Přihlásit se a přidat recenzi

• rychlé doručení
    • zajímavý výběr
    • cena

Konečně jsme si koupili sedačku Smart, po které jsem se už dlouho poohlíželi. Musím říct, že velká spokojenost! Kvalitní provedení, příjemný materiál a super cena. Navíc se ni vlezeme všichni i s kočkama :)

• rychlá doprava
    • velký výběr
    • nízká cena
    • nenapadá mě

Pořídila jsem na Instagramu tolik vychvalovanou sedačku smart, od které jsem za tu cenu moc nečekala, ale mile mě překvapila. Hezké a stabilní provedení, prostorná když se rozloží. Měla jsem ji doma do 2 dnů od objednávky, takže spokojenost.

• 100 %

• Super přístup se slečnou na podpoře
    • Rychlost
    • Dodržení toho co jsme se domluvili

Pořídili jsme tyrkysovou a je to bomba…čekali jsme ze to bude dominantní prvek obýváku, ale je to dominantní doplněk celého domu!! Vřele doporučuji

• Rozbitá sedačka

Už nikdy, poprvé nám byl zaslán plesnivý a rozbitý gauč s tím, že nám dají poukaz 2500,- nebo nám gauč vymění. Gauč jsme nechali vyměnit a byl nám zaslán bez nožiček a opět rozbitý. Z tohoto e-shopu už nic.

Reakce obchodu Scandi Shop

je nám velmi líto, že došlo k takovému obrovskému pochybení. V tomto případě skutečně bylo výrobcem dodáno zboží ve špatné kvalitě, a z tohoto důvodu jsme s ním ukončili spolupráci.
    Naším cílem je prodávat kvalitní a ověřené výrobky - proto jsme velmi pečlivě vybrali nového výrobce, který dbá na precizní zpracování a používá materiály vysoké kvality.
    Pevně věříme, že napříště budete spokojena.

Tým Scandishop.cz

• kvalita
    • komunikace
    • ceny
    • přehlednost eshopu

Špičkový eshop, naprostá spokojenost, perfektní servis, zprocesování objednávky, platby a efektivní komunikace. Extrémně rychlé dodání vč. zajištění výkladu zboží z palety přímo do domu. Doručený produkt (4x jídelní židle a 1x jídelní stůl z masivu) 100% odpovídá prezentaci na eshopu, vše pečlivě zabaleno a v pořádku! Všem doporučuji. Budu se vracet a děkuji!

• 10 %

• Sedačka objednaná začátkem prosince. Včera dorazila. Nevypadá jak na obrázku. Odpověď obchodu- výrobce poslal sedačky bez prošívání polštářů a torza rozkládacího gauče. Místo toho, aby nás kontaktovali, tak to prostě poslali a marně doufali že jim to nevrátíme. Byl prokopnutý ze spodní strany- museli to vědět, když to balili. Nejedná se Skandinávský nábytek- jsou to kšunty z POLSKA! Překupníci z Polska. Když si dáte práci, koupíte to samé v Polsku, na přímo a za půlku. Je mi líto, ale i když gauč jen za 24tis. tak bych aspoň rád od obchodníka když už něco nabízí tak ať pošle to, co si zákazník objedná! A ne vychcaně a vědomě poslat to o čem vědí, že je veliké a pracně se to bude muset zase zabalit a zase si vzít volno kvůli dopravci. Čojku na Vás!

Reakce obchodu Scandi Shop

velmi nás mrzí Vaše negativní zkušenost. Co se týče pohovek, přichází již balené od výrobce. Kolegové v expedici kontrolují pouze namátkově kvalitu výrobků. Ve Vašem případě nám výrobce skutečně poslal sedací soupravu, která neodpovídala popisu.
    Jakmile jste se s námi spojil, obratem jsme vše řešili a na naše náklady zprostředkovali výměnu. S uvedeným výrobcem jsme ukončili spolupráci.
    Co se týče výrobců - spolupracujeme s polskými, slovenskými a severskými výrobci. Snažíme se spolupracovat s ověřenými výrobci, kteří dbají na řemeslné zpracování a kvalitu výrobků.

Tým Scandishoop.cz

• Rychlé dodání zboží
    • Nic
  • 100 %

• Vše rychle vyřízeno, dobře zabaleno, žádná námitka.

• Rychlé doručení
    • Nekvalitní polský výrobek

Co se týče komunikace a dodání, bylo vše v pořádku, ALE sedačka Smart, která nám dorazila je opravdu tragická! Nekvalitní zpracování, uvnitř poničená (poškrábaná), boční opěrky jsou křivé, výplně polštářů jsou malé, takže nedrží tvar, všude trčí nitě. A nejhorší, když si sednete na prostředek, tlačí vás prkno, stejně tak, i když se sedačka rozloží na lůžko.
    Je to sice krásný kousek, ale kvalita naprosto nulová.

Reakce obchodu Scandi Shop

velmi děkujeme za zpětnou vazbu. Velmi se omlouváme za veškeré komplikace. Několikrát jsme mu veškeré podněty od zákazníků komunikovali, bohužel nedošlo k nápravě. S tímto výrobcem jsme tedy ukončili spolupráci.
    Velmi nám záleží na tom, abychom v nabídce měli kvalitní výrobky ověřených prodejců.

Tým Scandishop.cz

• Rychlé dodání, přijatelná cena. Levná doprava
    • Nevim
  • 90 %

Rychlé dodání, výborná komunikace, kvalitní zboží, cena přijatelná. . Bylo by dobré ohlásit dodání zboží den předem, aby mohla být zajištěna pomoc s vyložením těžších předmětů u kupujícího.

• 100 %

• Rychlé vyřízení objednávky, údaje na webových stránkách zcela odpovídají skutečnosti

Velká spokojenost: zboží jsem měla doma 48 hodin po objednání, vstřícný a milý personál, bezproblémové jednání. Zboží (sedací souprava )je kvalitní, barva odpovídá fotografii na webu, zásilka byla kompletní a dobře zabalená.

• Vše OK

• Rychlé dodání