náhradní díl je pouze pro zboží zakoupené v obchodu, jinak vám jej neprodají

Dobrý den pane Přibyl.

U objednaného zboží bylo jasně uvedeno, že je pouze pro boty zakoupené u nás.

Děláme to kvůli servisu pro naše zákazníky aby byli maximálně spokojení když si boty koupí.

Bohužel dovozce značky FOX je zcela nefunkční a díly není schopen dodávat.

Doporučuji kontaktovat dovozce nebo tam kde jste koupil boty aby vám vyšli vstříc.

Zdraví RAZZO

Vyber zbozi super .Ale perzonal z 20min co sem tam potkal 3 arogantni zamestnance sem nezazil .skoro sem se bal se na neco zeptat nebo poradit snecim .Vetsi kokoty jsem dlouho nepotkal a nechal jsem tsm kolem 10 000 takze sem se neptal na rukavice;)

Reakce obchodu RAZZO.CZ

Zdravím Martina Bednarika … moc se omlouvám, ale dorazil jste v pátek když byla prodejna plná zákazníků co dorazili na Bmx závody. Příště je potřeba objednat VIP obsluhu pokud nechcete čekat. ( bohužel odběry tam zatím nespadáte automaticky ).
    Jinak bych řekl že jste si nic nekoupil … a odešel , že si to rozmyslíte …. Kolega vám také poradil ale byl jste dost nekontaktní … upřímně jste nám připadal také arogantní … takže krásný dem přejeme

To že vaše objednávka byla připravena obratem k vyzvednutí to chválit nemusíte … takže další recenze klasika umejt zadek a jedem dál

Razzo

Špatné označení velikostí chrániče 3-7let které nejsou ani pětileté holčičce,rukavice kxxxs jsou veskutečnosti xs a podle tabulky Razza spíše xm a boty které jsem objednal označení K13 EU 32 přijdou EU 31 takže holčičku budou za měsíc tlačit se nikdo nevyjádří a po pár dnech si rychle opraví rozměr na eshopu nevím nevím.To nemluvím o placení poštovného při výměnách zboží které měním kvůli jejich chybě!Žádná omluva,žádná sleva,žadná kompenzace a vyjádření to mě opravdu mrzí.

Reakce obchodu RAZZO.CZ

Abychom to uvedli na pravou míru.
    V mailové komunikaci bylo vše trochu jinak ….

1. Chrániče jsou označené dobře a zatím normálním dětem vždy byli dobře.
    Za 10 let bylo vrácení max 5% objednávek.
    2. Rukavice jsou také dobře. Výrobce u nich má uvedeno XS a aby nedošlo k záměně tak používáme vlastní značení. Dále upozorňuji že to jsou nejmenší co máme v nabídce. Ale vrátit jste je nechtěli.
    3. Boty máte pravdu protože výrobce bez upozornění změnil EU velikost. Nebyl problém boty vyměnit … bohužel jste je rozjezdili což nechápu ….
    4. Chránič jsme vám vyměnili a platil se pouze rozdíl. Dopravu k nám opravdu neplatíme … chyba byla na vaší straně

5. Musím konstatovat, že recenze je opět na Čecha … jak můžu hned někomu umeju zadek a nezamyslím se nad sebou …

—————-
    Dnes jsme obdrželi objednávku c.70555.
    Radi bychom vrátili objednaný chránič Fox PW Roost Black Silver. Je menší, než jsme čekali. Prosíme o výměnu za typ THR-2701-0968 se zasláním na dobírku s doplatkem rozdílu. Balík s chráničem Fox odesíláme v pátek. O zaslání chrániče Thor prosíme s dodáním od středy,po a út budeme mimo domov.

K druhé objednané položce mám také výhrady. Jak je uvedeno v objednávce i na faktuře, objednali jsme Fox Boot USA13- EUR 32 a v botě je velikost USA 13- EUR 31. V popisu zboží na webu máte tedy mylné informace. Boty bohužel už nevyměníme, protože je dcera použila.

