- Zboží dorazilo neúplné.
Reakce obchodu ROBOT WORLD
děkujeme Vám za komentář na náš e-shop. Omlouváme se za pochybení na naší straně, kde nebyla v balení kompletní Vaše objednávka. Zboží Vám bylo obratem doposláno, a také jak jsme si telefonicky ověřili, v pořádku i dorazilo. Každopádně děkujeme za Vaše upozornění na nastalou situaci. Věříme, že opatření která jsme na základě tohoto pochybení zavedli, zamezí opakování se těchto situací. Tak stejně věříme, že Váš příští nákup proběhne již v pořádku.
Email: [email protected] -
- Jako jediny obchod uvadeli, ze maji danou baterii na sklade. Objednal jsem, dostal jsem potvrzeni o objednavce a od te doby jsem od nich neslysel. Dnes je to 12.den.
- Uvadeji nepravdive informace o dostupnosti zbozi.
- Nekomunikuji, kdyz nemuzou zbozi dodat.
- Ztratil jsem k nim duveru.
Pokud chcete mit jistotu, ze zbozi dostanenete, zavolejte jim, nespolehejte nato, co maji uvedeno na strankach. Nebo radeji bezte nejkam jinam.
Reakce obchodu ROBOT WORLD
děkujeme Vám za kladné hodnocení na náš e-shop. Velmi nás mrzí Vaše zkušenost. Ve Vašem případě nastala chyba ve špatné komunikace z naší strany. Na základě našeho telefonického rozhovoru se Vám ještě jednou omlouváme za nastalou komplikaci a věříme, že i díky Vašemu upozornění se takové situace, kdy je zboží skladem, ale ne v plném počtu a vy čekáte na informaci, nebudou opakovat. Zboží Vám bylo včera po dohodě s námi zasláno. Pevně věříme, že i přes tuto zkušenost budete s nákupem u nás nakonec spokojen.
Email: [email protected] -
nedokáží sehnat mnou požadované zboží.
Reakce obchodu ROBOT WORLD
děkujeme Vám za napsání recenze na náš e-shop. Bohužel ve Vašem případě se jedná o zboží, které nemá dlouhodobě ani dodavatel pro náš trh. Očekávané naskladnění daného zboží, by mělo proběhnout začátkem nového roku. Jakmile bude zboží skladem, obratem jej budeme expedovat. Mrzí nás nastalá situace, nicméně jak jsme Vám i sdělily telefonicky, na danou situaci nemáme jako prodejce žádný vliv - případné pochybení je na straně dodavatele pro český trh. Věříme, že tato situace nebude mít do budoucna vliv na Vaši spokojenost s naším obchodem.
Email: [email protected] -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- Chybí požadované zboží
Nabízené zboží není na skladu. Proč je tedy nabízeno?
Reakce obchodu ROBOT WORLD
moc se omlouváme za komplikace s dodávkou zboží. Objednané zboží bylo označeno jako na dotaz a čekalo se na naskladnění.
Email: [email protected] -
- Ten robot fungoval 5dní, nyní mu nejde levý motor, nestírá, ale zase dělá hezké, byť pomalé piruety.
Pozor na kvalitu !!!!!!
Reakce obchodu ROBOT WORLD
mrzí nás, že jste nebyl spokojen s robotem. Při reklamacích objednáváme bezplatné svozy na roboty, aby zákazník, když se něco takového stane, neměl s řešením reklamace mnoho starostí. S pozdravem. ROBOT WORLD. -
- velké, návod by měl být přehlednější
nekupovat,není nad obchod, kde zboží předvedou osobně, toto je jen pro otrlé a pro lidi se spoustou času a zvyklých hloubat nad návody k použití, ono se mi totiž dodnes nepovedlo přístroj zprovoznit a to by mi měl šetřit čas.
Reakce obchodu ROBOT WORLD
velice nás mrzí, že nejste spokojená, ale jsme tu pro Vás a s provozem robota Vám rádi poradíme. Před koupí zde byla možnost i zapůjčení robota, aby jste nekupovala zajíce v pytli. Zatím jste nás, ale bohužel nekontaktovala s prosbou o pomoc a o to více nás ještě mrzí, že jsme neměli Vám možnost pomoci. Pokud nejste s robotem spokojená, není problém nám robota vrátit a my Vám vrátíme peníze.
S pozdravem, ROBOTWORLD -
- Rychlost dodání a nedostupnost zboží v obchodě
- Značně předražené
Kdyby zboží bylo v obchodě a nebylo před Vánocemi, tak bych neobědnával
- Zboží bylo předražené, v obchodě stojí 250,-Kč, zaplatila jsem za stejné 399,-Kč a a za dopravu 119,-, takže bych měla normálně za cenu 518,Kč 2 ks.
- Nedoporučuji z důvodu přdražení výrobku
Protože jsem takto nakupovala poprvé, netušila jsem, že s 65% přrážkou.