivost, cena, sortiment, cena dopravy a odborné poradenství. Snažíme se abychom v těchto ohledech byli co nejlepší. Spojnovak.cz
- Dobré a rychlé osobní jednání
- Na internetu byli nahoře
- Líbí se mi obchody kde je jméno majitele
- Nevím
Dobré a rychlé osobní jednání. Zboží bez závad. Doručeno včas.
Reakce obchodu Spojnovák
Dobrý den pane Králíčku, děkujeme za referenci. Ano jsme menší neanonymní eshop, ale víme co zákazníci potřebují. Tedy naši velikost se snažíme kompenzovat odbornými radami a osobním přístupem. Myslíme si, že toto řemeslníci ocení nejvíce. U nás mluvíte přímo s odborníkem v oboru, nikoliv s neznalým operátorem call centra. Spojnovak.cz
- velice výhodné ceny nabízeného spojovacího materiálu
nízká cena zboží, rychlost dodání
Reakce obchodu Spojnovák
Děkujeme. Jak ceny tak dodací lhůty se snažíme co nejvíce optimalizovat směrem k zákazníkům. Což dokládají i získané certifikáty nejnižších cen a nízké ceny za dopravu. Děkujeme a těšíme se na příští nákup. Spojnovak.cz
- Výborná cena a rychlé jednání
Doporučuji
Reakce obchodu Spojnovák
Děkujeme, to je pro nás to nejlepší ocenění a vizitka pro ostatní zákazníky. Spojnovak.cz
- Nižší ceny oproti ostatním.
- žádné
Dobré ceny, rychlé vybavení objednávky.
Reakce obchodu Spojnovák
Ano, dokládají to i získané certifikáty nejnižších cen. Jednak u nás nakoupíte levně a hlavně i v malých baleních. Tedy nabídku směřujeme jak k drobnějším živnostníkům, tak kutilům a soukromým osobám. Spojnovak.cz
- -výborná komunikace
- -levné a kvalitní zboží
- -přehlednost a široký sortiment
- -rychlá dodací lhůta
- -dárek při nákupu
- -ochotní, příjemní a hlavně odbornící
Naprostá spokojenost, doporučuji všem!!!
Reakce obchodu Spojnovák
Moc děkujeme. To je přesně takové hodnocení, jaké chceme od našich zákazníků získávat. Neustále na sobě pracujeme a věříme, že nás takto budou moci hodnotit všichni zákazníci. Spojnovak.cz
- sortiment
- nevím
dobrý přehledný obchod
Reakce obchodu Spojnovák
Děkujeme za reakci. Vše se snažíme postupně vylepšovat. Jak obsahovou tak grafickou stránku. Spojnovak.cz
- dobrá nabídka
- nevím o žádné
dobrá komunikace
Reakce obchodu Spojnovák
Děkujeme za reakci. nabídku neustále rozšiřujete. Pokud budete mít Vy nebo i jiní zákazníci podněty k rozšíření sortimentu, určitě je uvítáme. Spojnovak.cz.
- Celkem pohodlný výběr.
- Chci rozšířit sortiment drobného železářství, tak tu mám pěkný výběr.
- Nevím zda jen mě, ale po odhlášení se mi smazal už udělaný výběr.
- Nemám proglém.
Rozšiřuji sortiment
Vybrala jsem, přišlo - v pohodě
Doporučuji, jsou i položky na kusy.Reakce obchodu Spojnovák
Děkujeme za Váš nákup. Pokud nakupujete jako přihlášený uživatel a poté se odhlásíte nebo zavřete okno prohlížeče pak se nákupní košík vyprázdní. To je standardní proces, který využívají i jiné eshopy. Doporučujeme přihlásit se pod svým uživatelským jménem, vybrat zboží, dokončit objednávku a teprve poté se odhlásit nebo zavírat okno prohlížeče. Budete-li potřebovat jakkoliv pomoci s příští objednávkou, rádi Vám pomůžeme. Spojnovak.cz.
dost dobrý
- Sortiment
- --
- snad rozumné ceny
- velmi nízká kumunikace
- nesmyslně dlouhá dodací doba
- absence jakéhokoliv info o zásilce
- nedodání kompletní zásilky dostupného zboží a přesto započítáno do ceny
- jakési výmluvy o ztraceném balíčku...
Můj názor je,že tento obchodník má se zvládnutím obchodu poměrně velké problémy a zřejmě i PC bude velký nepřítel .
Pokud máte dost času a pevné nervy,klidně nakupujte,vše se nakonec v dobré obrátí.
Spěcháte-li a máte trochu prudší povahu,tak běžte raději jinam.Reakce obchodu Spojnovák
Děkujeme za Vaši objednávku. Snažíme se služby zlepšovat a maximálně vyjít vstříc zákazníkovi. Omlouváme se Vám a budeme se snažit, abychom příště vše vyřídili lépe k Vaší spokojenosti. Věříme, že tyto komplikace Vám snad alespoň trochu vyváží nízké ceny a přepravní náklady.
- perfektní přehled a popis zboží
- o žádných nevím
výborný e-shop s dostatečně velkým sortimentem. To co jsem si obědnal jsem dostal a docela i rychle a v pořádku a zboží je kvalitně řemeslně zpracované.
Reakce obchodu Spojnovák
Děkujeme. Sortiment průběžně rozšiřujeme. Velkou část nabídky tvoří i velmi kvalitní sortiment od českých řemeslníků a firem (např. komínové stříšky a podobně). A kvalitu se snažíme v maximální možné míře samozřejmě hlídat. Spojnovak.cz
- mají co potřebuji
- žádné
doporučuji
- Problémy s dopravou, zboží bylo vyexpedováno ve středu a dorazilo v pondělí.Tedy až po 5ti dnech od expedice.
obchod snad dobrý doprava nemožná.
Reakce obchodu Spojnovák
Služby se snažíme neustále zlepšovat, budeme se snažit být důslednější. Přepravní služba bohužel o víkendu nedoručuje, tedy dodací lhůta je ve finále 3 dny. Prodlení pak může být dále způsobeno například nepřevzetím zboží u zákazníka, přesměrováním zásilky na jinou adresu na žádost zákazníka a podobně. Pokud potřebujete urgentně potvrdit termín napište nám jej raději do poznámky. Situaci pak můžeme urgentně operativně řešit.
- výborné ceny
- o žádné nevím
Skvělý obchod a hlavně skvělé ceny !! Doporučuji všem!