- Výhody žádné
- Neskutečná dlouhá dodací lhůta 180 dnů
- Neochota jednat o zrušení objednávky , čekat na doručení a pak na vlastní náklady poslat někam do US A ? Nehoráznost
- Jen další podvodných e-shop tahanicích z lidi peníze, pro seriózní obchod by zrušení objednávky problém nebyl
- Pod odpověďi obchodu na můj dotaz se ani po upozornění nebyl schopen nikdo podepsat. Podepsal jsi obchodní podmínky, tak si trhni nohou
Pro výše uvedené důvody tento obchod zásadně nedoporučuji
nedostal jsem zboží,které jsem si objednal, přišlo úplně něco jiného.
Za 2 týdny zboží nepřišlo!!!
Obchod OK, zboží nepoužitelný plastový šmejd. NEDOPORUČUJI!
- Pípá i když nemá. Reaguje na všechny zvuky.
Poslali jiný batoh, navíc s rozbitým zipem.
Rybářský prut hrozný. Vnuk při chyceni pulkiloveho kaprika dostal do hlavy kličkou z navijáku, který se rozpadl.
Prá nabíjecí kabel na pro mobily značky Samsung a Apple a nešel s tím nabít ani jeden.
Zakoupil jsem si uvedené zboží, zaplatil aplikací Apple Pay , ale zboží mi nebylo doručeno!
Objednaval jsem ho minuly týden, abych ho měl na víkend na ryby ! Zboží bylo skladem a kdyz jsme ještě volal, tak mě bylo ujištění, že zboží dorazí! Bohužel ani po víkendu teď v pondělí žádné zboží, ani zmínka ze by se něco zpozdilo!
Teď přijde tento dotaz na spokojenost, tak asi tak,…
Pokud zboží přijde, vrátím, uz jsme si koupil jinde a bez problému obratem dorazilo,
Zdravím
Tomáš Šáfr
728767393 -
- Nabyla poskytnuta sleva 20%- nabídka slevy mi přišla cca 1hod. po objednávce - domluva nemožná
Rychlé dodání.
Strojek byl těžký,nemohla jsem se dostat k baterii,a vybroval tak,že se mi třásla celá ruka.
Nakonec jsem zjistila,že je tam baterka,jakou jsem v životě neviděla,takže nevím,zda se dá vůbec koupit.
Kryt od baterie nešel nasadit.Šel pořád našikmo.I když jsem dávala velký pozor,aby se mi neulomily pacičky,které se musely zastrčit do otvoru,tak stejně se jedna ulomila.Nasadit kryt na baterii byl nadlidský úkon.Vrátit jsem strojek nemohla,byl poškozený,tak letěl do koše. -
Velikosti nesouhlasí s popiskem produktu
- Otřesná kvalita
- Display rozmazaný
- Zasekaný
- Za tu cenu úplně nevýhodný
- Zabaleno v krabičce která je úplně nekvalitní, vevnitř nekvalitní plast
- Nebylo k tomu přidělen manuál, jen nabijecka a hodinky
- Zboží nedorazilo
- Obchod nekomunikuje
- Na stránkách bylo na fotce prezentováno jiné zboží, než které dorazilo.
- Přístroj vůbec nefunguje.
- Velice nezdařilý asijský výrobek
Mnoho let jsem byl spokojen,ale poslední dobou se to zhoršilo.Dlouhá dodací lhůta,nekompletní doručená objadnávka.
- Nevýhodou obchodu je , že přijímají platby za objednané zboží , ale žádné neodesílají , nezavolají a pokud tam někoho zastihnete řeknou , že zboží není ale možná přijde za 14 dní - objednávku sice zruší , ale peníze zpět zatím nedorazili.
Peníze přijaty ale zboží nedorazilo , takže problém k dalšímu řešení obvolávání a vymáhání peněz zpět , objednané zboží prý možná přijde za 14 dní. Pro mne riziková záležitost minimálně s platbami předem.
Poslali něco co jsem si neobjednal.