- Dodané jiné zboží než objednané, poškozený splávek. Obchod po upozornění nekomunikuje.
- nekvalitní zboží
židle se po několika hodinách začala rozpadat a je nepohodlná
Zboží (zimní mikina) přišlo, ale v jiné barvě a vzoru kamufláže, než bylo objednáno.
- Jeste se jim nepovedlo poslat nic spravne.
- dlouhá dodací lhůta
dlouhá dodací lhůta, i když uvádí, že mají zboží skladem
- no docela mě zklamali
- objednal jsem si zboží, přišlo mě že je objednávka potvrzena, další den mě došla faktura a to bylo vše. Napsáno měli doručení do pěti dnů, pomalu po třech týdnech jsem se dotázal co se děje, odepsali mě že žádnou moji objednávku neevidují - nechápu
Zboží bylo skladem a už je to týden od vytvoření objednávky a žádná komunikace ohledně objednávky.a zatím nic nedorazilo a ani žádná zpráva o objednávce.
- Špatná komunikace, zboží jsem si objednal 7.8. zatím nedorazilo ,na stránce mají doručení do 5 pracovních dnů
- Posílají jiné zboží a je jim to jedno
- Rychle dodanie
- Neposlali darček -čelovku
- Netuším
- Nedoručuje,nekomunikuje
Dříve celkem fajn..
Těch co doručuje je naštěstí dost -
- Levne
- Zbozi odeslali az 6ty den
- Nedali vubec vedet ze neco neni skladem
Objednávku jsem předal, byla potvrzena a následně po několika dnech zrušena - nevím proč požadované zboží bylov nabídce.
Jediným plusem bylo, že podali telefonicky informaci. -
Objednané zboží nedorazilo celé, dvě položky v objednávce nebyli a cenu jsem platil jako za vše co jsem objednal. Komunikace pres email ani přes tel. Žádná není
Již druhá dodávka zboží, které postrádá kvalitu.
- Doručení bylo včas, zboží, které jsem objednala.
- U obou výrobků chyběl český návod, což bylo horší u solární lampičky. Ta byla navíc špatně zabalená, zjevně poškozená krabička, zboží působilo dojmem jako vrácené. Nicméně, všechny funkce, které výrobek má mít, jsou v pořádku. Jedna formička na vajíčka je mírně poškozená. Přesto jsme se rozhodla si zboží ponechat - funkční je. Cena výrobků a cena dnešního poštovného a manipulace s vrácením pro mne je nerentabilní.
- Byl mi zaslán jiný model výrobku. Měl jsem objednanou 100 W tavnou pistolí, přišla pouze 80 W. Originál plastová krabice byla již otevřená. Než bych absolvoval vrácení a článcích na nový správný výrobek nechal jsem to tak. S úctou Najvert Jiří.
Od špice na obou poškozený očka.
zboží sice dorazilo,ale každá hlavička byla jiné gramáže i velikosti chyběli oči očka byla zalitá barvou škoda.
- Dosud jsem byl s obchodem spokojený, ale...
- Reklamaci vyřizují bez problémů.
Z objednaného zboží mi nebyly 2 položky vůbec dodány a jedna s jinými parametry.
Reklamaci firma řeší vrácením peněz, ne zasláním chybějícího zboží, což je pro ni jednodušší.