Přihlásit se a přidat recenzi

• velmi dobré

• velmi pěkný editační program
    • velikosti L je klasické XL

při objednávce, jsem automaticky objednal velikost L, bežná moje konfekční velikost. Bohužel až poté co mi tričko dorazilo, jsem zkontroloval velikosti a tam zmíněná odchylka byla uvedená. Možná by stálo za to, aby se v momentě vybrání velikosti L, nebo M - objevilo upozornění, že se nejedná o standardní velikost.

Dobry den Romane,

dekujeme Vam za Vas prispevek. Je nam velmi lito, ze jste s velikostmi nasich produktu nespokojeny.

V pripade, ze jste s objednanym zbozim nespokojeny, bychom Vas chteli poprosit o informaci mailem na [email protected] nejlpe s prilozenou fotkou. Problem posoudime a narvhneme Vam zpusob reseni Vasi reklamace.

Omlouvame se, ze jsme Vam zpusobili neprijemnosti a dekujeme za Vasi trpelivost.

S pranim hezkeho dne,

Vas Shirtinator-Team

Zboží označené skladem není skladem. Dají vám to vědět za tři dny. Když jim chcete odpovědět, nefunguje jim zase email.

Reakce obchodu shirtinator.cz

Dobry den vazeny zakazniku, dekujeme Vam za Vas prispevek a zaroven je nam velmi lito, ze Vase objednane zbozi nebylo prave na sklade a ze jsme Vam nedali hned vedet. Do budoucna Vas, v podobnem pripade , chceme poprosit o informaci mailem na [email protected] . Velmi nam zalezi na spokojenosti nasich zakazniku a snazime se vsechny zalazitosti do 24 hodin resit. Jeste jednou se Vam za tyto neprijemnosti velmi omlouvame a doufame, ze nam zustanete presto verna/y. Vas Shirtinator -Team

• Natisknou vám na tričko jakýkoli motiv a klidně jen na jedno triko, nemusíte jich objednávat nějaký minimální počet
    • Potisk možno vybrat ze tří variant a jsou k dispozici mraky barev
    • super program na návrh trika, přehledný a jednoduchý na ovládání
    • trička jsou dost drahá

Chápu, že stránky pro Českou republiku jsou jazyková mutace těch Německých (Polských, Slovenských...), ale mohli by si na tom dát víc záležet a opravit gramatické chyby a záměny slov (produkt/tovar...) a to i ve smluvních podmínkách

• Rychlost
    • Jednoduché nadesignování vlastního produktu
    • Kvalita materiálu
    • Můj design měl drobnější detaily, které nebyly ve výsledku úplně vidět.(nejspíš není chyba u výrobce :-))

Objednal jsem si jedno tričko s vlastním popiskem abych vyzkoušel odolnost a kvalitu materiálu. Musím říci, že jsem ani nečekal, že bude tričko z tak kvalitního materiálu a proto jdu pokračovat v objemnější objednávce.
    Za mne doporučuji, i rychlost dodání byla skvělá.
    Co se týče cena / kvalita, tak si myslím, že je to adekvátní.

• rychlost
    • spolehlivost

rychlost
    spolehlivost

• Rychlé, kvalitní

• Vytisknou úplně cokoliv
  • 10 %

• Výborně vyřešená reklamace.

Velmi mile mě překvapila rychle a kvalitně posouzená reklamace. Dostala jsem náhradní zboží. Díky.

dekujeme, ze jste u nas vytvorili objednavku a za Vas prispevek.

Prosime udelejte fotku, tak abychom videli chybu.
    Fotku nam prosim poslete na [email protected] .
    Problem posoudime a narvhneme zpusob, jako bychom mohli vyresit reklamaci.

