• Vše v pořádku, nemám co vytknout

Dobre skúsenosti

rychlé, super komunikace, zboží bezvadné.

Velmi seriózní jednání i při výměně zboží za větší velikost. Tento obchod doporučuji na 100%

Chtěl jsem objednat podruhé ,ale chtěl jsem počkat až přijde první zásilka ,ale ta po 10 dnech ani nebyla připravena k odeslání. Nakonec byla zrušena v den když jsem musel dostat svůj balík .

Proste obchod pro pitomci ,servis na hovno

NEDOPORUČUJI

Reakce obchodu ROOMSTOCK

je nám velice líto, že jsme Vám museli zrušit objednávku (1x pár ponožek). Bohužel se stalo, že se produkt nabízel i přesto, že byl vyprodaný.

Každopádně jsme je znovu doskladnili, čili můžete znovu případně objednat.

S dovolením Vaše hrubé urážení si nechte příště pro sebe. Jsme seriózní obchod s letitou historií, tohle nemáme zapotřebí.

Děkujeme.
    ROOMSTOCK

• Strašně pomalá reakce
    • vybrané zboží jsem nedostal
    • Po 10.dni zaplacení dostanu zprávu ze nedostanu objednávku

Objednávka byla udělaná 14.1.
    10 dni mi psali ze ta se připravuje ,je aktivní a tak.
    25.1. By měla již bejt u mě ,nakonec 23.1.-dostanu dopis vaše objednávka je aktivní a připravuje se!
    24.1. Dostánu dopis ze zboží není a objednávku nedostanu !
    Trvalo to jim 10dni zjistit ze nejsou ponosky Pičo skladem !!!!
    10 sakra dni ,10!!
    Už bych měl běhat v těch pobočkách ,makonec ještě mě udělají smutným !

Poprvé a naposledy zkoušel jsem něco objednat v tomto pokusněm obchodu

Reakce obchodu ROOMSTOCK

nevíme zda děkovat za Vaši neodměřenou reakci či nikoli. Vaše vulgární odpověď mluví za vše.

Smutné je, že to co píšete není tak úplně pravda. O tom, že pár ponožek, co jste si objednal jsme věděli už dříve, a taky jsme na to včas reagovali. Bohužel jste nám vůbec neodpověděl. Snažili jsme se Vám nabídnout alternativu v podobě jiné barvy nebo vrácení peněz. Tím, že jsme od Vás nedostali reakci ani po 10 dnech, rozhodli jste se objednávku stornovat a vrátit řádně Vaše peníze zpět na Váš účet.

i tak přijměte naši omluvu za tyto menší komplikace a přejeme hezký zbytek dne.
    S pozdravem, ROOMSTOCK

Rychlé dodání, bez problému.

• Ochotná obsluha

• velmi príjemný pristup

• zlatí, písala som im email, kde som chcela poradiť, aj keď boli sviatky mi hneď odpísali
    • veľmi rýchle dodanie
    • pekný tovar ako na obrázku

• Možnost doručení na Zásilkovnu

Před odesláním kontrolují zboží. V mém případě nastal problém: Poslední kus a s vadou. Tak mě kontaktovali a dohodli jsme se, že seženou nové boty a pošlou později. Za nějakou dobu opravdu dorazily.

Profesialni přístup,ochota!

Spokojenost

Neskutečně rychlé dodání zásilky,všem obchod vřele doporučuji!!!

• Super rýchle dodanie, dobre zabalené. Tenisky su krásne. Odporúčam obchod.

• Rýchle dodanie

• Telefonní číslo nefunguje
    • Komunikace emailem je špatná a nepříjemná

Objednávka učiněna před týdnem, stále nebyla odeslána, i když je produkt skladem.
    Žádný omluvný e-mail, žádné vysvětlení, nic!
    Tento obchod vůbec nedoporučuji!!!

Reakce obchodu ROOMSTOCK

velice se omlouváme za vzniklé komplikace. Dovolujeme si nesouhlasit s vašimi výroky. Telefon funguje, a to od pondělí do pátku mezi 10-17 hod. Co se týče e-mailu, tak nepříjemná komunikace byla na Vaší straně. Každopádně jsme chápali rozhořčení, které mohlo díky zrušené objednávce vzniknou.

Pro ostatní: zákazník si objednal tenisku, která se však prodala dříve na druhé naší doméně. Sklady se nestihli zaktualizovat. Z toho důvodu jsme byli nuceni objednávku stornovat a vrátit peníze. Zákazníkovi jsme jako omluvu poslali dokonce slevový kód pro případný budoucí nákup jako omluvu za vzniklé nedorozumění. Vše jsme si vyjasnili a nyní by mělo býti vše v pořádku.

Děkujeme každopádně za Vaši zpětnou vazbu, která je od každého velmi poučná, a díky které se posouváme dále.
    Váš ROOMSTOCK

rychlost dodání, v případě potřeby ihned komunikují

Velmi rychlé vyřízení objednávky, zboží krásně zabaleno, jsem velmi spokojena.

• Rýchle dodanie cez Packetu