- Nebylo nikde zrejme za jak dlouho zbozi dorazi.
Nákup proběhl v pořádku. Mohu doporučit.
Obchod byl super, všetky problémy, ktoré vznikli boli rýchlo vyriešené. Nebol žiadny problém s komunikáciou.
- Pro mě zajímavé mapy
Nakoupil jsem zde, protože se mi líbí jejich mapy a obchod je přehledný. Snad jen průběžné info o tom, jak vypadá moje objednávka by neuškodilo, ale když jem si zavolal, tak jsem se vše dověděl, takže mohu doporučit :-)
- cena, rychlost, záruka solidní společnosti
- Objednal a zaplatil jsem "nový" telefon ve kterém byly fotografie cca 14 dnů staré . Kde se tam vzaly ví jen prodejce a ten kdo je nafotil .
- Telefon nový nebyl , minimálně někým vyzkoušen a vrácen prodejci který jej následně opětovně vydával za zcela nový !?!
Byl bych opatrný .
Reakce obchodu SmartGPS
muselo se jednat o chybu dodavatele, vrácené telefony jsme nikdy neprodávali jako nové!!!
SmartGPS team -
- Cena produktu plus dárek v podobě SmartMaps Home
- Eshop je přehledný až do bodu, kdy prostupujete objednávkou. Vůbec jsem netušil v jakém kroku objednávky se právě nacházím - žádne ukazatele, nic.
- Na webu píšou, že při výběru platby předem na účet příjde po odeslání objednávky na mail faktura pro zaplacení. Avšak neděje se tak. Po odeslání objednávky příjde pouze mail se shrnutím objednávky. Fakturu zašle až pracovník eshopu až objednávku "přeokntroluje" ?! Objednáte-li si něco v pátek, zřejmě budete čekat do pondělka, než budete vědět co a jak zaplatit...
- Po odeslání objednávky na webu píšou, že jako variabilní symbol máte použít číslo objednávky, které příjde na mail ihned po potvrzení objednávky. Avšak až Vám zašle pracovník fakturu (za nějaká čas), tak v mailu je připsáno, že jako variabilní symbol se má použít číslo faktury. Tyto dvě čísla se samozřejmě neshodují.
Eshop bych doporučil, jen pozor na drobnosti, které jsem popsal ve slabinách.
Mě osobně nepotěšilo, že jsem byl nucen ještě nějak dovyřešit jednoduchou objednávku. -
- ačkoli návod byl v češtině pouze ke stažení a ještě k tomu obsahoval něpřesnosti, pracovník obchodu se mnou ochotně komunikoval tak dlouho, až se nejasnosti vysvětlili (kromě jednoho detailu - co znamená ikona Strom)
- že nebyl přiložen fyzicky český návod a bylo nutné si ho stahovat z Internetu a vytisknout (co kdyby kupující neměl internet?)
pčes malinké drobnosti obchod doporučuji, Zaměstnanci jsou spolehliví, rychlí a ochotní
- nevědí co poslali a co ne
radši si to kupte v obchodě
- Nereaguje pruzne mohli mi nabidnout neco jineho
- Oproti mým minulým zkušenostem nabízí tento internetový obchod příjemnou a profesionální komunikaci při telefonním hovoru o funkcích přístroje.
- Kamenný obchod nemá otevřeno v sobotu.
Velice profesionální a vstřícná komunikace se zákazníkem. Byl jsem opravdu velice spokojen.
- Ojedinělé mapy, kvalitní a podrobné. Na cykloturistiku jsou výtečné. Velká databáze POI.
- Patřím do skupiny 60 + , a práce s PC mi nedělá problémy.
- Přesto mi "Návod na použití" připadá velice nepřehledný. Zřejmě je
- překládán z originálu.
- Zdá se, že se předpokládá, že
- každý již někdy měl navigaci v ruce.
- rychlá reakce na otázky
- předvídavost(na Holux dodáván lepší držák-i když výrobce by mohl vymyslet ještě lepší uchycení než na zadrhovací pásky, ale to je výtka na stranu výrobce)
- perfektní mapy
- cena, ale vzhledem na odbornost a možná adekvátní...mapy jsou opravdu dost dobré..
Mapy jsou přehlednější než na Garminu..
Jejich detaily jsou podle mě bezkonkurenční
Garmin dodává jen jednu mapu a je dražší..
I když baterka v Holuxu vydrží o dost míň(je nutné přikoupit ještě aspoň jednu) -
- Výborná komunikace.
- Cena, dárek k nákupu.
- Neznám.
Důvěryhodný,rychlý a spolehlivý.
- široký sortiment doplňků, bezkonkurenčně nejrozsáhlejší informace k nabízeným navigacím
nemají úplně nejnižší ceny, ale přesvědčili mě jako odborníci, schopní poradit
- Levné zboží, vstřícnost, množství produktů
- Nemá
Určitě nakupujte :-)
- srozumitelnost, široký výběr,
- -
spolehlivý, s dobrou nabídkou
- Velmi podrobný popis produktu,
- zboží bylo na skladě
- rychlost dodání
Nakoupila jsem z důvodu rychlého dodání,
výhodná cena, velmi podrobný pro laiky dostatečný popis produktu.
Doporučuji nákup v tomto obchodě, nenalezla jsem žádná negativa, spolehlivost, rychlost. -
ještě nemám dovyřízenu reklamaci - i ta mnohé napovídá o kvalitě obchodu, ale vše ostatní doposud probíhalo OK.