Rychlé dodání, dobré ceny
ROYALVAPE.CZ - VAŠE KRÁLOVSTVÍ VAPINGU
Royalvape.cz je vapeshop kde si zakládáme na osobním přístupu a maximální možné míře vstřícnosti. V našem vapeshopu si zakládáme na prodeji kvalitních produktů, proto námi nabízené produkty splňují veškeré legislativní nároky ať už jde o TPD nebo EU legislativu, případně legislativu na úrovni ČR. -
- Široká nabídka
Vše proběhlo v pořádku.
- super
ROYALVAPE.CZ - VAŠE KRÁLOVSTVÍ VAPINGU
dobrý obchod, velký výběr, dopravné zdarma
- rychost a super cena
ROYALVAPE.CZ - VAŠE KRÁLOVSTVÍ VAPINGU
Skvělé ceny nabízených produktů, rychlé jednání vedoucí k rychlému doručení objednaného zboží.
- Nabídka
- Cena,rychlost doručení, doporučuji
- Není
- rychlost dodani
- Nabídka
Vše v pořádku
ROYALVAPE.CZ - VAŠE KRÁLOVSTVÍ VAPINGU
Velmi široká nabídka,rychlost vyřízené objednávky,navíc dárek a doprava zdarma.
Jsem velice spokojená
ROYALVAPE.CZ - VAŠE KRÁLOVSTVÍ VAPINGU
- nevýhoda balíku je že mi přišla jenom půlka obsahu co jsem si objednal jako byla mi za to snížená cena ale mohli jste mě informovat dopředu
Vážený zákazníku,
velice se omlouváme, ale výprodej HHC byl tak veliký, že se bohužel chybička stala.
Velice nás to mrzí.
- vyber
- rychlost dodani
ROYALVAPE.CZ - VAŠE KRÁLOVSTVÍ VAPINGU
Super. Doručení druhý den, což mě zachránilo :-)
super!!! vše na 1*, nakupuji již delší dobu a vždy perfektní
Vše přišlo rychle
ROYALVAPE.CZ - VAŠE KRÁLOVSTVÍ VAPINGU
super obchod! super pan majitel, super zboží, super ceny!
Doporučuju a za vše je 100%!!!!
Opakovaně nakupuju a nakupovat vždy budu už jen zde.Reakce obchodu Royalvape.cz