Děkuji Lehmann

Hrozná obsluha v kamenné prodejné

Dobrý den pane Penno

dovoluji si reagovat na váší recenzi ...

u předání vaší helmy jsem byl přítomen a nic takového jsem neschledal
    kolega se vás pouze slušně zeptal zda dospělá velikost a malé rukavice bude pro dítě v pořádku a snažil se vám vyjít vstříct aby nedošlo ke špatnému výběru velikosti

V tom případě se omlouváme za to, že někdo zpochybnil váš výběr což se vás asi dotknulo

Naopak mi přišlo, že vy jste neměl svůj den ...

Přeji vám krásný manžerský den v LEGU .... asi víc hrajte s kostičkama a pak budete v pohodě

RAZZO

• komunika s obchodem je OK, vše funguje
    • cena je vyšší než u konkurence

Nevím proč ale zboží nepřišlo.

• Pěkné zboží
    • Dobré ceny a výběr
    • přidat zboži do objednavky nebyl problém.
    • Nemaji tabulky velikostí, musite si velikost tipnout a pak oblečení vracet.
    • Velikosti neodpovídaji jiným značkám, přiklad mám různe MTB volne dresy od Fox nebo Thor vel L a jsou mi volné akorad, stejně tak třeba bězne oblecení adidas mam L a tady od leatt jsem musel objednat až na potřetí XXL aby mi nebyl těsný. kdyby měli tabulku rozměru tak neni problém a objednam rovnou správnou velikost.
    • Vrácení peněz schválně prodlužujou aby využily 14 dní.
    • Vázne komunikace přes email
    • Nemaji otevřeno o vikendu ani dopoledne v sobotu jako Dookie třeba, takže pro mimo Pražský neni možnost si vyzkoušet oblečení a jedině objednávat a vracet přes net.
    • Hlavně nevěřte co píšou u chraničů leatt airflex, jsou fakt pohodlny to je pravda a na sobě je ani necitite, ale když spadnete je to jako by jste žadny neměly, naražený koleno, následně voda v koleni a navstěvy ortopedie. A bolesti v koleni vice nez rok po banalnim padu v maly rychlosti na kořen. Viděl bych je max na XC/light trail vyjiždky ale urcitě ne na enduro a Downhill jak píšou v popisku.

Poslána špatná velikost přestože jsem do shopu volal a upozorňoval na špatné označení velikostí.
    Vyměnit zboží můžu, ale stojí to zbytečně čas a peníze

• Ochota poradiť
    • Komunikácia

Dobrý den

Dovoluji si uvézt vše na pravou míru a předem všechny varovat před panem Matůšem Parimuchou.

Před zadáním objednávky zákazník dostal odpověď na několik dotazů ohledně objednaného zboží.
    Jediná neochota poradit mohla být naše zamítavá odpověď na požadavek slevy které se dožadoval na tuto první objednávku.
    Odpověď dostal vždy obratem.

Zboží ( sadu kol REX ) objednal 25/7 s dodáním na Slovensko a 1/8 balík obdržel.
    O tom všem dostal celkem 4 x email a SMS ....
    25.07.2022 14:16 Objednávka byla přijata
    25.07.2022 15:47 Objednávka byla potvrzena
    27.07.2022 14:09 Objednávka byla uhrazena
    27.07.2022 14:09 Objednávka byla expedována

Přejeme krásný den

RAZZO

• Naprosto nulová komunikace při vrácení zboží.

Objednaval jsem si veci za cca 10-11tisic korun. Z eshopu mi odepsali, ze se omlouvaji, ale ze byla na webu chyba a mou velikost uz nemaji. Napsal jsem, at mi tedy poslou o velikost mensi, a ze se do nich snad vejdu. Ostatni veci byly v poradku, jen kalhoty mi byly male. Po te, co jsem na eshop napsal, zda li je mozne pockat na nakladneni me velikosti, prestali reagovat a nedostal jsem dodnes zadnou odpoved. Podotykam, ze uz je to tyden. Takze pokud maji dostat penize a v jejich zajmu co nejdrive odeslat balik, tak jsou rychly. Ale kdyz ja mam neco poslat, tak mi ani po tydnu nejsou schopni odpovedet.
    S Razzo.cz jsem mel az dodnes dobre zkusenosti. Ale vzhledem k tomu, ze 26.6. odjizdim na notorce do ciziny, tak mi ty kalhoty opravdu budou chybet.

