Kraťasy (kalhoty), které jsem objednal pod označením XXXL odpovídaly rozměru XL, tudíž jsem vyhodil 635 Kč. Kdybych kalhoty reklamoval, musel bych zaplatit poštovné dalších 140 Kč. Proto tento obchod nedoporučuji. "Značení oděvů střílí jen tak od pasu"

Co chcete ještě shrnovat? Objednal jsem a nedorazilo mi nic... Na můj email, ve kterém na toto upozorňuji mi také nikdo neodpověděl...

Reakce obchodu RUCEDOZADU.cz

Vaši zásilku pošta nechala ležet na depu a nechápeme proč se vrátila. Po Vašem upozornění Vám byla ihned odeslána nová zásilka a odeslán email s novým sledovacím číslem. Pokoušeli jsme se s Vámi i tel. spojit a neúspěšně.

Dodáno jiné zboží, telefonicky deklarované ve stejné kvalitě jako objednané!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mrtvý obchod zboží nedorazilo - peníze nevím kde?........

Reakce obchodu RUCEDOZADU.cz

Vaše zásilka leží již týden na depu přepravce, bohužel nedokážeme zjistit její stav do doby než se vrátí jako nedoručená. Omlouváme se za způsobené komplikace a i za neschopnost přepravce který tvrdí že Vás kontaktoval , což evidentně neudělal.
    S omluvou a přáním příjemného dne,
    Jan Müller

přidáno včera, 21:25
    Dobrý den, dovoluji si přidat komentář k mé recenzi ze 4. března.
    Dopravce mne nekontaktoval a zboží se po čase vrátilo zpět. Díky velmi profesionálnímu přístupu RUCEDOZADU.cz bylo zboží odesláno jinou službou. Zboží naprosto v pořádku.
    Je mi líto, že jsem s recenzí trochu nevyčkal.
    Ve špatném světle je přepravce.
    Omlouvám se tímto a těším se na další spolupráci.
    Přeji Vám a všem Vašim zákazníkům hezký den.
    Petr Nový

Zboží přišlo úplně jiné než bylo objednané

• naprosto nulová komunikace
    • na maily neodpovídají

• Už je to 12 dni a zboží nedorazilo.

Zboží, které mělo být skladem nejde. V telefonu mě vždy ujistí,že ještě dnes ho pošlů, ale pořád nic. Ty telefonáty byly už tři. Nikdy více!!!

• jsou velmi pomalí s expedicí tak jednoduchého zboží jako je 40 párů rukavic, a to opakovaně!!

• Objednala jsem si velikost výrobku S, tedy jsem si myslela, že trička budou správně malá, ale dorazilo zboží v neodpovídající velikosti. u jiných výrobců by to asi bylo L.

• Objednávky vyřizují rychle a bezproblémově probíhá i vrácení zboží.
    • Vzhledem k tomu, že je zboží hodně levné, je taková i kvalita. Pokud to někomu stačí, ok, já byla nespokojena a zboží vrátila.

• nízke deny
    • komunikácia so zákazníkom mimo CZ

• ?
    • Zboží je uvedeno skladem, ale není!

• Zadnė
    • Komunikace a dodací lhůty.

Objednal jsem, nedorazilo.
    Když něco nabízím rak to taky musím mit .

Reakce obchodu RUCEDOZADU.cz

obuv kterou jste objednal je označena- skladem u dodavatele dodání 14 dní. Dnes je to desátý den od objednání.Pro vyřešení objednávky k Vaši plné spokojenosti Vás budeme tel. kontaktovat.
    S pozdravem Jan Müller

• Přehledné stránky.
    • Velký výběr ve zboží.
    • Nekonečně dlouhou dodací lhůtu.

Nemohu zatím přesně sdělit.
    Zboží mi dosud nedorazilo. Nikdo mi nesděluje, v jakém procesu se zboží nachází (zda se teprve vyrábí, není skladem, je expedováno apod.).
    Nákup prostřednictvím internetu, který je již zaplacený předem včetně dopravy, má být co možná nejrychlejší.
    Rada zní: Kdo potřebuje zimní boty nosit v zimě, nechť si je objedná předem koncem léta.

Reakce obchodu RUCEDOZADU.cz

obuv kterou jste objednala je označena- skladem u dodavatele dodání 14 dní. Pro vyřešení objednávky k Vaši plné spokojenosti Vás budeme tel. kontaktovat.
    S pozdravem Jan Müller