- dobrá kvalita , slušná cena
dobrý obchod s kvalitním zbožím
- Rychlost vyřízení je ok.
03.06.2020 - sáčky do vysavače SENCOR SVC 7CA Seven...baleni L 34ks....537.-Kč 15,79Kč/Ks
30.10.2024 - sáčky do vysavače SENCOR SVC 7CA Seven...baleni L 32ks....921.-Kč 28,78Kč/Ks +12,99Kč/ks
V roce 2020 bylo v balíku 34ks, ted v r.2024 32ks.
Rozdíl v ceně je tedy 384 Kč na balík a +13 kč na 1 kus sáčku. Zdražení o 82%. -
- Rychlost a spolehlivost
- Rychlé vyřízení
- Dobrá komunikace
- Pohodlí,
Rychlost,přijatelná cena
rychlé dodání
- Široký výběr
- Přijatelné ceny
- Složitý výběr filtru do vysavace
- Objednáte a hned je máte doma.
Milion typů vysavačů, takže najít ten pravej není někdy zcela jednoduché, jikak OK že jich tolik mají.
- Rychlost, kvalita
Super !
Žádný problém, dobrá komunikace...
nakupuji pro základní školu a potřebovala jsem fakturovat, ale bohužel nikdo na emailu info mi neodpovídal na zprávy.
vše ok
Sáčky do vysavače jsme reklamovali, neboť přišly úplně jiné (malé, bez otvoru na tyč). Komunikace pro vyřízení reklamace výborná, p. Hájková byla velmi vstřícná. Bohužel na nové sáčky jsme čekali od zaslání zásilky 13.9.2024 do 8.10.2024, kdy jsme se již sami telefonicky ozvali, proč neposílají správné sáčky. Dle zpráv balík je přichystán, jen nebyl poslán. Dopraven byl 10.10.2024, ale opět do zásilkovny jako při prvním odeslání, nikoliv spěšně do naší firmy. Domnívali jsme se, že když byl problém na jejich straně, budou se snažit zaslat zásilku do nejrychleji přímo k rukám příjemce. Toto se bohužel nestalo a museli jsme jít znovu do zásilkovny, což nám už nebylo příjemné a toto počínání nás mrzelo.
Snad se již při nové objednávce toto nebude opakovat a bude větší kontrola. -
Vše ok, rychlé dodání.
- Rychlost dodání
- Rychlá reakce, dodání do 48 hodin od objednání. Na skladě i sáčky do vysavače, které se v ETĚ již koupit nedají
- rychlé dodání
- sáčky do všech vysavačů
- výhodnější větší balení
Už jsem zde jednou nakoupila, opět všechno v pořádku, velký výběr sáčků a možnost v nabídce u jednotlivých vysavačů, všechny kategorie na výběr.
Také doprava rychlá, druhý den bylo zboží v Zásilkovně. -
- Po několik let vždy perfektní servis, rychlost i dodání Vše v naprostém pořádku . vřele doporučuji !!!