Přihlásit se a přidat recenzi

• přehlednost nabídky
    • dobrý výběr

spokojenost

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• rychlost dodani

neni nad cim vahat...

• příjemné ceny
    • výborná komunikace
    • -

objednala jsem stříbrné náušnice. ještě v den objednávky mi zatelefonovala paní a potvrdila termín doručení.
    před dodáním zboží jsem našla zde na Heurece i špatnou recenzi, tak jsem se trochu lekla, jestli mi zboží přijde v pořádku a včas.
    zdá se, že mé obavy byly zcela zbytečné, protože
    o každém pohybu objednávky mi byl zaslán email, zboží přišlo v dohodnutém čase, a náušnice se mi velice líbí. spokojená jsem i s pěknou dárkovou krabičkou.

• 10 %

• Nízké ceny
    • Zaujaly mě nízké ceny u šperků a potřebovala jsem podobný přívěšek k naušnicím, co vlastním. Objednala jsem, ale dodané šperky se mi vůbec nelíbily, zpracovnání nic moc, šperk budil dojem pouťové cetky. Využila jsem svého práva na vrácení ve 14ti dnech. Od té doby obchod nekomunikuje, žádná reakce na moje odstoupení od smlouvy, vrácené šperky leží někde v Košicích na poště. Poštovné zpět mě stálo také nemalé peníze - obchodní místo je na Slovensku. Jsem zvědavá, zda mi budou finance vráceny do 14ti dnů, tak jak mají ze zákona povinnost.

Nedoporučuji nákup zde, ráda svůj názor změním, ale prozatím na mě působí nevěrohodně.

• rychle doruceni
    • dobra cena
    • kvalitni zbozi
    • nic, vse bylo v poradku

Vse v poradku, je to muj treti nakup!