Rychlé dodání
Maximálně spokojená. Velký výběr a super ceny. Velice rychlé dodání.
Dobrý den, Renato,
moc Vám děkujeme za Vaši krásnou zpětnou vazbu. Jsme opravdu rádi, že jste s naším sortimentem i službami maximálně spokojená! Naší prioritou je nabídnout každému zákazníkovi pestrý výběr, aby si u nás opravdu každý našel to své. :-)
Zároveň se snažíme zpracovávat objednávky co nejrychleji, abyste je měli co nejdříve u sebe. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou.
- Recenze produktů zákazníky
- Diskrétní balení s malým dárkem navíc
- Použitá platební brána nefunguje v některých webových prohlížečích
Reakce obchodu Sexshopp.cz
děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu! :-) Moc nás těší, že oceňujete možnost přečíst si recenzíe přímo od zákazníků a že Vás potěšilo naše diskrétní balení i malý dárek navíc.
Ohledně zmíněného problému s platební bránou – mrzí nás, že Vám to mohlo způsobit nepříjemnosti. Bohužel její fungování v některých prohlížečích nemůžeme přímo ovlivnit, ale pokud byste se s podobnou komplikací setkal znovu, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám poradíme s alternativním řešením.
Jsme rádi, že jste byl i tak spokojen, a těšíme se na Vaši příští objednávku!
- Rychly a vstricny
- V Brne
Dobrý den, Kubo,
děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojen s rychlostí vyřízení Vašich objednávek i vstřícností zákaznické podpory.
Pokud se nacházíte v Brně, neváhejte nás navštívit přímo v našem showroomu, kde Vám rádi poradíme i osobně. :-)
Eliška za tým Sexshopp.cz -
Vše ok, k zásilce byly přibaleny i drobné dárečky, což bylo velmi milé.
Dobrý den, Jitko,
děkujeme za Vaši recenzi! :-) Moc nás těší, že jste byla spokojena s celým průběhem objednávky, včetně dárečků navíc, kterými Vás rádi potěšíme. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou.
Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
- Rychle dodani
Reakce obchodu Sexshopp.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že byl nákup bezproblémový a vše proběhlo přesně dle Vašich představ. Naším cílem je poskytovat zákazníkům skvělé produkty a servis, přičemž rychlé doručení je pro nás samozřejmostí.
Těšíme se na Vaše další nákupy a jsme tu pro Vás, kdykoli budete něco potřebovat. ;-)
- Vždy skvělí.
Reakce obchodu Sexshopp.cz
děkujeme za chválu, moc si toho vážíme! Vaše spokojenost nás těší a je pro nás hnacím motorem. :-)
Eliška za tým Sexshopp.cz -
Nevyzkoušeno, je to dárek.
Reakce obchodu Sexshopp.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Velmi nás těší, že jste byl spokojen s balením i rychlostí doručení Vaší objednávky. Doufáme, že dáreček přinese radost! ;-)
- Rychlost spolehlivost
Reakce obchodu Sexshopp.cz
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Velmi nás těší, že naše produkty splnily Vaše očekávání a jste s nimi spokojen. Všechny objednávky odesíláme co nejrychleji, abyste na ně nemuseli zbytečně čekat.
Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo přání, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. ;-)
- přehledné stránky
- všechno ok
nic
Reakce obchodu Sexshopp.cz
děkujeme Vám za kladnou recenzi. Naše webové stránky jsme navrhovali tak, aby se Vám na nich snadno orientovalo. Veškeré zboží je proto rozřazeno do jednotlivých kategorií a obohaceno o barvité popisy. Pokud byste si však přeci jen nevěděli rady, jaký produkt vybrat, neváhejte kontaktovat prostřednictvím online chatu kolegyni Moniku. Ráda Vám pomůže najít ten správný kousek. ;-)
Dělá nám radost, že při dodání Vaší objednávky proběhlo vše v pořádku a se zakoupeným zbožím jste spokojen*a.
- Perfektní jako vždy.
Reakce obchodu Sexshopp.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vše proběhlo více než v pořádku a se zakoupeným zbožím jste spokojen*a. Uděláme vše pro to, aby tomu nebylo nikdy jinak! ;-)
- Není co vytknout
Myslím že tento sexshopp.cz je jeden s nejlepších na trhu s erotickéma pomůckama
Dobrý den, Roberte,
děkujeme Vám za kladné ohodnocení. Spokojenost všech zákazníků je pro nás prioritou, proto je skvělé slyšet, že jsme splnili veškerá Vaše očekávání. :-)
Budeme se těšit na Vaše příští nákupy!
