Rychlost a dobrá cena.
- nekomunikace obchodu, žádné informace o průběhu objednávky, pokud objednáte skladové zboží s termínem dodání Ihned tak se jen tak nedočkáte
Nedoporučuji! Bohužel obchod nekomunikuje, na zaslané emaily a dotazy z webového formuláře neodpovídá, telefonní číslo pro objednávky je automat, který na jakoukoliv volbu vás odkáže zase zpět na email, kde nikdo neodpovídá. Takže jste v začarovaném kruhu. Nerozumím tomu, proč někdo takový vůbec provozuje internetový obchod! Objednal jsem pneumatiky s dodání IHNED ze skladu. Bohužel jsem dostal pouze potvrzení objednávky a tím to skončilo. Následně již žádné informace o postupu objednávky nebo expedici o dodání. Snažil jsem se každý den o kontakt s prodejcem, ale bez výsledku. Po 3 dnech pracovních dnech jsem objednávku zrušil a to myslím, že mám trpělivost velkou. Je s podivem, kde bere takový obchod kladné recenze.
Vše vyřízeno z domova.
- Cena,rychlost
- Zboží bylo skladem a neprodleně bylo odesláno. Dobrá spolupráce.
- Doprava zdarma.
- Příznivá cena včetně ceny dopravy
- Rychlost doručení
- Vše v pořádku.
Nemám co vytknout. Vše proběhlo v pořádku.
- Rychle vyřízeno a pneu jen několik měsíců vyrobené.
Doporučuji bez výhrad
- Objednáno rychle dodáno bez problémů
Rychlé dodání ,dobrá komunikace
Rychlost dodání, ve st objednáno, ve čt doručeno, v pá přezuto..prostě prima, slušné ceny , doprava zdarma, prima nákup.
- Rychlost doručeni
- Cena, rychlost zaslání
Nic
Mám letité dobré zkušenosti s tímto obchodem, je seriózní a dokáží zde i dobře poradit.
Jsem drobným, ale po smutných zkušenostech s jinými dodavateli, už stálým zákazníkem. Nemusím pře/při- počítávat cenu pneumatik. Nemusím se vztekat nad podvodníky a šmejdy., kteří zákazníka napálí a s vědomím, že nedodají vyinkasují peníze.
Cena je jedna, a to konečná. Jeden den ráno objednám, hned zaplatím .... a druhý den pneumatiky mám tam, kde je potřebuji mít. Co je skladem, to je skladem, a nikdo nedělá kolem dodávky nesmyslné tanečky. Informovanost ohledně objednávky a dodávky je věcná a rychlá. Za sebe - nezkoumám a nehledám jinde, objednám zde. Nehrají si na nejlevnější, ale jsou rychlí a spolehliví. A to má dnes vysokou hodnotu. -
- Komunikace, rychlost.
- Komunikace, rychlé dodání
- Cena, rychlé zaslání
Vše OK
- Kurýr nezavolal, zboží jsem musel vyzvednout na poště
Zasílané zprávy zmatečné, do poslední chvíle jsem nevěděl kdy zakázka dorazí...