Přihlásit se a přidat recenzi
  • 100 %

• Vyzkoušení koloběžky
    • Rychlé dodání

Chtěl jsem kolobezku, kterou jsem chtěl vzít na dovolenou, proto jsem ji potřeboval rychle. Vybral jsem kolobezku Dualtron Victor Luxury a musím říci, ze jsem nadmíru spokojen. Přítelkyně mi ji uz začíná brát, takže brzy asi sahnu i po druhé.

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, děkujeme za nákup, ať to jezdí! Pro přítelkyni bych doporučil třeba Dualtron Mini.

Bez vysvětlení zrušili objednávku.

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, objednávky rušíme z důvodu chybného telefonního čísla či falešného jména.

• 80 %

• Rychlé dodaní (Carbonrevo dílu.)
    • Skvělá komunikace
    • Nejnižší cena na trhu
    • Trochu delší dodaní koloběžek (Ale dá se s tím počítat, nejedná se o nic hrozného.)

Je to můj, několikátý nákup u pana Šuberta. Je to skvělý obchod všechno copak potřebujete k svému Dualtronu zde najdete. Za mě skvělý obchod za skvělé ceny.

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, děkujeme za nákup, ať to jezdí!

• Profesionální přístup
    • Doporučení a podrobné seznámení s produktem
    • Kvalitní produkty
    • Jsem z Prahy, tak je škoda, že jsou daleko ;-)

Ještě čekám na pár drobností, které v tu chvíli nebyly skladem. Z koloběžky za 100tis mám opravdu radost. Vše funguje skvěle.

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, děkujeme za nákup, ať to jezdí!

• Nema vyhodu
    • Porad cekam na objednavku, kdybych ji neurgoval asi se nedockam vubec

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, veškeré objednávky se snažíme odesílat hned, ale z důvodu výpadku našeho skladu jsme některé objednávky museli zastavit. Ovšem tento problém je již zapomenutý a vše začíná fungovat.

• luxusní ceny oproti konkurenci
    • zboží "skladem" není skladem, čeká se na něj tři týdny
    • majitel do telefonu neříká pravdu
    • výmluvy se neustále mění

O panu Šubertovi byly napsány už stohy textu, stačí se podívat do koloběžkářských skupin na Facebooku. Je to sice srdcař a nejspíš to myslí dobře, ale komunikace a jednání jsou naprosto neprofesionální. Tři týdny mě tahal za nos, než jsem objednávku zrušil.

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, celý náš tým se vám moc omlouvá. Je možné, že některé zboží nemáme skladem z důvodu chyby na skladu. Za tyto komplikace omlouváme. Vaší zpětnou vazbu si bereme k srdci a snažíme se jí napravit:)

Rychlé, spolehlivé.

Děkujeme!

• Vše v pořádku, spokojen
    • Nic

Spokojenost

díky moc

• Nejhorší prodejce v ČR

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, na vaše jméno neevidujeme jedinou objednávku. Myslíme si, že se pouze jedná o konkurenční boj či závist. S pozdravem tým SchuberthMotors

• 90 %

• Možnost vyzkoušet si koloběžku před koupí a porovnat s jinými modely

Je to již třetí koloběžka koupená u tohoto prodejce, výhodou tohoto obchodu je možnost koloběžku si před koupí vyzkoušet a porovnat i s jinými modely.
    Jedna mnou koupená koloběžka měla v záruční lhůtě techmickou závadu, prodejcem byla tato koloběžka vyměněna za úplně novou.
    Zatím jen pozitivní zkušenosti

Reakce obchodu Schubert Motors

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Přejeme mnoho šťastných kilometrů. S pozdravem tým Schuberth Motors