Vážený Pane Vojkůvko ,

do dnešního dne tedy 10/7 jsme od vás neobdrželi žádný email s dotazem na výměnu ( asi jste ho pravděpodobně ani neodeslal ) tudíž na něj nikdo nemohl odpovědět .... Na nedodané emaily opravdu nejsme schopni odpovědět.

Ani jste neposlal kalhoty na výměnu za jiné na což jste měl nárok. Určitě bychom nalezli řešení jak špatnou velikost nahradit.

Zároveň jste se nenamáhal nás jak-koliv kontaktovat jiným normálním ( recenze na Heuréce není normální kontakt) způsobem.

Opravdu nevím jak už bychom vám mohli pomoci.

Místo psaní recenzí by jste mohl věnovat svůj čas například zvednutí telefonu a zavolání ...

• nelze platit kartou/paypal

• i při objednávce za 5000,-Kč si účtují dopravné a balné
    • přestože jsem zaplatila za doručení až domů, musela jsem si balíček vyzvednout na GLS parcelshopu. Obal byl poškozený, zboží naštěstí nikoli.

Ceny dost vysoké, bohužel dané zboží moc dalších obchodů nenabízí. Platit dopravné a balné u objednávek nad 2000,-Kč se mi přijde nehorázné.

Vážená Květo Horáková

Za GLS se omlouváme. Bohužel to byla Vaše volba. Na průběh doručování už nemáme vliv a nemůžeme to ovlivnit.
    GLS se potýkalo s výpadky řidičů a z důvodu covidu směřovalo zásilky v některých regionech do ParcelShopu.
    Měla jste v tomto případě trvat na doručení až domu nebo zásilku odmítnou.
    Času na další dodání bylo dost.
    Pokud byla zásilka poškozená měla jste odmítnout převzetí a vše by se vyřešilo.

Stěžujete si, že u objednávky za 5000 si účtujeme balné a dopravné .... to ale není pravda ...

Vaše objednávka měla hodnotu pouze 2700 a doprava zdarma je až od 3000.
    Stačilo si něco přidat a měla jste dopravu zdarma. A měla jste hned krásný den.

Poštovné a balné aktuálně již dosahuje tak vysokých cen, že u nízkých objednávek ho opravu poskytovat nemůžeme s příhlédnutím k faktu, že spousta objednávek v nízké ceně je na výprodejové položky které nám neposkytují prostor na dopravu zdarma.

Na vámi objednaný dres byla již akční sleva které jste si asi nevšimla ... snažíme se mít akce pro všechny rovnou :o)

Zároveň je vaší hlouposti si stěžovat na vysoké ceny když si vybere ten nejlepší dres z nabídky FOX.
    Ten pak nemůže být levný a měla jste si asi vybrat základní cenově příznivější model.

Doporučuji kontaktovat dovozce značky a můžete mu sdělit Vaš názor na ceny.

Přejeme krásný den plný pozitivní energie

RAZZO

• V eshopu označeno do týdne, ale nejsou schopný dodat vůbec.

• 2 objednávky, ani jedna neproběhla

Objednány brýle, uvedené jako "skladem" (nikoliv skladem u dodavatele).Prodejce zrušil s omluvou, že je nemá. Vybrány tedy jiné brýle uvedené jako skladem, druhý den opět zrušeno prodejcem, že je nemají.
    Velké zklamání...

• Ne hezká komunikace

Dle mě blbý přehled na stránkách, ne hezká komunikace po tolefonu

Dobrý den pane Antony

Vaše recenze není příliš objektivní když je chyba pouze na vaší straně.

Objednával jste samotný dres u kterého bylo velkým písmem uvedeno ...

"Dresy převážně v prodeji s kalhotami stejného designu !!
    Dostupnost samotného dresu na dotaz."

To se pak nemůžete divit, že Vám dres nedodáme ...

Krasný sluníčkový den

RAZZO

U zboží, které udávají, že je skladem k dispozici, čekám 2 týden na dodání.

• Zboží není skladem a neví kdy bude..., prodávající se choval, že obtěžuji když jsem chtěl nakoupit.

Myslím, že by potřebovali konkurenci, aby se nepovyšovali.