• velky vyber obrazku
    • moznost vyzvednuti pres ulozenku
    • rychlost dodani
    • kvalita vyrobku

Zbozi neni tak kvalitni jak vypada na obrazku.Jako darek z recese jsem spokojena,ale muze se nosit jen na doma nebo na zahradku,ne mezi lidi. Potisk je opravdu pekny, ale tricko je "pocakane" jako od sava i na nekterych mistech daleko od potisku (napr.na dolnim lemu). Cena je potom neprimerena. V potvrzovacim e-mailu obchod pusobi,jako ze neumi moc cesky, jinou komunikaci jsem nemela. Pozor na velikost, zbozi je o 4 cm mensi nez velikost-šířka uvadena v tabulce (a nevim proc se velikost S M lisi o 1 cm a M L o 6.5 cm?). Objednala jsem tam navzdory horsim recenzim, kvuli obrazku, ktery jsem v jinem obchode nenasla. Vysledna prace ale pusobi hodne "odbytě", z kameneho obchodu bych si ho neodnesla. S dorucenim zbozi jsem zadny problem nemela.

dekujeme, ze jste u nas vytvorili objednavku a za Vas prispevek.

Prosime udelejte fotku, tak abychom videli chybu.
    Fotku nam prosim poslete na [email protected] .
    Problem posoudime a narvhneme zpusob, jako bychom mohli vyresit reklamaci.

Vas Shirtinator-Team

• velmi brzké dodání objednaného zboží

• žádná
    • podvod

Nic si zde nekupujte, jsou to podvodníci! Už je to víc než měsíc, co jsem si u nich objednala triko a dodnes nepřišlo ani triko ani vrácení peněz. Maily jsou vygenerované a psané špatnou češtinou a nemají ani telefonní číslo, na které by se dalo zavolat.

Bohuzel se nekdy stanou komplikace s doruceni zasilky.
    Neumime zjistit, kde vznikly problemy kvuli tomu, ze jste napsali anonymni rezenze.

Zakaznickou linku momentalne nanabizime ale muzete nam napsat na [email protected]
    a hned Vam napiseme nebo zavolame.

Vas Shirtinator-Team

• Obrovské možnosti přizpůsobit si potisk
    • Velmi rychlé vyřízení objednávky

• rychlé
    • přesné

Původně jsem moc nevěřil, ale jsem překvapen, jak obchod funguje. Je v podstatě jediný, který splní vše podle přání, když jinde jsem pohořel. Velmi mnoho variant pro realizaci návrhů.

• 70 %

• Naprosto nic
    • žádná komunikace

Už je to více než měsíc, zaplacená objednávka stále nikde... několik mailu a bez odpovědi.
    EDIT: Sice po Vánocích, ale nakonec mi byla doručena nová zásilka, kupodivu hned druhý den. Jako omluvu mi poslali 50% zpět, takže za mě rozhodně vyřešeno dobře.

• Žádná komunikace
    • Nedoručení zboží
    • Poměrně vysoká cena

Zboží bylo údajně odesláno do Uloženky před měsícem, stále tam nedorazilo a obchod nekomunikuje. Opravdu lituji, že jsem zboží zaplatila předem kvůli kratší době doručení.

Muzete nam ale napsat e-mail na [email protected]
    Problem posoudime a narvhneme zpusob, jak bychom mohli vyresit reklamaci.

• Žádná komunikace

Stále mi nepřišel balíček do uloženky. Čekám na to už od 20.12. Zajímalo by mě, jestli to někomu už přišlo. Těm co měli stejný problém, co já.

Muzete nam ale napsat e-mail na [email protected]
    Problem posoudime a narvhneme zpusob, jak bychom mohli vyresit reklamaci.

Omlouvame se, ze jsme Vam zpusobili neprijemnosti a dekujeme moc za Vasi trpelivost.

• super zakaznicky servis

Shritinator mi vysel maximalne vstric a zvladl zakazku v predvanocnim shonu k naproste spokojenosti! I pres zmeny na posledni chvili, mi vysli pcotne vstric a vse zaridili tak aby zasilka byla dorucena! Fantasticky zakaznicky servis a lide kteri udelaji maksimum pro vasi spokojenost! Spousta moznosti k jedinecnemu designu a paradni provedeni!
    Vrele doporucuji!

Zakaznicky Centrum Shirtinatora ignoruje emaily od zakaznika. Dostal jsem voucher na dalsi nakup ktery ne neni mozne uplatnit...

dekujeme, ze jste u nas vytvorili objednavku a za Vas prispevek.

Bohuzel se nekdy stanou komplikace.
    Zavolali jsme Vam a vyresili jsme Vase reklamace.