- perfektní jednání, serióznost
- ... o žádných nevím
Perfektní jednání ze strany prodávajícího. Zboží, resp. koloběžku jsem objednala přes internet a sám prodávající mi ještě volal zda nechceme přikoupit další příslušenství. Dále mi oznamoval, kdy přesně zboží bude odesílat. U jiných obchodů jsem se s takto milým jednáním a ochotou ze strany prodávajícího nesetkala.
Nejnižší cena na trhu.
Rychlá a profesionální komunikace se zákazníkem. -
Naprostá spokojenost. Jsou ochotní a spolehliví. Tento obchod doporučuji.
Vyjdou maximálně vstříc a poradí.
- Zboží skladem na prodejně, dobrá cena
- Rychlé jednání
Dobrý obchod, doporučuji!
- Doprava zdarma i na platbu dobírkou
- Nevím
Doporučuji tento obchod
- velký výběr
rychlé zaslání zboží, výborná komunikace
nákup byl první
doporučuji -
- kvalitní zboží
- rychlé dodání
- dobrá cena,
Neměl jsem žádný problém s tímto obchodem,
Se zbožím jsem spokojený. -
Obchod je perfektni a na nakup zbozi dostacujici
- Velmi dobrá komunikace, perfektně zabalené kolo
- -
Vřele doporučuji!
- Velice vstřícný a profesionální přístup k zákazníkovi.
Hledal jsem jedno konkrétní kolo pro dceru a v tomto obchodě ho měli opravdu skladem,na rozdíl od asi patnácti jinych internetovych obchodů,které jsem obvolal.
Jsem velmi spokojen s přístupem,komunikací i cenou.
Nákup zde opravdu doporučuji.
MgA.Dalibor Procházka,Luhačovice -
Brání se svým zákonem předepsaným povinostem. Pozor.
- presto ze jsem si navymyslel spoustu doplnku, vse zaridili a pomohli. naprosta spokojenost s obchodem. zbozi je tradicni znacka,takze zadny problem-zatim
- Zajímavé ceny.
Spolehlivý obchod.
najlepšia cena na trhu - aj s poštovným na Slovensko vyšiel tovar výrazne lacnejšie, než v iných internetových a kamenných obchodoch. A dorazil k nám bleskovo.
- slevy na netu, komunikace docela dobrá
- můžete platit kartou, ale budou vás "nutit" do platby v hotovosti - kvůli bance...
jak píšou na stránkách příjemná obsluha, tak bych si to představovala trochu jinak - prodavač měl být ochotný
Reakce obchodu SAPA BIKE
Za obchod bych rád dodal: Zboží bylo připravené ihned, byť to paní věděla, ale čekala nějaké zvláštní potvrzení. Zboží jsme ihned namontovali a to že jsme chtěli zaplatit v hotovosti byla jen prosba, které nemuselo být vyhověno. Jestli jsme se nezavděčili, tak se omlouvám, zapracujem na ještě lepším přístupu k zákazníkovi. Filip Horák - majitel.
- skvělé ceny