Navzdory dosavadní spokojenosti tentokrát s výhradami. Nevím, jestli je to tím, že jsem objednávala před Vánocemi, ale objednávka byla dodána jen zčásti, medové krémy tedy opravdu ohodnotit nemohu, protože nedorazily a nedostala jsem ani zprávu, zda budou dodány dodatečně nebo je tímto objednávka považována za vyřízenou. Balíček byl uložen na jiné výdejně PPL, než jsem zadala v objednávce, faktura k objednávce dorazila e-mailem včera (29. 12.) a opět bez jakékoli zmínky o nedodané části. Takže doporučuji spíš na základě předchozích zkušeností, protože doteď žádné problémy nebyly.
- Ochota, vstřícnost a profesionalita všech. Naprostá spokojenost.
Dostali jsme dárkovou poukázku a dalo to dost práce vybrat něco co inzerují, že mají skladem. Bohužel zboží zatím nedorazilo a mám tušení, že asi nedorazí :( Skoro bych řekl, že ten eshop brzo skončí.
- Před 8 dny proběhla objednávka a žádná zpětná vazba neproběhla
Dle e-shopu mají skladem,ale za cca 3-4dny Vám sdělí, že produkt nemají...neseriozni
- ⁷
- Až po dvou dnech mne kontaktovali s tím, že nemají zboží, které jsem si objednala a zaplatila. Je to dárek a příště bohužel asi nakoupím jinde :-(
- rychlé vyřízení a dodání zboží
- Po týdnu zboží stále nedorazilo, po dvou urgencích je už snad na cestě. Obchod však komunikuje, tak snad je to ojedinělý případ.
- Výborná komunikace a přístup obchodu
- okamžité zpracování objednávky
Okamžité zabalení a expedice objednaného zboží. Děkuji, ať se daří.
- Přehledný e-shop, velký výběr zboží
Rychlé a bezproblémové jednání.
Široký sortiment, -
- Rychlost dodání
Rychlost,spolehlivost.
naprostá spokojenost
Po konzultaci krátká dodací doba
- rychlo a ochota
rychlost