- Cena,rychlost dodání.
- o žádném nevím
Super obchod.
- Dobre mi poradi a super rychle dodani!!!
111111111!!!!!!!!
Kvalitní, zajímavé zboží za slušné ceny. Byla jsem naprosto spokojená s nákupem, dodávkou i komunikací s prodávajícím spokojena.
- Po telefonu mi ochotně prodejce poradil i s výběrem pneumatik a kola mi odeslali ještě ten den.
Doporučil bych.
- bleskové vyřízení objednávky a odeslání k zákazníkovi.
- malá zásoba jednotlivého zboží
škoda, že obchod právě vyprodal zboží, které jsem původně chtěl, ale provozovatel mě okamžitě informoval a nabídnul náhradní řešení. Skvěle mi poradil a obědnávku ještě v ten den předal k expedici.
Určitě doporučuji.. -
- Hlavní výhodou pro mě je, že si zboží o které mám zájem,vyberu podle svých představ a nemusím nikam jet.
Vše O,K,
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- rychlost, cena
naprosto spokojen doporučuji
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
zboží bylo skladem
- Velmi výhodné ceny, široký výběr kol přímo pro určený druh vozu, rychlé doručení zboží
Určitě doporučuji
- Rychla komunikace, spolehlivost, odbornost
- nema
Obchod doporučuji
- Rychlost a dobrá komunikace
- Mohl by mí odběrná místa.
Obchod má slušné ceny. Zkusil jsem ho a mohu jen doporučit. Nemám s ním špatné zkušenosti.
- sluzby 100
- nejsou
100
- Výhodné ceny, rychlé zpracování objednávky a její odeslání
- Žádné slabiny jsem nenašel. S nákupem jsem byl spokojený.
Nejlepší ceny v porovnání s konkurencí.
Při objednávce mě během krátkého času kontaktoval prodejce a upozornil na potřebu delších šroubů(což sem sám nevědel) ulehčilo mi to případné pozdější starosti s jejich hledáním.
Obchod bych doporučil všem kteří mají rádi výběr z velkého sortimentu, nízké ceny a hlavne profesionální a rychlé jednání. -
- Zajímavé ceny
- Dobrá komunikace
Dobrý obchod
Doporučuji ostatním -
- rychlost
- kvalita
Jsem velmi spokojena s nákupem v tomto obchodě.Rychlostí jakou mi zboží bylo doručené a telefonickou radou kterou jsem při nákupu potřebovala.Tento obchod doporučiji.