- přehledná nabídka, příznivá cena, rychlé dodání
- solidní obchod, všechny požadavky řeší telefonicky bez problémů
- zcela bezproblémové
- Výborná komunikace s firmou, ušití županu Lindet doslova na míru. Skvělý měkký materiál, bezvadný střih, lehoučký i hřejivý, navíc krásný.
- 0
- vstřícnost, ochota
- výborná komunikace
- Vynikající poradenství a ochota vyjít vstříc i při objednávce na poslední chvíli
Milý a osobní přístup, vždy dobře poradí.
Konkrétně na prodejně ve Valašském Meziříčí usměvavá paní prodavačka mně ihned ochotně poradila,jakým způsobem získat výrobek,který je na prodejně již vyprodán.
- Kalhoty přišly brzy, v pořádku
- Žádná
Kalhoty jsou "boží" příjemný materiál a pěkně se nosí.
Jsem na 100 procent spokojena jen mám několik dotazů.Protože jsem tak jemný materiál v rukou neměla chci se zeptat prát na kolik stupňů v pračce nebo v rukách použít aviváž ždímat nebo ne žehlit nebo ne ?Děkuji za odpověď snad jsem vás moc nevyčerpala .
M.Maděryčová -
Dobrý den moc krásně sedí jsou moc pěkné
vyborna komunikace
- Kvalita sluzeb
- Doruceni pres zasilkovnu - obchod NEUMOZNUJE PLATBU KARTOU
- rychlé jednání
- Skvělý výběr mé oblíbené značky džín. Vždy si vyberu.
krásný
- Můžete si vybrat délku županu.
Při nákupu jsem se trefila do dovolené a nedostatku materiálu. Ale ten župan za to stojí. Je úžasný, sedí nádherně , materiál hřejivý a lehounký. Vypadá přesně jak na obrázku. Možná lépe, protože sluší i mě a ne jen té modelce. Jsem nad míru spokojená. Všem moc doporučuji
- Jen to nejlepší, dobrá kvalita, to co na obrázku, to ve skutečnosti, materiàl i ušití na úrovni, velikostní tabulka přesně sedí na míry. Dodržení dodací lhůty. Díky
- Nic nemůžu vytknout.
Jen můžu doporučit. A vrátit zásilku můžete do 30 dnů. To u mne nehrozí.