Přihlásit se a přidat recenzi

• přehledné,
    • žádné jsem nenašel

nakupuji zde, protože zde dostanu zboří od profesionálů a ne nějaké pochybné zboží. Vše je profesionálně a bezpečně připraveno a podrobným a srozumitelným návodem.

• pyrotechnika za zajímavé ceny
    • kvalita zabalení
    • celkem rozumná cena za dopravu
    • nenabízí náhledy efektů na stránkách

Toto byl můj první nákup pyrotechniky přes eshop. S hodnocením jsem počkal, až všechno vystřílíme a zklamáni jsme nebyli. Při rozbalení mě překvapila kvalita zabalení zabalení, protože něco tak pečlivýho jsem dlouho u internetového obchodu neviděl.
    Jediné, co mi vadilo, že nenabízí odkazy na videa, pro info o tom, jak vůbec ohňostroj vypadá (jako to mají jiné eshopy) a proto člověk musí je složitě hledat na Youtube, ale věřím, že do příštího roku to dodělají :)

Reakce obchodu SOPTÍK

Děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že jste nebyli zklamáni. Co se týče videí jednotlivých výrobků, jsme v tomto spíše opatrní, protože obvykle video je trochu jiné než skutečnost a některé efekty, zejména v jemné zlaté barvě, úplně zaniknou. Proto raději většinu (cca 90%) také sami vyzkoušíme (ale netočíme). Ale bereme to jako výtku a doplníme v brzké době u většiny chybějících videí oficiálními odkazy na videa dovozce. Přejeme příjemný a pohodový rok 2016.

• - no bank card payments

Reakce obchodu SOPTÍK

Jako malý obchůdek a zároveň poněkud konzervativní při používání platebních karet a vůbec online plateb jsme o tomto způsobu platby zatím neuvažovali. Děkujeme za výtku, zkusíme to napravit a přizpůsobit se moderním metodám placení. Přejeme příjemný a pohodový rok 2016.

• Ceny

• Rychlost, cena, ochota
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• docela velky sortiment
    • prodavat vice vyrobku 3.kategorie myslim moduly,single shoty.

velmi solidni obchod-

• přístup a vstřícnost, rychlost, kvalita, cena

Obchod jsem si našel před pár lety a nyní v něm pravidelně a rád nakupuji. Majitel je velice vstřícný a přístup profesionální. Tento obchod všem vřele doporučuji

• - perfektní servis díky "rodinné" firmě

• prehlednost stranek
    • zadne

• sortiment
    • ceny

• Nalezl jsem co jsem hledal.
    • Čas od času s stane i omyl v přípravě zásilky a zákazník nedostane vše co objednal.

Nakupujte zboží se kterým se seznámíte. Předejdete omylům a nedoruzuměním. Se službami tohoto portálu jsem spokojen.

• kvalitu

obchod nabízí kvalitu a hlavně bezpečnou pirotechniku. Všem vřele doporučuji

• Přehledný. Videa jednotlivých ohňostrojů, podle kterých jsem si vybral. Vše bez problémů.
    • Doručení objednávky pouze cestou České pošty...
    • "Služba" ČP balík do ruky je učiněná katastrofa.... Do ruky balík sice dostanete, ale jenom na poště....Ještě se mně za 5 posledních let ani jednou nestalo, že by mně pošta balík doručila domů....

Obchod je bez problémů a nákup v něm můžu doporučit všem ostatním.

Jsem velice spokojená.

• rychlost
    • nemá

spolehlivý

Velký výběr, výborná komunikace, brzké dodání.