- Rychlost objednávky
- Pouze DPD doprava
Nejdřív jsem si myslela, že je to FAKE OBCHOD. Ale tričko přišlo, mam ho doma a je to cool. Objednavala jsem ho v utery 17.12.2024 a přišlo mi 19.12.2024. Jsem fakt překvapená rychlostí, před Vánoci, z Neměcka a za dva dny. První kontakt na chatu byl v němčině, ale nakonec se mi ozvala podpora v češtině po zanechani e-mailu. Takže super.
- Rychlost a kvalita produktu
Poté co jsem zjistil, že objednané zboží není t ČR ale z Německa. Tak jsem chvíli znervoznil, ale vše přišlo naprosto v pořádku a ve vynikající kvalitě a navíc zboží bylo velmi rychle doručeno (2 dny od objednání).Obchod určitě můžu doporučit.
- Kvalita
Objednávku jsem odeslala ve čtvrtek odpoledne, v pátek ráno byla odeslaná a v pondělí doručená. Zalekla jsem se trochu špatné češtiny (zřejmě automatický překlad) v emailech, ale naštěstí jsem se nenechala odradit. Celkově jsem moc spokojená.
- Rychle doruceni
- Zadne
Bez problému, objednání trička s vlastním potiskem. V pondělí večer objednáno a hned ve středu v poledne přislo. Za mě dobrá zkušenost
28.12.2022 objednáno a dodnes nedošlo kromě potvrzeni objednávky nic…na email vůbec nereaguji…nedoporučuji, zloději!!!!
- Neodpovídají na reklamační email
- Ignorují problemy
Před 4 dní jsem napsala reklamační email jelikož zboží přišlo s poškozeným printem a se zbytky lepidla. Stále nic neodpověděli. Dárek na Vánoce je pokazeny.
- zatím žádná
- Čekám od 10.2, kdy mi bylo řečeno, že se objednávka poslala do dopravy dnes je 3.3 a stále nic napsal jsem na jejich stránku co se s objednávkou stalo a furt nic
zatím mám pocit, že jsem peníze vyhodil oknem
- Jediná věc, je trošku vyšší cena
Super obchod v tom, že Vám vyrobí klidně 1ks oblečení a potisknou ho bezproblémů Vašim textem nebo obrázkem. Velmi rychlá výroba a v česku to bylo myslím za týden. Kvalitní materiál i potisk, přesně podle mého návrhu..máme trička a mikiny do práce a jsme spokojeni. Výběr jak z pánského oblečení , tak z dámského. Nemusíte se bát zaplatit to předem, zboží dorazí. Doporučuji.
- Kvalitní produkty
- Kvalitní zpracování potisku
- Možnost potisku pouze na jeden kus
- Rychlé vyřízení
- Rychlé doručení, kvalita výrobku je velice dobrá.
- Super prace
- Velmi rychle dodání
Výborný, realizace rychlá.
Rychlé vyřízení objednávky i dodání zboží
Obchod nabízí možnost nechat si udělat tričko s vlastním obrázkem. Objednání bylo jednoduché, tričko mi doručili spolehlivě a brzy.Mám pěkný dárek.
- Široká nabídka barev
- Pěkný editor triček
- Exspresní rychlost dodání
- Kvalitní potisk
Naprostá spokojenost. Určitě se do tohoto eshopu ráda vrátím.
Spokojenost
Vše k naprosté spokojenosti.
- Možnosti individualizace
Trochu vyšší ceny, ale rychlé dodání a velikosti odpovídají.
- Pěkný potisk
- Poměrně vyšší cena