Reklama

U tohoto obchodu jsem nakupovala poprvé. Jsem spokojena s rychlostí doručení i samotným výrobkem.

• Dobré ceny
    • Rychlé dodání

• Rychlé vyřízení a odeslání přes Zásilkovnu

Doporučuji

Rychlé jednání.

• rychlá expedice
    • nejnižší cena produktu

V obchodu jsem objednával zahradní gril. Obchod gril odeslal obratem, jen jsem při následném dodání hodně váhal, zda zboží převzít a nebo ne, jelikož byla krabice dost poškozená stahovacími páskami. Naštěstí vše dobře dopadlo. Dva díly byly sice lehce poškozené, ale nebylo to nic vážného. Obchod doporučuji.

• cenová nabídka

• Velmi rychlé doručení

• Dobrá cena lednice, a v ceně zboží byla i doprava, která stála v jiných online shopech několik set korun.
    • Dobrý sortiment. Je to jeden z mála obchodů, které prodávají ten snad jediný model chladničky v ČR s mrazákem dole, která je pouze 150 cm vysoká (vhodné pro umístění mikrovlnné trouby), ale má dost velkou šířku 60 cm a nemá horší energetickou třídu než E.
    • Rychlé dodání, ale bylo doručeno o den později, než bylo avizováno na webu při objednávce.

Bylo jen trošku matoucí, že webshop poslal až 9 dnů po doručení zboží mail s informací, že zboží bylo odesláno, je na cestě a bude doručeno v následujících dnech. Zboží už dávno dorazilo před tímto mailem. Takže v podstatě vše OK.

• Poprvé jsem objednala, víc zkušeností nemám

• dobrá účinnost čištění
    • možnost delších časů čištění
    • rozměr nádoby

Dobře fungující ultrazvuková čistička.

dobrá komunikace

Rychlé, férové a přívětivé jednání. Zboží připraveno k odběru hned druhý den, výborné spojení, výdejna blízko nádraží.

• rychlé jednání
    • nízká cena

Široká nabídka, rychlá reakce a doručení.

• dlouhé dodací lhůty

až po dodání

• Delší doba dodání oproti deklarovaným termínům v e-shopu.

rychlý,to se cení

rychlé vyřízení, bezchybné dodání

• Při změně dopravy na levnější na základě jejich chyby nevrací peněžní rozdíl

Kupoval jsem zde potah sedadla s ventilací 12V GROOVE AIR. Vybral jsem si doručení do boxu, abych si pro to nemusel chodit na pobočku pošty. Zaplatil jsem objednávku kartou a pak mi přišel email, že kvůli rozměrům se zásilka do boxu nevejde, a nabídli mi alternativu dodání do balíkovny, za což si účtují méně peněz. Potvrdil jsem změnu dopravy s tím, ať mi rozdíl v ceně zašlou na účet. Od té doby ignorace a peníze si nechali.

Reakce obchodu Smartelektro.cz

v prvé řadě se jedná o 10 Kč. Ale i tak jsme Vám tuto částku obratem zaslali. Zkontrolujte si prosím svůj účet.

Jiří Borecký
    Smartelektro.cz