Super ceny, rychlé dodání.
- Rychlý nákup v pohodlí domova.
- Nevím zatím o žádných.
Doporučuji.
- Bydlím na vesnici a i ve městě v obchodech takové zboží nebylo.
- Placení poštovného,ale vím,že to musí být.
Jsem spokojena,zboží přišlo v pořádku a rychle.
- Mají zde opravdu nepřeberný výběr prken. :-)
- U každého zboží je psáno, že bude doruíeno následující den. Není tomu tak. Pokud už tam toto napíší, tak by při výběru platby, melo být vidět od kterého dopravce bude zboží druhý den u zákazníka.
Obchod má obrovský výběr, úžasné ceny a kvalitní zboží. Opravdu si u nich člověk vybere.
Jen škoda, že s datem dodání, které je uvedené na webu u zboží, se reálné dodání liší. Obědnáno 7.7. brzy ráno,z obchodu odesláno 9.7. odpoledne. Díky tomu mi přišlo zboží až 13.7. Nechápu tu dvou denní pomlku z jejich strany, když se pyšní tak rychlým dodáním a není zimní sezóna - kupovala jsem si snowboardové prkno.
Jinak proti nim nemám žádné další výhrady. Příště nakoupím zas a budu počítat s pozdějším dodáním. Hlavní je, že všechno příjde v pořádku :-) -
- dobré ceny
- dodání bez zbytečných průtahů
objednal jsem triko a normálně dorazilo, nemám moc co hodnotit :)
doporučuji
- přehlednost
- žádné
Perfektní
- Přehlednost
- Dobrá cena
- Velmi rychlé doručení
Za mě spokojenost, hlavně s vybraným zbožím:)
- naprosto bezkonkurencni ceny,obrovsky sortiment zbozi,dovolim si rict,ze nejvetsi na ceskem internetu.
nakupte .)) :D
- velký výběr značek, velikostí a rychlé vyřízení objednávky, okamžitá pomoc při chybně zadané objednávce, komunikace mě velice m ile překvapila
- dosud o žádných nevím, doufám, že ani nikdy nezjistím a nenajdu :-)
DOPORUČUJI!!!
- po přihlášení slevu 15%
Vše ok ✅
- nakupuji v pohodlí svého domova
- žádné jsem neobjevila
spokojenost
Ohromně mně potěšila 15% sleva na zboží, které zlevněno není, po registraci do obchodu, objednávka byla rychlá, zpětná vazba obchodu dobrá, jediné, co by se dalo vytknout je dodací lhůta. Pokud obchod uvádí, že když zákazník objedná a zaplatí zboží do 13. hodiny, bude ho mít druhý pracovní den doma, čekám, že to tak skutečně bude. Zboží tedy dorazilo o den později, jinak jsem ale velmi spokojená.
Reakce obchodu SNOWBOARDS.CZ
Dobrý den Petro,
děkujeme za milé hodnocení!
Uznávám, že dodání Vaší objednávky do 24 hodin, jsme opravdu nestihli, za což se vám velmi omlouvám.
Do budoucna se polepšíme.
Přeji vám pěkný den.
Alena
Snowboards.cz -
- Žádné nemá
DOBRÝ Spolehlivý . Informuje o dodání .Zboží dorází v naprostém pořádku. Tento obchod je nejlepší.
- Ceny.
- Nic.
Obchod doporučuji.
Vynikající obchod
- evlký výběr zboží
- dobré ceny
- rychlost dodání
- velký výběr možností dopravy
- žádné
- Prodejny
- cena, komunikace, rychlost dodání
- nevím o žádných
Jednoznačně doporučuji