Přihlásit se a přidat recenzi

• Nedávat peníze předem!

Dobrý den, dal jsem panu Novotnému vyšší částku v roce 2023 a stále nemám požadované zboží.
    Hledám další poškozené, kteří by se spojili a po dohodě na pana Novotného (solaria novotny, kvalitní solaria) podali trestní oznámení.
    Prosím o kontakt na [email protected]

• NIKDY NIC NEPLATTE!!
    • Nespolehlivy, zbozi nedoda, penize nevrati!

Pan jen slibuje, solarium nedodano, penize nevraceny. Rozhodne mu nikdy nic neplatte predem. Slibovat umi krasne, ale realita je uplne nekde jinde. Nyni uz vystupuje take pod firmou Kvalitni solaria s.r.o. na kterou prozatim nema exekuci jako na vyse zminenou.

• 10 %

Jenom samé sliby a výmluvy. Produkt nedodán. Už nikdy víc!

• 10 %

• termín dodání,domluva,spolehlivost,vlastně nic pozitivního,kompenzace nenahradí ani z daleka to o co jsme přišli.

Takže,co bych k tomuhle pánovi řekl,firma ani oslovovat nebudu,tomu se tak nedá vůbec říkat,možná ještě za dob jeho otce,absolutně hrozná zkušenost,nikomu nedoporučuji,shrábne peníze a půl roku samé výmluvy typu příští týden(až mi je za něj trapně a stydno)dodavatel nakládal z boží už v září,reálně až v prosinci,ani po fotkách tomu nevěřim.....ozvu se zpátky,to bylo tak minimálně 200x,reálně to splnil tak jednou,aby zavolal sám od sebe,jinak další výmluvy typu,co už tu lidé psali,když jsem si ty recenze vyhledal,tak jak kdyby psali za nás,až jsem se přítelkyně musel zeptat,jestli to náhodou nepsala ona.Buďto trpí Alzheimerem,nebo nevím,každopádně buďto u něj bude v osobním životě závažnější finanční problém a nebo druhá varianta je,že zboží lepí hodně zpětně(skásne někoho a vyřeší něčí solárko x měsíců zpátky a takhle se v tom dokola motá...modlím se jen ať namontuje solárka a nikdy více ho nemusíme vidět,takže bacha lidi,hlavně tomu individuu neplaťte nic dopředu.

• 10 %

• Absolutně nespolehlivý člověk.

Nikdy neplaťte předem!!, už přes rok čekáme na dokončení solária. Telefony nebere, jen SMS, že zavolá zpět, což se většinou nestane. Když náhodou ano, tak s nějakou pohádkou, že zavolá zítra, že přijede zítra, že zítra bude mít peníze na slíbené zboží, které už tvrdil že už má u sebe, že konečně pojede vyzvednout... Nikdy více!
    Také zvažují nahlášení na ČOI a další úřadech.

• 10 %

• NEDOPORUČUJI, zboží nedodáno, peníze nevráceny
    • 20.02.2024 - Znovu apeluji, POZOR, nikdo mu nic neplaťte!!!! peníze stále nemám, je to již 3 roky !!!!!!!! e-shop stále funguje, nechápu jak je to možné. Podáno již k soudu a vymáhaní exekučně.

POZOR!!!!! Rozhodně NEDOPORUČUJI!!!!! Zboží objednané již 01/2021, nedodané. Žádost o vrácení zálohy neúspěšné již více jak 3/4 roku. Pan Novotný pouze slibuje a nic se neděje. Podán podmět na ČOI, pan Novotný dělá "mrtvého brouka".

• 10 %

• nedoporučuji jen samé výmluvy

V žádném případě nedoporučuji.
    Od dubna 2022 nám milý pan Novotný dluží X tisíc - je srpen a stále nic. Má to skvěle zařízené, protože sliby, že jde vše, vše bez problémů zařídí a prachy už nevidíte, myslí si také že obejde i systém, zde se milý pán ale sekl.
    V žádném případě neposílejte peníze předem, ani žádné zálohy protože svoje peníze už neuvidíte! Větu: ,,Peníze pošlu zítra.'' ,,Peníze pošlu příští týden.'' ,,Příští týden máte peníze na účtě.'' Jsem nemocný, peníze pošlu příští týden.'' ,,Mám problémy s dodavatelem.'' - jsme slyšeli a četli v sms už nesčetněkrát. Pan Novotný slibuje, že peníze pošle už několik měsíců. Když mu voláme, tak vždy bez odezvy a vzápětí přijde sms, že peníze pošle. Není schopný se postavit věci jako chlap a podle toho se chovat, vždy jen samé výmluvy.
    Takže pozor, ať nenaletíte další.

rychle bezproblemove jednani:-)

Od objednání se nikdo neozval, až dnes jak jsem byl spokojený. To mi přišlo úsměvné.

Zatím vždy v pořádku

Absolutně žádná domluva. Pořad že se ozve a nic.

poradenství, jednání, přístup.....všechno na jedničku

• 100% spolehlivost

Vždy jsem maximálně spokojená s vyřízením objednávky!

• Rýchle vybavenie
    • Kvalita super