dobré ceny, supr rychlé odeslání
Velice rychlé dodání zboží.
- Rychlé doručení
- Nepravdivě uváděné informace o kvalitě produktů
Rychlé doručení zboží následující den.
Kupovala jsem potah na polštář, vypadá krásně a s velkou pravděpodpbností je opravdu hedvábný. Nicméně určitě ne o gramáži 22 momme, jak uvádí prodejce, ale maximálně 10, spíše 8 nebo 9 momme. (Jen látka o dané metráži polštáře by měla vážit přibližne 135 g - nepočítaje zip, štítky, šití - ale potah komplet se vším vyjmenovaným váží jen 76 g). Proto obchod nemůžu doporučit. Pokud ale sháníte méně luxusní hedvábné výrobky za přijatelnou cenu (když jsou zde například v akci), směle do toho.Reakce obchodu SleepKing
Dobrý den, Zuzano,
dovolte se mi ohradit vůči Vašemu tvrzení, že uvádíme nepravdivé informace ohledně výrobku (v tomto případě hedvábný povlak 50x70cm). Náš hedvábný povlak je opravdu 100% hedvábný a má gramáž 22 momme. Preventivně povlaky z každé várky náhodně podpalujeme (abychom ověřili pravost hedvábí) a všechny povlaky navíc vážíme, aby se nestalo, že zákazníci dostanou nižší kvalitu, než za kterou zaplatí.
Nejsem si jist, jak moc jste seznámena s gramážemi hedvábných produktů, ale Vámi zmiňované gramáže 8-10 momme jsou uvedeny nesprávně. Například gramáž 12 momme se používá na výrobu hedvábných šátků a taková látka je průsvitná, což naše povlaky určitě nejsou. Paradoxně, se takový povlak nedá téměř vyrobit a nefungoval by, tak jak má.
Dovolte mi zde uvést výpočet váhy tak, jak je správný. Gramáž 1 momme váží 4,340 g/m2. Pokud tedy máme 22 momme, vynásobíme 4,340*22, tím získáme váhu 95,48g. Každopádně toto číslo odpovídá na 1 m2. Povlak na polštář 50x70cm (ten, který jste zakoupila) má rozlohu obou stran dohromady 0,7 m2 (50*70*2/10000). To znamená, že námi zmíněnou váhu musíme vynásobit číslem 0,7 (95,48*0,7=66,83). Váha samotného hedvábí, bez ostatních doplňků by tedy měla být 66,83g, což evidentně povlak splňuje (dle Vašeho vážení).
Ještě dodám, že váhu kolem 135g, respektive něco kolem 120g by měl například povlak na polštář s rozměry 70x90.
Doufám, že tímto jsem situaci dostatečně objasnil a že Vám povlak bude dále sloužit,
Jan Zámečník. -
- rychlé doručení
- široký výběr
- krásné balení
- vyšší ceny
Skvělý nákup, super produkty, mohu jen doporučit. :))
Krásná spací maska z hedvábí a povlak na polštář, vše přišlo v krásných obalech. Luxusní dáreček.
- Doručení velmi rychlé
- Super rychlost
- Okamžité dodání
- Rychlá reakce. Vše v pořádku.
- Rychlost dodání
- Komunikace
Vše ok
Velice rychlé dodání, dobrá kvalita zboží, dárek na zub k objednávce :-)