- rychlé dodání
- rychlé vyřízení (objednávka do 3 dní doma)
sortiment, rychlost dodání
Rychle doruceni a cestovni dymka nanosmoke je absolutni bomba. Vymyslel to nekdo, kdo vi, jak se to pouziva a perfektne to funguje.
- Výběr
Krásný přehledný eshop, rychlá expedice.
- skvelá komunikácia
- super ceny
- ochota a starostlivosť o zákazníka
- dobrý výber
Ak budem niečo potrebovať, určite si objednám znovu. Som maximálne spokojný so servisom obchodu. Krátka doba doručenia, odoslanie už v deň objednávky.
Odporúčam. -
- nízké ceny
- velmi rychlé doručení
- perfektně zabalené
Objednávala jsem dýmku Ocean Hookah, dýmka dorazila hned druhý den po objednání a byla kvalitně zabalená. Doprava zásilkovnou na adresu domů, kurýr volal pár minut před příjezdem. Určitě na tomto eshopu ráda nakoupím znovu a mohu jej vřele doporučit.
- Online podpora
- Ochota + komunikace s obchodem
- Rychlost dodání
Při koupi dýmky, jsem potřeboval ověřit velikost nové vázy, kdy online podpora reagovala okamžitě + sama ochotně zaslala několik fotek ze skladu s ukázkou váz, které by byly použitelné. Jednoduše naprostá spokojenost!
- Rychlost doručení
- Přehledný eshop
Ověření věku bylo rychle vyřízeno. Obchod je přehledný a objednané zboží bylo doručeno druhý den :)
- Rychlost výdeje
- Výborně popsaná cesta ke skladu
Přehledný web, nejnižší ceny co jsem kdy viděl a velký výběr. Cením možnost vyzvednout si zboží hned ten den ve skladu. Rozhodně doporučuji!
Rychlost, spolehlivost.
- Rychlost dodání
- Velký výběr
Vše proběhlo ok. Už mám vyhlídnuté další zboží :)
- dobrý výber
- komunikácia
- starostlivosť o klienta
- rýchle riešenie problémov
Rozhodne e-shop doporučujem. Skvelá a rýchla komunikácia na úrovni. Vynikajúci servis a ukážkové riešenie problémov. Dobré ceny a super výber.
Osobná skúsenosť, ktorá sa mi stala:
Po vybalení žhaviča na uhlíky som zistila, že na ňom chýba jedna gumová podložka. Obal bol neporušený - zjavne to nebola chyba e-shopu, ale nedostatok počas výroby. Problém sme spolu odkomunikovali behom pár hodin večer o 22:00 -sú to asi srcaři, alebo nočné tvory :). Hneď na druhý deň bol balíček podaný do zásielkovne.
Všetko poctivo zabalené, tak aby nič neprišlo k úrazu /hlavne korunky/.
Počas komunikácie s e-shopom som sa cítila ako zákazník o ktorého bolo skvele postarané. Veľmi osobný prístup. -
- Rychlost odeslání
- Kvalita výrobku
- Balení
Byl jsem mile překvapen rychlostí objednávky, v 14:47 objednáno, v 17:00 u kurýra a kdybych nebyl v práci tak si dýmku mohu vyzvednout již v 9:00,další den na pobočce Zásilkovny a to dýmka jela přes půlku republiky. Zabaleno pečlivě.
Jediné co bych vytknul byl zbytek lepidla na hraně tácku, ale nepředpokládám, že za to může prodejce.
Můžu jenom doporučit a přeji příjemné pokouření všem zákazníkům :)