Přihlásit se a přidat recenzi

Nedostal jsem zboží ani zpět peníze na e-maily obchod nereaguje . Radši nic nekupujte

• Od listopadu čekám na reklamovane sluchátka. Nikdo nekomunikuje, peníze nemám a obchod dál prodává. Někde se stala chyba. Jsou to zloději se špatným nefunkčním zbožím.

• Zboží nemám, firma nekomunikuje

Zboží nedorazí přijdete o peníze

po 13 dnech stále nemám zboží které jsem objednal a navíc ani zprávu že by se zboží expedovalo nebo byla nějaká komplikace s expedací

• Rychlé dodání
    • O ničem nevím

• Zboží nedorazilo,neberou telefon ani neodpovídají na email.Tohle se mi ještě nestalo.Nedoporučuji

• Obchod nereaguje a nebere telefon

Zboží jsem vrátila a dodnes mi nebyly vráceny peníze. Telefon nikdo nebere. S ničím takovým jsem se nesetkala a to objednávám přes internet několik let.

• KLAMÁNÍ SPOTŘEBITELE

NIC NENAKUPOVAT!
    Prosím všechny poškozené, ať se ozvou na email: [email protected]

• nevím
    • Asi nejhorší eshop se kterým jsem se setkal a to jsem častý zákazník mnoha shopů spoustu let.
    • Nereagují na volání ,emaily,sms,nevracejí zboží které mělo zaplacenou službu okamžitá výměna.

Objednali jsme pro miminko chůvičku za 1990,-plus prodlouženou záruku, plus službu OKAMŽITÁ VÝMĚNA.
    Chůvička přišla na dobírku a po rozbalení nesplňovala parametry z eshopu a nefungovalo párování kamery.Nefungovala.
    Na volání ,emaily ani sms po několik dní nereagovali .Poslali jsme vše zpět na jejich adresu a dodnes od 9.11.2020 nemáme ani zboží ani peníze.
    Na volání a emaily dále nereagují.
    SILNĚ NEDOPORUČUJI

• Absolutní nekomunikace, zboží jsem ani po 10 dnech neobdržela a odpověď na jeden jediný mail taktéž ne.

Zboží nedorazilo, nikdo nebere telefon, na emaily nikdo neodpovídá.
    Hlavně že mám slevu na příští nákup.

• 20 %

• žádná
    • Nedoporučuji

Obchod nevyřídil mou reklamaci,zboží a to sluchátka jsem zaslal na výměnu a od listopadu se mi neozvali a nekomunikují.

Zboží nedorazilo

• Výborná komunikace
    • rychlé doručení
    • Zboží na jedničku

Zkušenost s obchodem v výborná, vše bez problému.

Na piču

• nekomunikuje

Vráceno zboží a peníze doposud nevraceny zboží vráceno 20.11.2020 a doposud nic. Přestali komunikovat. Ještě chvíli počkám a potom podám trestní oznámení. Bude to sice jen na přestupek z důvodů nízké škody, ale to nevadí úmysl prokážu. Pokud by se někdo přidal a oznámil jejich podvodné jednání také na PČR mohli by jsme postupovat společně a podat žalobu . Nad deset tisíc dohromady by to už byl trestný čin. Nebojte se přidat vše zařídím.
    Zatím jsem zkoušel jednatele firmy kontaktovat.
    Firma a jednatel :
    Poslední změny
    a události Quil express, s.r.o.
    29.06.2020 Vznik společnosti Quil express, s.r.o.
    29.06.2020 Nová listina ve sbírce listin: C 333856/SL1/MSPH zakladatelské dokumenty, notářský zápis [NZ 807/2020]
    Zobraz formulář pro selekci výpisu obchodního rejstříku
    Obchodní rejstřík: aktuální výpis | úplný výpis | vztahy osob | sbírka listin (1)
    Quil express, s.r.o. – obchodní rejstřík, aktuální výpis
    Datum vzniku a zápisu
    29. červen 2020
    Spisová značka C 333856/MSPH Městský soud v Praze
    Obchodní firma Quil express, s.r.o.
    Sídlo Kubelíkova 1224/42, Žižkov, 130 00 Praha
    Identifikační číslo
    09285318
    Právní forma
    Společnost s r.o.
    Předmět podnikání výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
    Statutární orgán
    Jednatel
    Martin Myška
    okres Náchod
    Den vzniku funkce: 29. červen 2020
    Počet členů
    Způsob jednání
    Jednatel zastupuje společnost samostatně.
    Společníci
    Obchodní podíl: 100.00 %
    Druh podílu: základní

• 50 %

• Koupíte rychle zreklamujete špatně
    • Nakonec jsem hodinky s reklamoval přesně na posledni den
    • Komunikace jen do prodeje -- potom nic !! Reklamuji hodinky ale marně
    • Nenakupovat -- přišlo mi uplně jiné hodinky než jsem si objednal!

Objednával jsem sluchátka 26.11 2020.
    Dnes je 12 12 2020 a ani po mém písemném dotazů se nic nezměnilo. Objednáno, zaplaceno a nic. Nedodáno a na dotaz žádná reakce.

• Komunikace Jen do doby odeslani
    • Hodinky nefunguji ,jak maji!!!

Hodinky Haylou LS05 nemaji to co prodavajici udava,ciste klamani zakaznika,coz nechapu ,jak muze jeste tenhle obchod fungovat.Druhe hodinky meri tlak ale odchytnul je kolem 30-40 coz je u tlaku velky problem.Nedoporucuji obchod shopmall !!!!