• Rychlé vyřízení a dodání a dobré ceny

• Objednávka rychle vyřízena a odeslána.

Reakce obchodu S&B spol. s r.o.

Děkujeme za fajn hodnocení.

tým eshopu www.sab-hc.cz

• rychlé jednání
    • žádná

Reakce obchodu S&B spol. s r.o.

Moc díky za milé hodnocení, snažíme se objednávky z e-shopu vyřizovat bezodkladně co nejdříve, jak jen to je možné.

tým e-shopu www.sab-hc.cz

Spolehlivost a kvalitní výrobky.

Možná rozšířenější nabídku.

velmi dobrá cen, rychlost a spolehlivost doručení, dlouholetá zkušenost s tímto obchodem

Reakce obchodu S&B spol. s r.o.

Děkujeme za milé hodnocení.

tým e-shopu www.sab-hc.cz

Spokojenost po všech stránkách + doručení výborné.

Reakce obchodu S&B spol. s r.o.

Moc fajn hodnocení, mockrát děkujeme.

tým e-shopu www.sab-hc.cz

Přehledné webovky, široký sortiment, dobré ceny, rychlost dodání.

Jsem velmi spokojena .

spokojenost

Děkujeme za milé hodnocení

Dobré zboží a cena.

Reakce obchodu S&B spol. s r.o.

Děkujeme za příjemné hodnocení.

• Rychlé dodání, dobrá komunikace

Spokojená na 100%

• První nákup. Spolehlivý.

• Objednala jsem si zboží nad 1300, abych měla dopravu zdarma. Bohužel nešlo prý doručit kvůli tomu, že prodejce neměl krabici na zabalení. Jednalo se o větší množství kuchyňských utěrek. Protože jsem o ně stála, jela jsem si pro ně osobně 140 km tam a 140 km zpět. Myslím si , když ale obchodník inzeruje dopravu nad
    • 1300 zdarma bez jakékoliv podmínky,měl by podmínky doručení s dopravou zdarma dodržet. Ani jedny jsem nedostala zdarma jako kompenzaci. To mě dost zklamalo.
    • Bez předchozí domluvy mi byla objednávka stornována. Takže jsem musela jednat sama na svou vlastní pěst. Vím, nemusela jsem, ale o zboží jsem stála a v obchodě si ho bohužel nekoupím.

Reakce obchodu S&B spol. s r.o.

Dobrý den, jak reagovat ? Prostě je zboží, které nedokážeme poslat po velkých balících prostřednictvím PPL v rámci standardního balíku, rozměrem by převyšoval parametry a dražší poštovné by bylo neekonomické.(jedná se o 28 balení kuchyňských utěrek). S omluvou jsme se se zákazníkem domluvili, přivítal možnost osobního odběru, který spojil s výletem do Hořic, nakonec zakoupil utěrek ještě větší množství.

Každé negativní hodnocení nás mrzí. Snižuje důvěryhodnost našeho obchodu a kvalitu našich služeb. Měli jsme pocit, že zákazník byl nakonec spokojený, proto nerozumíme popsané negativní reakci.

• rychlost, spolehlivost
    • možnost zaplatit on-line kartou

Reakce obchodu S&B spol. s r.o.

možnost platby ON-LINE kartou je potlačena zcela záměrně.
    Jsme Velkoobchod s kamennými prodejnami. Každý velkoobchod se potýká jednak s problémy s dodávkami zboží - zboží, kvalita nebo počty nejsou vždy na 100% a jednak s lidskými chybami při přijmu i expedici. Dále prodej zboží prostřednictvím kamenných prodejen rovněž významně ovlivňuje skladovou zásobu zboží.
    Takže stručně řečeno, nechceme, aby zákazník platil předem za zboží, které reálně již není skladem nebo jeho kvalita či barevná varianta nevyhovuje. Logicky by nastala komunikace se zákazníkem, omluvy, vracení peněz, kompenzace, složité účtování apod. a vedlo by to k nedůvěře.
    Proto raději objednané zboží fyzicky připravíme, zkontrolujeme a teprve potom vystavíme zálohovou fakturu k zaplacení s jistotou, že je vše v pořádku a dle přání zákazníka. Zálohové faktury jsou vybaveny QR kódem, takže platba mobilem je poměrně snadná.

tým e-shopu www.sab-hc.cz

Jsem s obchodem velmi spokojen pro rychlost a serióznost vybavení mé objednávky. Rád se v případě potřeby opět s objednávkou zboží na váš obchod obrátím.

Reakce obchodu S&B spol. s r.o.

Moc díky za prima hodnocení.
    tým e-shopu www.sab-hc.cz

Rychlost a spolehlivost, celková spokojenost

• Spolehlivost

• Nakupují v tomto obchodě poprvé, zkušenosti zatím nemám, ale byla jsem spokojená

Vyběr zboží v klidu domova, dodání domů, rychlé jednání, doporučuji

Reakce obchodu S&B spol. s r.o.

Děkujeme za milé hodnocení. Potěšilo nás.

vše ok