Objednávku vůbec neřešili.

Zboží jsem si objedna a na prodejně vyzvedl, vše bylo v pořádku.

• Cena
    • Délka dodání. Z uvedených 1-3 prac. dny bylo dodáno až 11 prac.den. V pořádku, ale bez návodu na montáž.

• nekomunikují

23.4 objednávka -potvzeno- mají skladem na prodejně-mám čekat na pokyn k vyzvednutí
    30.4 volám na tel-nezvedají píšu e-mail-neodpovídají
    2.5 konečně jsem se dovolal slib že mi oratem zavolají-nezavolali tak jsem zajel na prodejnu objednaná zboží zapoměli doma ale pošlou mi ho bezplatně do 7.5 nic neposlali
    7.5 po telefonátu jsem zajel na prodejnu a zboží si vyzvedl
    Jen na okraj po celou dobu 15dní měli uvedené na e-stránkách že žboží je skladem na prodejně

• Obchod nekomunikuje
    • Lživá reklama

Totální neschopnost odpovídat na maily!!!!
    Na stránkách napsáno odesíláme ihned!!!
    Pod tímto pojmem si nepředstavuji odeslání přesně za cely jeden týden!!!

• Objednávku potvrdili a už 14 dní se nic neděje a ani se tam nemohu dovolat

Vse v poradku perfekni ceny.

• Nejhorší eshop na jaký jsem kdy narazil
    • Nereagují na maily, zákazníka ignorují
    • Nepravdivá dodací doba

20.2.2018 jsem objednal zboží skladem, u něj byla informace dodání ihned. V potvrzovacím emailu odeslání 1 - 3 prac. dnů.
    22. a 23.2.2018 jsem se opakovaně emailem ptal, kdy zboží odešlou, že ho potřebuji do 26.2. a pak odjíždím a nebude ho mít kdo převzít. Bez odpovědi
    26.2. jsem tedy emailem objednávku zrušil a zase upozornil, že objednávku nebude mít kdo převzít, opět bez odpovědi
    28.2. mi přesto přišel email, že objednávka byla expedována!

Objednané zboží bylo posledním kus na skladě, že se vyprodalo a již nebude k dispozici mi bylo sděleno až téměř po týdnu. Celkově byla komunikace s obchodem nedostačující.

• Kvalitní a bohatý srtiment
    • V sortimentu lze najít top výrobky za vyloženě nízké ceny
    • Neskutečně příjemní lidé v kamenné prodejně
    • Jen jediná "kamenná prodejna" bez poboček. Pokud nejste Pardubáci, máte smůlu :)

• objednaný výrobek byl nejlevnější na trhu

• Rychle dodani.

• Zboží bylo připraveno k vyzvednutí téměř okamžitě.
    • Dostal jsem jiný (levnější) typ výrobku než jsem si objednal. Bohužel jsem to zjistil až doma. Mohl jsem sice vrátit, ale při ceně výrobku by se to nevyplatilo.
    • Není možné zaplatit kartou. Navíc jsem musel ještě rozměnit peníze jinde, neměli na vrácení.

Velký výběr zboží za rozumné ceny.

První nákup - těžko hodnotit. V mém případě zboží objednáno a velmi rychle doručeno. Nic co bych mohl vytknout. Za mě spokojenost.

Reakce obchodu Slevy pro Sport

děkuji za Vaši recenzi,

od 1.8. se starám opět o náš slevový e-shop já osobně, bohužel kolega, kterému jsme svěřili obchod se o něj staral naprosto zoufale a dočasně mu zkazil i dobré jméno, věříme, že ne záměrně, již u nás nepracuje,

udělám maximum pro spokojenost zákazníků

Jana Adamcová,

spolumajitelka www.slevyprosport.cz a www.koloasport.cz

• Zaručeně ušetříte, protože nic nedodají.
    • Tu bych chtěl také znát.

Ztráta času !

• ceny
    • špatné dodání - zapomenuto na depu, proto odesláno jiným dopravcem. Objednána brzdová lanka - dorazilo jich o 2 méně než bylo zaplaceno.

• Zboží údajně skladem jsem si objednal, přišel E-mail o potvrzení objednávky s tím že budou expedovat v nejbližším možném termínu a konec.

:-) Už nečekám, že se někdo ozve a po té době přicházím na to, že dokážu žít i bez toho co jsem si původně objednal, takže objednávku stornuji. Také pozitivum, alespoň ušetřím.

• U mého zboží nížší cenu. Započítávám i s dopravou.
    • Přehlednost stránek.

Čekal jsem nákup zboží. Zboží jsem dostal. Obchod splnil, co jsem chtěl. Nenabízí nic extra.

• dobré ceny
    • možnost vyzvednutí na prodejně

příznivá cena
    ochota prodejce
    možnost prohlédnutí zboží na prodejně
    doporučuji