Záporné recenze a názory zde na Heurece, ale i jinde na netu se dle všeho zakládají na pravdě.

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, můžete nám říct více, co se stalo? Pro naše zákazníky se snažíme dělat maximum...ať to jezdí!

• písemně nekomunikují.

Zboží nebylo dodáno, jen samé výmluvy. Po několika upozorněních jsem podal trestní oznámení. Mezi tím cena koloběžky vzrostla, tak jsem přišel o pár tisíc.

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, odpovídáme na veškeré emaily. Stačí zavolat či napsat email a ihned odpovídáme, rozhodně se nevymlouváme.

• Nejpomalejší odesílání zásilek
    • I když na eshopu svítí, že to mají skladem, tak je to jen klam a nemají to.
    • Dodání od objednání věcí skladem se pohybuje 10 dní - měsíc
    • Několikrát jsem odstoupil od smlouvy.
    • Už zde nebudu nakupovat.

Tento obchod Vám umí prodat pouze drahou koloběžku a to ještě nekompletní. Vše, co jim svítí na eshopu, že mají skladem, tak ve skutečnosti to skladem nemají. Otřesné dodací lhůty a komunikace. Už zde nebudu nakupovat.

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, jednou za dlouhý čas se z důvodu nepárování skladu stane, že nám něco ze skladu vypadne, jinak vše máme skladem s dodáním do tří dnů.

Pres urgenci a prislibenou zasilku po eskalaci, zasilka neni porad na ceste.

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, pokud zrovna nejsou dovolené, kteří naši zaměstnanci přes léto čerpali, takže je možné, že se nějaká zásilka zpozdila.

Bez vysvětlení zrušili objednávku.

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, objednávky rušíme z důvodu chybného telefonního čísla či falešného jména.

• Nema vyhodu
    • Porad cekam na objednavku, kdybych ji neurgoval asi se nedockam vubec

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, veškeré objednávky se snažíme odesílat hned, ale z důvodu výpadku našeho skladu jsme některé objednávky museli zastavit. Ovšem tento problém je již zapomenutý a vše začíná fungovat.

• luxusní ceny oproti konkurenci
    • zboží "skladem" není skladem, čeká se na něj tři týdny
    • majitel do telefonu neříká pravdu
    • výmluvy se neustále mění

O panu Šubertovi byly napsány už stohy textu, stačí se podívat do koloběžkářských skupin na Facebooku. Je to sice srdcař a nejspíš to myslí dobře, ale komunikace a jednání jsou naprosto neprofesionální. Tři týdny mě tahal za nos, než jsem objednávku zrušil.

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, celý náš tým se vám moc omlouvá. Je možné, že některé zboží nemáme skladem z důvodu chyby na skladu. Za tyto komplikace omlouváme. Vaší zpětnou vazbu si bereme k srdci a snažíme se jí napravit:)

• Nejhorší prodejce v ČR

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, na vaše jméno neevidujeme jedinou objednávku. Myslíme si, že se pouze jedná o konkurenční boj či závist. S pozdravem tým SchuberthMotors