Přihlásit se a přidat recenzi

• Nejlepší cena, ihned k vyzvednutí v Praze

• uvítal bych otvíračku v sobotu dopoledne, nebo někdy od 7,00

Slušný a ochotný personál

• Nekomunikuje

Reakce obchodu Skladnik.cz

patrně došlo k nedorozumnění. Objednal jste zboží s uváděnou dostupností měsíc. Zaslali jsme potvrzení objednávky a informací o jejím zpracování a objednání s tím, že další mail zašleme až bude zásilka odeslána.
    Neevidujeme žádnou další nevyřízenou kuminkaci z Vaší strany.

cena,rychlost

Objednano 12.7 odeslano 27.7.

• Zbozi uvedene jako skladem bylo opravdu skladem a jiz za hodinu jsem jej mohl vyzvednout (a to i v patek vecer!).

• Velmi špatná komunikace na emailu a drzost v osočování a napadání Vaše chování v emailu velmi špatné nejsem hej Ty zboží nepřišlo v takovém stavu jak uvádíte v nabídce např.výraz nerez a nastříkaný a navíc poškozený plast je upně něco jiného oba výrobky najsou kvalitní vše pouze plast měl to být dárek proto jsem si také připlatil místo černého Váš plastový nerezový neuvádějte lid iv omyl nejste bobří obchobníci a vše Vám trvá dlouho styděl bych se to dát jako dárek přitom tento výrobce vyrábí kvalitní zboží Vaše zboží použiju do restaurační provozovny to vše co jsem Vám chtěl napsat o Vašem nekvalitním výrobku v jiných zemích by to šrotovali s přáním fajn večer V.Janovský

• Dobré ceny a dostupnost pro vlastní převzetí.

Toptrans nereaguje ani na výtku ohledně doručení.
    Ani nyní nevím zda mi hodlá objednané zboží vůbec dovézt, když dle jejich vlastního sdělení to mělo být již včera a vysvětlení žádné.

Jediná nevýhoda obchodu, dle mého názoru, je, že bez automobilu je výdejní místo hůř dostupné. Naopak výhodou, pro ty kdo automobil vlastní, je, že není problém s parkováním.

• Rychlost.
    • Nevím.

• Kamenný obchod v Praze,osobní vyzvednutí bez poplatku, možnost platit kartou

• měly co jsem chtěl
    • -

doporučuji

• osobní vyzvednutí na Praze 10, velmi vstřícný, osobní přístup
    • neúplný sortiment v e-shopu

velmi doporučuji

• cena
    • nevím

o.k.

velice příjemná obsluha

• Navigace na prodejnu

Maximální spokojenost

• zboží došlo poškozené, ohnutá vrtulka ventilátoru
    • poškození zboží : ventilátor byl ve dvou krabicích, které byly mezi sebou pečlivě upakovány, ale ve vnitřní krabici žádná výstelka nebyla a těžký motor s měkkou vrtulkou lítal uvnitř "jako nudle v bandě"

jinak dobré

• široký sortiment
    • dobré ceny
    • rychlé vyřízení
    • žádné

široký instalační sortiment skladem
    rychlé vyřízení objednávky
    obchod rozhodně doporučuji

• Najít sklad k osobnímu vyzvednutí je velice obtížné. Není označena cesta.