Přihlásit se a přidat recenzi

Rychlost a dobrá cena.

• nekomunikace obchodu, žádné informace o průběhu objednávky, pokud objednáte skladové zboží s termínem dodání Ihned tak se jen tak nedočkáte

Nedoporučuji! Bohužel obchod nekomunikuje, na zaslané emaily a dotazy z webového formuláře neodpovídá, telefonní číslo pro objednávky je automat, který na jakoukoliv volbu vás odkáže zase zpět na email, kde nikdo neodpovídá. Takže jste v začarovaném kruhu. Nerozumím tomu, proč někdo takový vůbec provozuje internetový obchod! Objednal jsem pneumatiky s dodání IHNED ze skladu. Bohužel jsem dostal pouze potvrzení objednávky a tím to skončilo. Následně již žádné informace o postupu objednávky nebo expedici o dodání. Snažil jsem se každý den o kontakt s prodejcem, ale bez výsledku. Po 3 dnech pracovních dnech jsem objednávku zrušil a to myslím, že mám trpělivost velkou. Je s podivem, kde bere takový obchod kladné recenze.

Vše vyřízeno z domova.

• Cena,rychlost

• Zboží bylo skladem a neprodleně bylo odesláno. Dobrá spolupráce.
    • Doprava zdarma.

• Příznivá cena včetně ceny dopravy
    • Rychlost doručení

• Vše v pořádku.

Nemám co vytknout. Vše proběhlo v pořádku.

• Rychle vyřízeno a pneu jen několik měsíců vyrobené.
    • Nic

Doporučuji bez výhrad

• Objednáno rychle dodáno bez problémů

Rychlé dodání ,dobrá komunikace

Rychlost dodání, ve st objednáno, ve čt doručeno, v pá přezuto..prostě prima, slušné ceny , doprava zdarma, prima nákup.

• Rychlost doručeni

• Cena, rychlost zaslání

Nic

Mám letité dobré zkušenosti s tímto obchodem, je seriózní a dokáží zde i dobře poradit.

Jsem drobným, ale po smutných zkušenostech s jinými dodavateli, už stálým zákazníkem. Nemusím pře/při- počítávat cenu pneumatik. Nemusím se vztekat nad podvodníky a šmejdy., kteří zákazníka napálí a s vědomím, že nedodají vyinkasují peníze.
    Cena je jedna, a to konečná. Jeden den ráno objednám, hned zaplatím .... a druhý den pneumatiky mám tam, kde je potřebuji mít. Co je skladem, to je skladem, a nikdo nedělá kolem dodávky nesmyslné tanečky. Informovanost ohledně objednávky a dodávky je věcná a rychlá. Za sebe - nezkoumám a nehledám jinde, objednám zde. Nehrají si na nejlevnější, ale jsou rychlí a spolehliví. A to má dnes vysokou hodnotu.

• Komunikace, rychlost.

• Komunikace, rychlé dodání

• Cena, rychlé zaslání

Vše OK

• Kurýr nezavolal, zboží jsem musel vyzvednout na poště

Zasílané zprávy zmatečné, do poslední chvíle jsem nevěděl kdy zakázka dorazí...