- Materiál skladem
Rychlé vyřízení objednávky, ve čtvrtek objednáno a v pátek ráno připravené k osobnímu vyzvednutí
- Připlatil jsem si 200,- za doručení toptransem s tím, že balík by měl dorazit do 3-5 pracovních dnů. Nyní to jsou už dva týdny a balík ještě nebyl ani odeslán!
Reakce obchodu SPÁROVKA HEVEA
nemohu vám poděkovat za zápornou recenzi na zboží, které jsme naskladnili minulé úterý. Již v pondělí 16.6. jsem Vám volal, že budeme zboží expedovat ve středu. S termínem doručení ještě ve středu. Ale nezvedl jste mi telefon a do dnes jste nezavolal zpět. Bylo by seriózní z vaší strany recenzi stáhnout.
Prkna, které jsou připravena na expedici od minulého týdne od středy vám zašleme dnes.
- Kvalitní zboží i služby
Profesionální a příjemná komunikace. Deska je krásná, olej velmi dobře doporučen. Velká spokojenost.
děkujeme za kladnou recenzi na náš e-shop.
Velmi si Vaší spokojenosti vážíme a budeme rádi, pokud si nás vyberete i ke svému dalšímu nákupu.
S pozdravem www.sparovka-hevea.cz -
Nevím co mám hodnotit když mi ještě nic nepřišlo tak asi tak no
S pozdravem www.sparovka-hevea.cz -
- Rychlé doručeni. Domluva po telefonu zda dodaji v pozadovanem terminu
- dobrá komunikace obchodu
- kvalitní zboží
- dobrá cena
Dobra komunikace
- Rychlé jednání, nejlepší ceny
S pozdravem www.sparovka-hevea.cz -
S prodejcem byla skvělá domluva. Zboží bylo perfektně zabalené, aby se neuštípaly hrany.
S pozdravem www.sparovka-hevea.cz -
Parádní komunikace i cenová dostupnost,rychlé dodáni materiálu.Doporučuji jednoznačně.Do budoucna budu odebírat zas.
- Dovoz na adresu
vše klaplo ok
- vlastní doprava
- Komunikace
S pozdravem www.sparovka-hevea.cz -
- solidní ceny a sortiment HEVEA
- okamžitá doprava TOPTRANS
S pozdravem www.sparovka-hevea.cz -
- Dobrá komunikácia, rýchlo vrátená platba po mojomm zrušení objednávky.
Velmi dobrá komunikácia aj cez víked, nezrovnalosť v cene dopravy predajcom vyriešená vrátením platby a prísľubom nápravy softvéru.
operativní jednání, ochota
S pozdravem www.sparovka-hevea.cz -
- velmi rychlé jednání i dodání
S pozdravem www.sparovka-hevea.cz -
Vše super. Výborná komunikace.
S pozdravem www.sparovka-hevea.cz -
Všechno cajk. Objednávka....potvrzení...osobní vyzvednutí...vsechno ok. At se daří.
S pozdravem www.sparovka-hevea.cz