Reakce obchodu RAZZO.CZ

Dobrý den. U objednaného produktu byla předběžná doba dodání po 12/2. S touto informaci jste byl seznámen a učinil objednávku. Produkt naskladníme 21/2. Doporučuji vždy kontakt na e-mail z kterého vám přišlo potvrzení objednávky. Kolegové na prodejně vám nemohou informace o přesném termínu dovozu sdělit dokud je nebudou mít fyzicky skladem. Není možné je zatěžovat o plánu dovozu každé značky. Dovoz zboží má na starost kolega který spravuje objednávky eshopu a veškeré informace vám na dotaz zodpoví e-mailem. S pozdravem RAZZO

Zboží v hodnotě 9 000,- Kč dorazilo bez faktury nebo jakéhokoliv dokladu o nákupu s tím že bude dodáno později. Po následujících 10 ti dnech a dvouch urgencích zatím nic nedorazilo. Nechápu jaký byl problém dodat npř. ručně vyhorovený doklad o koupi - fakturu.
    Problém vzhledem k nezájmu ze strany RAZOO začínám řešit přes ČOI.

Reakce obchodu RAZZO.CZ

Vážený pane Granzer, bohužel došlo k neočekávaným problémům s převodem do nové verze účetního/fakturačního systému a nebylo možno vystavovat nové doklady. Vaše objednávka byla expedována druhý den a byl jste informován, že doklad Vám pošleme emailem. K zásilce jste obdržel dodací list. Fakturu dostanete finální z fakturačního systému. Rozhodně se nejedná o nějaké nakalé jednání z naší strany. Boty jste dostal obratem a domnívám se, že není důvod k vyhrožování ČOI. Pokud nejste spokojen tak nám zboží vraťte zpět. Doklady budeme rozesílat v přístím týdnu. S pozdravem RAZZO

Z nákupu v tomto obchodě mám rozporuplné pocity... Kupované zboží mělo být dárek k významnému jubileu, proto jsem dostupnost zjišťovala měsíc dopředu(abych měla 100% jistotu, že nebude problém s dodáním) s tím, že ho koupím až těsně před oslavou, aby bylo možné ho vyměnit v případě, že by nevyhovovalo obdarovanému. Nicméně mi z obchodu těsně před oslavou bylo napsáno, že se spletli, dané zboží nemají a nikdy ani mít nebudou, ale že si mám vybrat ze starých modelů, které jsou dostupné. Z této informace mě málem trefil šlak, jelikož se jednalo o drahé zboží na které se skládalo několik osob. Na druhou stranu mi starší model, který jsem musela vybrat místo původního, poslali opravdu obratem.

Reakce obchodu RAZZO.CZ

Vážená paní Hejrová. Vaší objednávku jsem se snažili vyřešit tak aby vše dopadlo dobře. Pokud mámeinformaci tak obdarovaný byl s helmou maximálně spokojen. Vámi objednaný produkt měl uvedeno v den objednání dostupnost na dotaz, protože už byla skladová zásoba vyprodána. O rezervaci produktu jste předtím neměla zájem. Snažili jsme se Vám vyjít vstřict a helmu dodat, ale bohužel už to nešlo z důvodu změny u modelů 2016 již dodat. Dříve se běžně přestavba dělala změnou polstrování z menší velikosti, ale tento model má polstrování jiné a tohle se zjistilo když jste si helmu objednala. Byla Vám nabídnuta druhá varianta v požadované velikosti a stejné kvalitě. Komunikace byla také v pořádku protože podle vašeho hodnocení by se Vám v podstatě nikdo neozval a sama víte, že to tak nebylo. Tímto od nás vše a příště buďte trošku méně prudérní když vše nakonec dopadlo dobře. Nezapomeňte taky, že jako jediný obchod v ČR jsme vám byli schopni dodat tento model helmy ve velikosti XXL. Standartně je jí problém vůbec v Evropě sehnat a dovozce je vozí jen na základě našich předobjednávek.

Koupila jsem zde panske boty fox po měsíci se hned rozlepily takže mají minus.

Reakce obchodu RAZZO.CZ

Dobrý den Paní Farská. Mrzí nás, že nejste s produktem spokojená, ale kvalitu bot FOX nemůžeme ovlivnit protože nejsme výrobci. Reklamaci na boty jste nám neposlala ani jste nás o problému neiformovala. Zároveň se domnívám, že jste si spletla recenzi produktu s recenzí nákupu. Objednávka jako taková proběhla naprosto bez problémů. S pozdravem Team RAZZO