Dlouhá doba doručení
Reakce obchodu Scandi Shop
Dobrý den, paní Iveto,
děkujeme za zpětnou vazbu. Zboží z Vaší objednávky nebylo skladem a bylo nutno objednat u výrobce. Na stránkách máme uvedeno, že produkt bude do 7 pracovních dní. Tak se také stalo a zásilka Vám následně byla doručena.
V případě, kdy na objednávku spěcháte, doporučujeme vybírat z výrobků, které jsou skladem.
Tým Scandishop.cz -
Od objednání po doručení bez závad !!
Můžu jen doporučit,super ceny ,kvalita o.k
- ty nejlepší
- Vzhledem k tomu, že požadované zboží bylo zrovna skladem, bylo okamžitě dodáno. I na telefonicky dotaz před jeho koupi byla paní ochotná a vyšla mně vstříc při dotazech.
- zatím žádná nevýhoda
Na hodnocení kvality a spokojenost s výrobkem je zatím brzy, máme jej teprve jeden týden, ale věříme, že budeme spokojeni.
- Kvalita doručeného závěsného stojanu je horší - nevzhledné svařování. Ale stojan je pevný.
Zboží perfektně zabaleno na převoz. Celkově spokojenost.
Obchod jako jediný nabízel vybrané zboží do 14 dnů. Ostatní obchodníci do měsíce. Po objednání a zaplacení jsem obdržela zprávu, že zboží bude do měsíce. Obchodní strategie vůči konkurenci nefér.
- Komunikácia
- Rýchle doručenie
- Produkt zodpovedá fotke. Úplne verme
- Stylový a neokoukaný sortiment
- Přehledné e-shop
- Bezproblémová komunikace
- Doba dodání
- rychlé vyřízení
- Byla nakupovala jsem u vás poprvé a byla jsem spokojena, jak rychlostí dodání, tak kvalitou předmětného zboží, obj. č. 1022000497. Jen mám jednu poznámku, že při předání vašim kurýrem nebyl ode mne požadován podpis o předání,ale já si myslím, že v dnešní době je to docela riskantní!!!!. Češi jsou velice vynalézaví a mohli by jste na tuto skutečnost doplatit, ale to je na vás.Ještě jednou děkuji za vaší službu a věřím,že ji ještě opět využiji, Široká Hana
vše bez problémů
- Vše OK
- Rychle dodání,vse OK
- Zadna
- expresne dodani
Tovar som objednala 20.12. a bol mi doruceny 21.12. I napriek Vianociam obchod dorucil tovar expresne rychlo, kvalita zodpoveda cene, casti stolku boli polepene pismenami a sedeli s navodom, vdaka comu bola konstrukcia velmi jednoducha.
Se SCANDIshopem vždy vše v pořádku.