Možná to byla souhra okolností a náhod, ale po upozornění, že nemohu provést platbu na účet a požaduji zaslání na dobírku, přestala veškerá komunikace. Dva dny nikdo ani nereagoval na telefony, zatím na zboží stále čekám, tak uvidím jak dlouho.
- Netusim. Zbozi jsem objednala a nedorazilo. Zadna zprava z obchodu.
- Nabídka zboží
- Zatím to byl první nákup, takže žádné
Obchod nabízí dostatek zboží a pokud se snad zrovna některé v nabídce nenachází, tak je třeba si uvědomit, že všichni nemají všechno a že to, co dnes chybí, třeba zítra doplní
- -přijatelná cena
- -špatná komunikace se zákazníkem
- pro mne super ceny
co jsem ptřeboval to mám,takže spokojen
- sortiment (některé položky nelze jinde sehnat)
- komunikace, respektive nekomunikace obchodu
doporučuji tomu, kdo si na objednané zboží počká a smíří se s tím, že ho obchod nebude informovat o stavu objednávky a případné dotazy na stav bude ignorovat
- Na nabízeném zboží není uváděno, zda zboží je skladem a v případě, že obchod následně objednává u dodavatele, není o tom zákazník informován.
Prozatím nemohu zcela hodnotit obchod, protože mi zboží ještě po ll dnech od objednání nedorazilo.
- Velký výběr.
- Bývá dobrým zvykem u eshopu, že při platbě na účet odešle při obdržení peněz oznámení o přijetí částky.
V pohodě, doporučuji.
- NIC
- KOMUNIKACE
- Lahní o zboží na skladu, dále uvádění zákazníka v omly a neustále vymlouvání na moc práce
nedoporučuji
Za sebe mohu říct jen jediné: NEDOPORUČUJI
Byl jsem velice zklamán a vím, že do tohoto obchodu se již nevrátím a všemkupujícím přeji, ať se jim nestane to, co mně.
Ve zkratce objednáte zboží, které je na portále viditelně na skladu a čekáte, za 4dny voláte proč ještě zboží neodešlo když byla přeprava PPL službou, sdělí Vám, že zboží již je připraveno a odejde příští den, voláte opět za 2 dny a řeknou vám, že zboží je připravené jen je nevyzvedla PPL a že zjistí proč a ihned Vás kontaktují... nikdo se neozve a tak voláte opět za další 2 dny , kdy Vám sdělí, že zboží nemají od výrobce, že jim teprve přijde.
ÚMYSLNÉ ZATAJOVÁNÍ SKUTEČNOSTÍ O ZBOŽÍ, DÁLE UVÁDĚNÍ ZÁKAZNÍKA VĚDOMĚ V OMYL - LŽOU , LŽOU
NEDOPORUČUJI -
žboží skladem není skladem
- Ne
V pohodě
- zboží které jsem jinde nesehnal
- neshponost komunikace se zákazníkem
- prolhaní lidé na kontaktním telefonu
6.6. objednáno zboží, které bylo dle shopu skladem.
7.6. přišel email, že byla objednávka předána k vyřízení, do 13.6. se nic nedělo.
13.6. jsem jim volal ohledně stavu objednávky a kdy zboží dorazí. Bylo mi řečeno, že zboží nemají skladem, ale že je na cestě a že ho budu mít do konce týdne u sebe. Týden se nic nedělo.
20.6. jsem volal ohledně stavu objednávky. Bylo mi řečeno, že to zjistí a zavolají zpět. Když za chvíli pán volal, tak mi sdělil, že tam má poznámku od kolegy, že mi hned po objednání 2x volal, že zboží není a já mu to nezvedal (žádné zmeškané hovory jsem neměl), zajímalo by mě tedy, jak to minulý týden kolega ověřil, ověřoval to i podle čísla obejdnávky.
Po ukončení hovoru přišel email s oznámením o stornování objednávky.
Je to banda lhářů. Nedoporučuji! -
Za sebe mohu říct jen jediné: NEDOPORUČUJI
Byl jsem velice zklamán a vím, že do tohoto obchodu se již nevrátím a všem nakupujícím přeji, ať se jim nestane to, co mně.
Jak to probíhalo:
- zboží jsem objednal dne 28.3.2016, obdržel jsem automatický email o přijetí objednávky ke zpracování (u některého zboží byl stav skladem, u některého do 10 dnů).
- dne 4.4.2016 jsem obdržel email, že objednávka byla přijata k vyřízení.
- dne 11.4.2016 jsem emailem poslal dotaz na stav objednávky - bez odpovědi.
- dne 19.4.2016 jsem opakoval emailem dotaz na stav objednávky - téhož dne jsem obdržel odpověď a byl jsem požádán o strpení s tím, že některé zboží je dodáváno z Itálie a že v tento týden obchod očekává závoz
- čekal jsem dlouho, ale 10.6.2016 jsem objednávku stornoval, neboť nikdo mě nekontaktoval, nevysvětlil důvody nedodání, prostě nic; naprostý nezájem -
- Patrně některé položky nejsou skladem
- +
- +
- Zboží přišlo včas a v pořádku
doporučuji
- Obchod nekomunikuje a
- neposílá zboží.
Objednávka byla potvrzena a tím veškerá komunikace s obchodem končí. Na emailový dotaz nikdo neodpověděl a zboží nikdo neposlal. Zboží je podle obchodu stále skladem.
nespokojnosť
Objednal sem veci na burgman 125 rok. 2003 a prislo me vse na burgman 125 rok 2007 takze vyhozene penize