- Velmi příjemný zákaznický servis, nic není problém a zatím mi ve všem vyšli vstříc.
rychly, super tisk, doporucuji!
- Pomalé doručení
Velmi rychlé a spolehlivé a milé jednání! Děkujeme!
- Dobra komunikace, objednavka byla vyrizena rychle a snadno, zbozi je ve skvelem stavu. Dekuji moc!
Super rychlost doručení
naprosto v pořádku
Výborná komunikace, rychlé doručení
- Rychlost dodání, velký výběr, věci skladem
- Rychlost dodání, osobní přístup, na jedničku :)
Super rychlé dodání!
- Líbí se mi rychlé vyřízení objednávky i doručení. Tento produkt objednáváme opakovaně. Řešili jsme i kufřík, který byl popraskaný, reklamace proběhla rychle a bez problémů.
Profesionální jednání, rychlé a kvalitní zpracování. Doporučuji.
Zboží bylo objednáno jako dárek k vánocům. Osobně jsem spokojena s kvalitou i rychlým termínem dodání.
- zboží mi bylo doručeno do druhého dne
rýchle dodání, super ceny
- Velmi rychlé dodání a taky mě příjemně překvapila okamžitá reakce a vyřízení reklamace.
- vysoká flexibilita
- rychlost
- kvalita zpracování
Děkujeme za velmi rychlé a především velmi kvalitní zpracování, jsme nadšeni. I balení totemu je skvěle vymyšlené, ideální na pracovní cesty.
Dodání zboží proběhlo v pořádku. Pozor na krátkou expiraci . Pokud chcete nakoupit větší množství, doporučuji předem si ji u objednávaného zboží zjistit.
Reakce obchodu Activity promotion s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, i když více by nás potěšilo, kdybyste se v případě nespokojenosti nejdříve ozval nám.
Jsme tu pro Vás denně na tel.: 548211748 nebo na e-mailu: [email protected] a přání případně i stížnosti klientů řešíme proklientsky.
Vámi objednané zboží je plně funkční, kratší expiraci odpovídá cena produktu a dovozce této konkrétní značky slinový test s delší expirací bohužel nemá. Jak jsme si řekli spolu v následném telefonu, jsme tu pro Vás i pro Vaše případné další objednávky. Máme k dispozici testy s expiracemi až 09/2024 a také 05/2025.