- Rychlost,komunikace.
Doporučuji !
- Nizké ceny,rychlé dodání a moc příjemné jednání se zákazníkem.
Doporučuji !!!
Paní byla moc ochotny, aktovka je Krásná, vše bylo super
- .
- Krátká lhůta po zaplacení.
- Nedodržení lhůty. Dodání bylo až na základě urgence.
Průměrný.
- cena + hromadný nákup všech požadovaných věcí v jedné objednávce
- neobjevila jsem
Všem vřele doporučuji. Ochota, vstřícnost, rychlost - proste bezkonkurenční !!!
- Kvalitní zboží a přijatelné ceny.
- Žádné jsem nezaznamenala.
Velká ochota, i když část zásilky nebyla na skladě, okamžitá reakce obchodu, jak telefonicky, tak i e-mailem. Přesto zboží dorazilo ještě dřív, než bylo původně avizováno. Příjemná komunikace a laskavost ze strany obchodu.
- Neodpovídají dodací lhůty, které jsou na e-shopu uvedeny. Rozhodne bych uvítala informaci o tom, ze zboží přijde později než je udáváno.
- Rychlost a kvalitu
Kdyz objednavam sadu, predpokladam, ze motivy budou na vsem stejne, ne odlisne. :-/
- Zboží splňuje psané parametry a vypadá jako na obrázku.
Reakce obchodu Školáčkov
děkujeme za Vaši recenzi.
obchod Školáčkov -
Povlečení přišlo děravé,ale vracet ho nebudu...je to zdlouhavé.Raději si ho zašiju
Reakce obchodu Školáčkov
je nám líto, že jste nebyla s nákupem u nás spokojena. Na Vaši reklamaci jsem reagovali obratem a nabídli dvě možnosti řešení - posouzení dle fotografie a nebo zaslání na naši adresu. Ani jedné možnosti jste bohužel nevyužila což můžete stále učinit. Věříme, že můžeme problém vyřešit k Vaší spokojenosti.
obchod Školáčkov -
Kvalita za rozumnou cenu.
Reakce obchodu Školáčkov
děkujeme za Vaši recenzi.
- - zboží skladem
- - možnost osobního odběru
- - výhodné sety
- PPL služba
zboží které jsem objednala, nejprve bylo k vyzvednutí, vzápětí dorazil nový mail s informací, že původní mail byl chybný a zboží není připraveno. Uběhlo devět dní a přišel mi mail jak jsem spokojena. Po dalším týdnu kdy se stále nikdo neozval píši tuto negativní recenzi.
dokáže svými produkty udělat radost malým chlapečkům, tak jak to udělal pod stromečkem mým vnoučkům
Na dnešní dobu dlouhá dodací lhůta. Jinak vše v pořádku,komu nevadí čekání, tak doporučuji.
- DObrá cena, skvělá komunikace
Skvělý obchod, doporučuji.
- žádné
- nemá v pořádku webové stránky, v nabídce bylo doručení českou poštou zdarma, které hned druhý den neplatilo a ze stránek zmizelo.možnost doručení najednou byla pouze ppl za 79 kč, klamete zákazníky!!!!!!!!!
raději nakoupit jinde, kde mají solidní jednání, a hlavně u nich platí - co je psáno, to je dáno