Lucka za tým Vibrátory.net -
Bezproblémový nákup, rychlé dodání.
Eliška za tým Sexshopp.cz -
Obchod je v pořádku. Jen zboží nesplnilo očekávání.
Dobrý den, Slash,
děkujeme Vám za recenzi s kladným hodnocením.
Jsme rádi, že jste s našemi službami spokojen. Mrzí nás však, že Vám zakoupené zboží nepřineslo očekávanou radost. :-( Pokud byste potřeboval při Vašem příštím nákupu poradit a ujistit se, že to bude stát za to, nebojte se nás kontaktovat. Naše profesionální zákaznická podpora Vám ráda pomůže s výběrem toho pravého. ;-)
Eliška za tým Sexshopp.cz -
- Rychlá komunikace, rychlé dodání.
Reakce obchodu Sexshopp.cz
děkujeme Vám za kladnou recenzi a krásných 90 %. Pokud by však existovalo cokoliv, čím bychom si u Vás získali i zbylých 10 %, rádi na tom zapracujeme. ;-)
Rychlost je naše druhé jméno! V případě, že máte jakýkoliv dotaz, odpovíme Vám na něj, co nejdříve to jen jde. A všechny Vaše objednávky odesíláme velmi krátce po objednání.
- Bylo vyřešeno obratem.
- Intimita byla provedena k mé spokojenosti.
Reakce obchodu Sexshopp.cz
děkujeme, že sdílíte své zkušenosti s ostatními zákazníky.
Všechy Vaše objednávky odesíláme co nejdříve od jejich objednání. O diskrétnost se rozhodně bát nemusíte – vše balíme do obyčejných kartonových krabic. A pokud máte jakékoliv další přání, napište nám ho do poznáky k objednávce. Jestliže to bude možné, rádi Vám v něm vyhovíme. ;-)
Mrzí nás však, že jsme od Vás neobdrželi plných 100 %. Jestliže existuje cokoliv, co bychom mohli do příště vylepšit, dejte nám prosím vědět. Rádi na tom zapracujeme.
- rychlé dodání
- kvalita produktu je vynikající
Reakce obchodu Sexshopp.cz
děkujeme Vám za recenzi. Jsme rádi, že jste s objednaným produktem spokojen*a. Vše, co je v našem sotimentu, prochází pečlivým výběrem a zboží musí splňovat hned několik kritérií. Pro naše zákazníky totiž chceme jen to nejlepší.
Rychlost doručení je neméně důležitá… Snažíme se o to, abyste na objednané zboží nemuseli dlouze čekat a mohli jste si ho tak dosyta užít. ;-)
Pokud by existovalo cokoliv, čím bychom si u Vás získali i zbylých 20 %, ozvěte se nám prosím. Rádi své služby posuneme zase o kus vpřed.
- rychlé dodání
Spolehlivý obchod
Reakce obchodu Sexshopp.cz
děkujeme Vám za kladné hodnocení. Na nás se můžete spolehnout. Nejen, že zboží expedujeme s bleskovou rychlostí, ale také zcela diskrétně. Nikdo tedy nepozná, co a odkud jste si objednali. ;-)
- Skvělí jako vždy.
Reakce obchodu Sexshopp.cz
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás, že jste spokojen*a se zakoupeným zbožím i celým procesem zpracování Vaší objednávky.
Na našich zákaznících nám opravdu záleží a tak vynakládáme veškeré usilí k tomu, abyste objednané zboží měli co nejdříve u sebe. Neméně důležité je pro nás také to, jak se budete během nákupu cítit. Proto si dáváme záležet i na tom, aby se Vám na webu snadno orientovalo a v případě potřeby jste se mohli rychle obrátit na naši skvělou zákaznickou podporu. :-)
Budeme se tedy těšit zase příště!
S pozdravem a přáním krásného dne
Reakce obchodu Sexshopp.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Na rychlosti si dáváme opravdu záležet! Je pro nás důležité, abyste objednané zboží obdrželi, co nejdříve a nemuseli jste na něj zbytečně zdlouhavě čekat. :-)
Eliška za tým Sexshopp.cz