- Výborná komunikace
- Kvalitní trička za super ceny
- Dobrá cena boží,i dopravy
Plně doporucuji
- Rychlé vyřízení a bez problémů.
Narazila jsem na tento obchod náhodou když jsem hledala svíčky Yankee Candle . Při první návštěvě mě zase až tak obchod nezaujal tak jsem nic nenakoupila ale při druhém prokliknutí už byla nabídka svíček rozšířená a tak jsem uskutečnila první nákup , musím říct že by tento obchod mohla i na dále doporučit svíčka došla v pořádku zabalená byla dostatečně , jen co by obchodu asi trochu dala bod níž je za dopravu , mají na výběr bud DPD nebo ČP (vybrala jsem si tedy ČP ) a myslela jsem že bude českou poštou i doručeno ale nikoliv nebylo obchod bez jakého koliv vědomí (nic zákazníku nedají vědět že byl přepravce změnět) tak balík byl zaslan před DPD (přitom cena dopravy byla 79,- a česká pošta 99,- takže vlastně je jedno zda si zvolíte tu nebo tu přepravu při objednáni svíčky ) protože rozdíl vám nevrátí a nedají vám ani vedět že byl dopravce změněn.Jinak jsem byla s nakupem spokojena i s komunikací jen tohle by obchodu dala za malou nedostatečnou ...Jinak doporučuji
- vždy ochota cokoli řešit se zákazníkem v případě telefonického hovoru
- Spokojen
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Vše v pořádku a bez problémů. Spokojenost.
+ okamžitá reakcia na moje požiadavky, rýchle dodanie, všetko super
Mohu jen doporučit :o)
- včera objednal ráno a dneska ráno to je doma a všechno v pořádku teda doprava Express 199kč
- niccc
všechno ok..
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- Super
Doporučuji
- Rychlé doručení zásilky
- skvělé ceny, velký výběr, kvalitní zboží
- Trochu nepřehledné stránky, ale to je maličkost
doporučuji!!
- Poštovné zdarma
- Velký výběr triček Guess
- Rychle doručení
- Originální zboží za nízkou cenu
- Malý výběr mikin
Doporučuji
Velký výběr kvalitního zboží těch nejznámějších značek. S nákupem jsem byla spokojena. Víc než jen doporučit eshop, doporučuji si zrovna objednat.
- Kvalita
- Dovoz ze zahraničí
Není ,co vytknout.Maximální spokojenost.Obchod doporučuji. Kvalitní zboží za rozumnou cenu.
- Doručení v pořádku.
- Velmi dobré ceny.