- Výborné jednání -odborníci na svém místě.
Dne 23.9. jsem si objednal zboží, které bylo dle čerstvých informací DOSTUPNÉ, TZN. SKLADEM DO 3 DNŮ.Dnes je 10.10. a o zboží nemám stále přehled. Prý čekají až jim výrobce dodá....M.S.
Spokojný
- dobrá komunikace, široký sortiment
- o žádné nevím
- Vše zcela perfektní!
- obchod měl zboží o které jsem měl zájem
- žádnou nevýhodu jsem nezjistil
naprostá spokojenost se zbožím, s komunikací s obchodem, s dopravou i s cenou zboží
sekacka nedodana, nahradni reseni s usmevem odmitnuto, rekl bych hluboko v prumeru ceske spolecnosti.
Ačkoliv na webu tvrdili že je skladem, bylo mi mailem zdělelno, že jižzboží není a nebude
- Dobrá komunikace s obchodem.
Splnili vše v termínu přislíbeném po telefonu. Doporučuji, nejnižší cena.
- Doprava - u PPL obchod využívá obchodních zásilek. Zákazník tedy není schopný jednoduše měnit údaje pro doručení a navíc mu nechodí informační zprávu o termínu doručení.
- Trvalo týden a půl než bylo zboží vůbec vyskladněno.
- Nešlo platit kartou.
Vstřícné jednání. Doporučení volby výběru. Vše přehledné a jasné. Technické zázemí. Doporučuji
- poloha a cena
doporučuji
- cena, rychlost, komunikace
Nákup proběhl bez jakéhokoliv problému, zboží bylo dodáno v pořádku a ve sjednaném termínu.
- Dobrá cena, rychlé jednání.
- Zatím nic
- Ochota
- velmi rychlá reakce na dotazy
- spolehlivost
- slušná cena
- příliš stručný popis výrobku na internetových stránkách
Slušné jednání, slušná cena, slušná kvalita zboží. Doporučuji.
- Vše OK, doporučuji
- - cena ?
- - cena za ty nervy nestojí
Byla to již druhá sekačka stejného typu (ale od rozdílného prodejce) a tak mohu hodnotit. Sekačka dorazila po několika urgencích a slibech dodání za cca 10 dnů. V neoriginálním obalu, špatně zabalená, poškrábaná. Evidentně předváděcí kus. Takto tedy přátelé NE !!!