Rychlé dodání. Zboží bylo dobré zabaleno. Velká spokojenost.
Velmi komunikativní a spolehliví. Asi před dvěma roky jsem si objednal lampičku, kterou neměli a slíbili, že během čtyř měsíců ji seženou. A také se to stalo.
- Komunikace
- Rychlost dodání
- Kvalitní produkt
- Komunikace v pořádku
- cena neodpovídá
Cena stropního svítidla zdaleka neodpovídá ,,,materiál obyčejný plech nastříkaný bronzovou barvou . Zaplaceno 5000Kč tedy zlodějna. Hodnota max 500Kč Nedoporučuji. Petrová
Reakce obchodu SANDRIA spol. s r.o.
Dobrý den paní Petrová
mrzí mě Vaše nespokojenost s obchodem www.sandria.cz
Ale musím reagovat, protože v recenzi uvádíte nepravdivé údaje.
Délka dodací lhůty - uvádíte nespokojenost-objednala jste 25.8.2024, odeslali jsme 26.8.2024, dodáno k Vám bylo 27.8.2024 - to je nejrychlejší možnost dodání, proč nespokojenost s délkou dodací lhůty?
Kvalita komunikace obchodu-uvádíte nespokojenost-objednala jste v neděli 25.8. v 12:48, ihned jste dostala automatické potvrzení-od nás jste dostala odpověď s informací o odeslání zboží 26.8.2024 v 5.45 ráno-vše na elektronickou adresu, kterou jste uvedla v objednávce. Proč nejste spokojena s komunikací obchodu?
Pokud jde o cenu a kvalitu zpracování svítidla - svítidlo je nafoceno tak jak skutečně vypadá, a takto k Vám jistě došlo. Rozměry a veškeré specifikace jsou uvedeny na stránkách obchodu u produktu. To že uvádíte že jste zaplatila 5000 Kč není pravda, zaplatila jste 3971 Kč. Vaše hodnocení, že má svítidlo hodnotu 500Kč je subjektivní. To, že uvádíte že se jedná o "zlodějnu", nás veřejně uráží, nemáte to relevantně podložené a mohli bychom Vás za to případně i žalovat a požadovat satisfakci.
A pokud se Vám produkt při fyzickém převzetí nelíbil a nesplnil Vaše očekávání, měla jste možnost postupovat podle zákona o "obchodě na dálku", my podmínky zákona známe, máme je uvedeny na stránkách a standardně je dodržujeme.
Ale není potřeba nepravdivě veřejně "dehonestovat" náš obchod.
děkuji za pochopení Pavel Bujáček jednatel www.sandria.cz -
Vše v dokonalém pořádku.
- dobry
- Rychlost a kvalita
Jsem spokojený
Naprosto bezproblémový nákup
Obchod funguje standardně, jak by kvalitní obchod měl působit , ke spokojenosti zákazníků.
Komunikace, vstřícnost a ochota 10/10.
- vstřícné jednání
- bezproblémové vyřízení
- Vše přehledně
- Pěkné zboží
Žádná
přehledná nabídka, rychlé a bezchybné dodání zboží.
Rychlé jednání
- rychlé a bezproblémové dodání
- velký výběr
- lampy vypadají kvalitně
- Perfektní komunikace se zákazníkem.
zboží bylo dodáno, v krátkém čase. Celkově hodnotím pozitivně.