- rychlý a férový jednání
- Dobré ceny
- Zajímavý sortiment
Zakoupené zboží (zahradní houpačka)přišlo mírně poškozeno ( odřená látka sedáku) možno bezproblémů užívat, kosmetická vada, po domluvě s prodejcem vrácení části kupní ceny bez nějakých problémů.... dobrý přístup
- Nesmírně rychlé vyřízení objednávky
- Dobrý výběr a skvělé ceny.
- Jsou levnější
- Rychlé dodání.
Dobrá komunikace, ale stránky jsou chaotické, co se ceny týče.
Navíc mi poslali hodnocení k produktu, který jsem si vůbec neobjedna: "Volejbalový míč TRULY VOLEJBAL SUPERSTAR". -
- Co jsem si objednal, to jsem dostal včas
- nevím
Těžko můžu něco říci, s obchodem jsem měl komunikace pouze elektronicky a z mé strany 1x a pak vše proběhlo jako u ostatních internetových obchodů. Tedy naprostá spokojenost
- Velmi dobrý obchod
Žádná
Rychlé a spolehlivé jednání
Nevím výhody či nevýhody šíře sortimentu, objednávala jsem cíleně jen pennyboardy a obchod mi nalezl vyhledávač. A zde vyšly cenově nejlépe. Ocenila jsem ale, že jsem se do obchodu dovolala, když jsem potřebovala něco vědět, byli ochotní a schopní mi zásilku hned poslat. A opravdu dorazila hned další pracovní den. Takže děkuji.
- Rychlost dodání, kvalitní zboží, přehledná nabídka
Velké spokojenost
100% spoľahlivosť , ochota a ústretovosť
- přehlednost nabídky
rychlost dodání bez problémů
- Zboží, které se již nedá sehnat
- Nezasílá menší zásilky PPLkou nebo DPD.
ok
- Celková spokojenost
- Zboží bylo velmi dobře připraveno proti případnému poškození při dopravě. Montáž proběhla bez problémů.
- V návodu a na svých stránkách píšete o servisech, ale nikde nejde zjistit, kde se nalézají. Dále mě vadí, že identifikace stroje (číslo stroje) nebo doklad, kterým prokážu že jsem vlastníkem stroje chybí.
Stroj jsem po internetové objednávce obdržel ve velmi krátkém termínu, bez problému smontoval a prvně jsem se projel. Mám dojem, že se jedná o robustní konstrukci se kterou nebudu mít problémy.